2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

babamızın en cok ıstedıgı kanguruyla oğlusunu gezdırmektı hep hayal ederdı:asigim:
ama erkek bebeklere zararlı oldugunu duyduk ve esım cok uzuldu ama yınede hevesını alması ıcın alacagım babasının gögsunde uyucak oğlusum aşklarım benım:asigim::asigim:

cok saol melek. bu yazdıkların ılk 3 ay ıcın dımı

evet canım ..............
ilk 3 ay yaz bebekleri için alınacak olanların minumumu annecik............

- 5-6 adet ince penye tulum.............
- 7-8 adet kısa kollu bady alttan çıtçıtlı..
- 2-3 adet penye battaniye...
- 10 adet çorap
- 5 adet patikli alt pantolon penye olanlardan..
- 5 adet atlet kilot takım
- 3-4 adet patik
penye uzun kollu hırka vb üst kıyafet...
şapka,önlük eldiven..................
bunlar aklıma gelen ilk zorunlu yenidoğan ihtiyaçları bence...
tabii daha var bu liste uzarrrrrrrrrrrrrrrrrr :1hug:

dilaracım geçmiş olsun canım neler atlatmışsınız sen üzme kendini sakın kızını düşün tatlım...

hüzünyılı onu bende haftasonu duydum annem söyledi erkek bebeklerde sakıncalıymış benimde çok hoşuma giderdi ama kullanmıcam zararlı olduğu için eşim zaten hayatta almaz yanımdaydı annem söylerken süprizzzzz

nur sen her dönem için yapmışsın alışveriş aklına ne gelirse almışsın kız bence ilk 3 ay için daha ağırlık ver alacaklarına bebeğin gelişimine göre diğerlerini alırsın canım nacizane fikrim tabi sen bilirsin nasıl istersen hihoyyyt

evet canım cok uzulduk gercekten esımde almıcaz dıyo ama ben yınede bır kaç kez kullanması ıcın alalım dedım en azından hevesını gıdermıs olur dıye:çok üzgünüm:

dilara yeni okudun detaylı o an yaşadığın stresi tahmin edebiliyorum cnm ya neler yaşamışsın üzme kendini ama bebişini düşün elbet çekerler cezalarını

sadece tuvalet alıştırma ürünleri erken haklısın diğerlerinide alırken onlarda çıksın dedim aradan

Gaydınımmmmm gııııııı ne güsel göbişinnn kocaman valla arkadaki resimdeki amcayı kapatmısınız ikinisss kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…