cok saol melek. bu yazdıkların ılk 3 ay ıcın dımı
teşekkür ederim tatlım kısaca şöyle anlatayım pekte kısa değildi ama neyse:)
seçim günü oy kullandık görümceme gittik görümcem 52 yaşında bunun kızı boşandı ve şuan beraber yaşıyolar kız hafta sonu çocuğunu alıyo sadece çocuk 8 yaşında neyse biz o gün gezdik arabayla baya bi beylikdüzü tarafında carfurr işte migros felan çocuklarıda ordaki eylence alanlarına götürdük oynasınlar diyeseçim olduğu için ertesi gün tatil okullar bunlarda çocuğu pazartesi teslim edicez dediler çocuk babasına msj çekmiş bana ben pazartesi gelicem beni işte şurdan alırsın gibi neyse bu msj adam okumamış yada işine gelmedi akşam saat 7,30 oldu çocuğun babası arıyo annesinin cebinisi işte nerdesininz siz lann man gibi kelimeler ben 2 saattir ağaç oldu sizi bekliyporum çocuğu getirmiyomusun gibi oda dedi yanımızda çocuk sana msj attı zaten öncedende söylendi pazartesi alırsın diye gibi bu işte adam tlf da bir sürü ağıza alınmıcak küfürler felan en sonunda eşim aldı tlf yeğeninden sen dedi niye hakaret ediyosun niye küfür ediyosun dedi yarın alırsın çocuğu fazla uzatma bu saattede kimseyi rahatsız etme dedi kapadı görümcemde sinirleni zaten çocuk babacı annesini çıkarı için geliyo hafta sonu bi gün kalıyo o gün yapmadığı eziyet yok dün ya ca para harcatsın gezdirsin giderkenden annenin yüzüne bile bakmıyo öyle bi çocuk ablamda dedi kızını yeter artık ben sizle uğraşamıcam bundan sonra çocuğu hafta sonuda almıcan dedi zaten hep ayrıldığından beri tehdid yolunu kesmeler kızın öyle gidiyodu aradan 2 dakika geçti biz aradı çocuğun babasını eşim konuştu ben dayısıyım dedi çocuğu getircez yarım saat sonra koçtaş ta bekle diye yenibosnada ama yine tlf eşime ettiği hakaretler artık biz dedik çocuğu uzaktan salın gitsin babasına diye ama hacet kalmadı babası çocuğu çekti eşimede dedi in arabadan bişey konuşcam 50 mt kadar yürüdüler ordan koçtaşın içinden belki 10 kişi çıktı bizim üstümüze 3 4kişi eşimi aldı tekme tokat burnunu felan kırıldı vücudunda ezikler var eski eşi kızı yumrukladı göz felan patladı mosmor eniştem deseniz beyin ameliyatı geçirdi kafasına vurdular adamın yerlerde ablam çığlık çığlık ben öyle bi allahın kulunada tutmuyo onları ayırmıyo eniştem baygın yerde zar zor bağrınmak felan görevilieri içerdeki müşterileri ayağı kaldırdık topladık ablamla milleti öyle ayrıldılar arabanın bi güzel içine ettiler taşlar sopalar kızım bi ara yerlerede yuvarlandı herkes hücüm edince 2 dakka onu göremedim iyice delirdim polisler geldi sabah 4 kadar karakollardaydık hastaneyelerde öyle geçti hep polis eşliğinde 24 saat evde kapıda polis bekledi dışarı salmadılar bizide onların ailesinide yani kötü bi hafta sonuydu benim sesim felan çıkmıyo konuşsamda ne dediğm anlaşılmıyo okadar bağrınmamıza ses uçtu gittiiçte böyle olaylar oldu halende tehdid tlfları felan eşimde şimdi gtiti eniştem felan savcılığa ordanavukat ayalıcaklar randevu aldılar baaklım ne olacak bu işin sonu:1shok:
melek göbişin çok tatlı canım maşallah kızına ...
Allah nazardan saklasın gülüm...
hüzünyılı onu bende haftasonu duydum annem söyledi erkek bebeklerde sakıncalıymış benimde çok hoşuma giderdi ama kullanmıcam zararlı olduğu için eşim zaten hayatta almaz yanımdaydı annem söylerken süprizzzzz
nur sen her dönem için yapmışsın alışveriş aklına ne gelirse almışsın kız bence ilk 3 ay için daha ağırlık ver alacaklarına bebeğin gelişimine göre diğerlerini alırsın canım nacizane fikrim tabi sen bilirsin nasıl istersen hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?