gÜnaydın tatlı anneler..................
Bu sabah Çok gergİn ve uykusuzum....................
Gece saat 3 cİvarııı Şİddetlİ bİ sesle korkarak uyandım uykudan...
Ne gÜrÜltÜsÜ olduĞunu anlayamadım ama sankİ bİrİ bİzİm kapı tokmaĞına vurdu gİbİ Şİddetle..................
EŞİmde bende kalktık ben korkudan aĞlamaya baŞladım eŞİmmm baktı kapıda kİmse yok....
Camdan arabaya baktı acaba bİŞey mİ dÜŞtÜ falan dİye kİmse yok bİŞey yok............
EŞİm yat uyu Çevreden gelmİŞtİr hafİf rÜzgar var bİŞey dÜŞmÜŞtÜr dedİ.......
Ama ben Çok korktum bİ tÜrlÜ uyuyamadım...dÖndÜm durdum.........sonra Çok terledİĞİmİ farkettİm gecenİn bİ yarısı gecelİklerİ Çıkardım ÜstÜmden..........fenalık geldİ bana...........eŞİme dedİmm kalk tÜm balkonları kontrol et...........kalktı baktı bİŞey yok..ama ben Çok huzursuz oldummm.............hala korku kaldı İÇİmde..............
Günaydın bacılar
Maşallah hepiniz süpersiniz haftasonuna çok az kaldı ben paşamı görcem inş. şeker yüklemem ve diğer testlerimde var ama ben onları unutuyorum muayne kısmı daha çok hoşuma gidiyo
Bugün kuzucuklarını görcek arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsinler inş. bakalım tosunlar ne haldeler:ecrin_bebek:
Ne gÜrÜltÜsÜ olduĞunu anlayamadım ama sankİ bİrİ bİzİm kapı tokmaĞına vurdu gİbİ Şİddetle..................
EŞİmde bende kalktık ben korkudan aĞlamaya baŞladım eŞİmmm baktı kapıda kİmse yok....
Camdan arabaya baktı acaba bİŞey mİ dÜŞtÜ falan dİye kİmse yok bİŞey yok............
Ama ben Çok korktum bİ tÜrlÜ uyuyamadım...dÖndÜm durdum.........sonra Çok terledİĞİmİ farkettİm gecenİn bİ yarısı gecelİklerİ Çıkardım ÜstÜmden..........fenalık geldİ bana...........eŞİme dedİmm kalk tÜm balkonları kontrol et...........kalktı baktı bİŞey yok..ama ben Çok huzursuz oldummm.............hala korku kaldı İÇİmde..............
Diloşumm içmiyorum magnezyum, elevit içiyorum ama dun içmemiştim ondan mı oldu acebaaa :1shok: İnsallah güsel güsel haberler bekliyorus senden kuzucukkkk... Bende cumartesi şeker yüklemesi yapıcam ama muayene olmıcam o bir sonraki cumartesi, gerçi ben yine ne yapar eder muayene olurummm, kısımı görürümmmm delikafadulden
günaydın herkesssssse
ve mutlu bebeklere.
dialara ne güzel
gaydın sen de inşallah şekr yüklemesinde rahatça geçerisn
magnezyumu iç kesinlikle zuzu
çok şükür ben en baştan içiyorum
daha kramp şikayetim olmadı.
ama benim sırt ve boyun ağrıalrım vardı.
çok nadir bir iki kasık krampı yaşadım.onalrı duyunca doktorum günde 2-3 içmemi söyledi.
devam ediyorum .megnezyum tatsız bir şey değil ve her insanın hamile olmasa bile alması gerekn bir madde imiş.
bu arada ben yarın 28,haftama girmiş oluyorum.
bugün 27 bitiyor.
bende doktora gideceğim sırf tahlililri göstermek için.muayene için vaktim yok.zaten yeni görüdm kuzumu, onu da her zaman rahatısz etmek istemiyorum.rahatuna baksın kuzum benim
doktora gıdıcek olan arkadaslar ınsallah ıyı haberlerle gelırsınız
sağol canımm hoş geldin kızz sesin çıkmıyo yoksa mamamı yiyorsuncokacimcoook
hosbulduk dılosum sabah mamanızı babamızla beraber yedıkhihoyyyt
arabanın bakımı varmıs oyuzden gec gıttı bugun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?