2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın bacılar
Maşallah hepiniz süpersiniz haftasonuna çok az kaldı ben paşamı görcem inş. şeker yüklemem ve diğer testlerimde var ama ben onları unutuyorum muayne kısmı daha çok hoşuma gidiyo
Bugün kuzucuklarını görcek arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsinler inş. bakalım tosunlar ne haldeler :ecrin_bebek:

gÜnaydın tatlı anneler..................
Bu sabah Çok gergın ve uykusuzum....................
Gece saat 3 cıvarııı Şıddetlı bı sesle korkarak uyandım uykudan...
Ne gÜrÜltÜsÜ olduĞunu anlayamadım ama sankı bırı bızım kapı tokmaĞına vurdu gıbı Şıddetle..................
EŞımde bende kalktık ben korkudan aĞlamaya baŞladım eŞımmm baktı kapıda kımse yok....
Camdan arabaya baktı acaba bıŞey mı dÜŞtÜ falan dıye kımse yok bıŞey yok............
EŞım yat uyu Çevreden gelmıŞtır hafıf rÜzgar var bıŞey dÜŞmÜŞtÜr dedı.......
Ama ben Çok korktum bı tÜrlÜ uyuyamadım...dÖndÜm durdum.........sonra Çok terledıĞımı farkettım gecenın bı yarısı gecelıklerı Çıkardım ÜstÜmden..........fenalık geldı bana...........eŞıme dedımm kalk tÜm balkonları kontrol et...........kalktı baktı bıŞey yok..ama ben Çok huzursuz oldummm.............hala korku kaldı ıÇımde..............

Diloşumm içmiyorum magnezyum, elevit içiyorum ama dun içmemiştim ondan mı oldu acebaaa :1shok: ınsallah güsel güsel haberler bekliyorus senden kuzucukkkk... Bende cumartesi şeker yüklemesi yapıcam ama muayene olmıcam o bir sonraki cumartesi, gerçi ben yine ne yapar eder muayene olurummm, kısımı görürümmmm delikafadulden

günaydın herkesssssse
ve mutlu bebeklere.
dialara ne güzel
gaydın sen de inşallah şekr yüklemesinde rahatça geçerisn

magnezyumu iç kesinlikle zuzu
çok şükür ben en baştan içiyorum
daha kramp şikayetim olmadı.
ama benim sırt ve boyun ağrıalrım vardı.
çok nadir bir iki kasık krampı yaşadım.onalrı duyunca doktorum günde 2-3 içmemi söyledi.
devam ediyorum .megnezyum tatsız bir şey değil ve her insanın hamile olmasa bile alması gerekn bir madde imiş.

bu arada ben yarın 28,haftama girmiş oluyorum.
bugün 27 bitiyor.
bende doktora gideceğim sırf tahlililri göstermek için.muayene için vaktim yok.zaten yeni görüdm kuzumu, onu da her zaman rahatısz etmek istemiyorum.rahatuna baksın kuzum benim

Korkma Melekcimmm neden korkuyosunn, aslan gibi eşin var yanındaaa gamyoncuiremsu Alt kat yada üst kat şiddetlice kapısını kapamışsa sen kendi kapınız zannetmişsindir, hiçbirşey yoktur merak etme, hem Öykü de korkuyo annesi sen korktukca onu sen sakinleştiriceksin :teselli:

ıçmiyorum swetcim normalde kramp şikayetim yokki, toplamda 2-3 kez oldu hamileligim boyunca... Bi de ilaç içmekten bıktım ben cok hasta oldum ya binbir çeşit ilaç kullandım, artık vitaminimi zor yutuyorum sengözlerimebaksanab

sağol canım artık kocaman kız oldu fark ediyorum heryerde oynuyo bi yerleri geliyo elimin içine bi gidip görelim kuzuları sende inşallah hayırlı haberlere gelirsinkaydirigubbakcemile2

canım sıkma canını arada böyle oluyo bende bazen bi çıtırtıya uyanıyorum gelde uyu ondan sonra sonuçta iyisin kötü bişey olmadı tabi uykusuzluk çok kötü işyerin müsait olunca biraz dinlenirsin biraz uyusan kafanı toplarsınŞeniz

ben magnesıum hergün düzenli içemiyorum tadı berbat çok nadiır hergün içtiğim ama içtiğim gece rahatım :icecream:

sağol canım benim inşallah bebişim yüzünü gösterir çok merak ediyorum yaa aşkım benim:asigim: inşallah tahlillerin temiz çıkmıştır canım :1hug:

Canım günaydın
Dün gece bende 3:20 geçe felan alt tarafımda bi ağrı ile uyandım neydi anlamadım baktım ufaklıkta uyanmış kalktım wcye gittim süt içtim yattım tam uyucam bi kaç adamın o saatte konuşma gülüşme seslerini duydum nasıl irkildim kulağımamı geliyor acaba gerçekmi diye düşündüm durdum dua felan okudum tam daldım sanki biri eliyle bana dokunda bir anda sıçradım kimse yok etrafta psikolojikti sanırım bidaha eşime sokuldum dua ettim uyudum ilk defa böyle oldum anlamda veremedim sabah eşime anlattım acaba kabus görmeler felan olur derler normalmi acaba :uhm:

GÜNAYDIN herkese
Dr a gidecek arkadaslarımız güzel haberlerle gelir inş .

Melek ve gaydın bende çok sık yasıyoruım sürekli geceleri ses duyup kalkıyorum. hamilelikte özellikle sıklastı .
Ama Melek seninde eşinde duyduğuna göre bişi olmuş .allah hırsız uğursuzlarda bizi evimizi sakınsın

bilmiyorum kızlar belki çok önemsiz bişeydi ama ben çok korktum ya bi türlü uyuyamadımmm ağlamaya başladım içim daraldı....geceleri çok sıkıntı vermeye başladı nedense bana...
hala kalbim titriyor....korkudan....
eşim anlam veremedi bişey yok neden bu kadar korktun diye canım o da kalktı gecenin bi vakti yatağın içinde oturuyoruz...
offfffffff allah herkezi korusun.............

gaydıncım bende onu düşündüm..acaba hamilelikten mi bu diye.........
sonra uyumaya çalıştım bisürü dua edip...uyumaya çalıştıkça aklıma sürekli kötü kötü senaryolar gelmeye başladı ya.................
yok eve hırsız giriyormuşşş girse naparım bebeğim var deliririm heralde diye kendi kendime bisürü senaryo yazdım uyuyana kadar kafamda.............
neden böyle oldu anlayamadım ya..............

günaydın herkese. bu sabah benim de kalbimle sorunum var. her sabah olurdu ama ben işe gelirken biraz yürüyorum ondan oluyor diyordum ve işe geldikten sonra geçiyordu. bugün geçmedi. hala devam ediyor. hani bir şeye çok heyecanlanırsınız da kalbiniz hızlı hızlı çarpar ya öyle oluyor. hala bir şey olmadığını düşünüyorum ama biraz da korkuyorum açıkçası.

iyi haberlerle gelin kızlar doktordan....
yolun yarısını geçtik artık...
az kaldı allahın izniyle....

evet ilsucum eşim de duydu....
o da kalktı camdan dışarı arabaya falan baktı önce bişey mi düştü diye...
o da kalkınca ben hepten korktum zaten...
offfffffff allah korusun yaa ben asla evde yalnız kalamam....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…