kislar ben kaciyorum hepinize iyi gecelerr....a.s.]
kızlar harika modeller buldum bakın beğenecekmisinizhihoyyyt
kislar ben kaciyorum hepinize iyi gecelerr....a.s.]
sılaa nurr demett hepinize iyi geceler kızlar bende kaçtım yarın görürşüzz her geçen gün göbiş öne geliyo ve geriyookaydirigubbakcemile2
dilaracım geçmişi okuyamadım , perşembe akşamdan beri yoktum sayılır , sadece başınıza hoş olmayan şeylerin geldiğini okudum kendimle ilgili gelişmeleri yazarken arada arkadaşların yazdığı mesajlardan okuduğum kadarıyla .. dönüp geçmişe bakamadım nedir ne değildir .. umarım bu mesajla yeniden hatırlatmış gibi olmak istemem , yazma da sakın ne olduysa oldu , kaldı , kalsın geçmişte ..
sadece senin yeniden burada olmana sevindim canım :1hug:
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bide tam yağlımı yarım yağlımı süt ben farketmiyo ne bulursam içiyorum ama doktorum layt süt iç dedi ama onun tadıda iğrenç tatsız bi acayip kokuyo gibi geliyo-tatlicadiarzu-
iyi geceler kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakınnnnŞeniz
tatlım hoşgeldin nasılsınhihoyyyt
iim demetcim sen nasılsın Şeniz
hayyyyyyyyyyret sen buralardasınnnnn kaydirigubbakcemile5
kocişim nöbetçisenağlama
gündüz girememiştim bi bakayım dedim takıldım kaldımhihoyyyt
ama çok oturunca kızım rahatsız oluyo heralde karateye başladı:lepi:
kalkıcam birazdan-tatlicadiarzu-
iyiyim tatlım sadece midemde gaz-yanma sorunu var şu an perişan etti beni sanki ateş var midemde ve alevi ağzıma kadar geliyosenağlama
süt içicem bakalım fayda edecek mi:uhm:
demetcim , iim dedim de aslında ağrım var birass :bbo:...
bugün alt komşum çağırdı , onun da bizim apartmandan akrabaları gelecekmiş , tanıştım bir kısım komşularımla .. sonra eşimin iş yemeği vardı , dün de vardı dün yalnız kalmıştım , bugün de evde yalnız kalmayayım diye beni de götürdü sıkılmayacağımı umarak .. yaklaşık 2,5tan beri hep oturur pozisyonda olduğum için 10a kadar biraz belim ağrıyor ve karnım batıyor gibi .. o yüzden oturamıycam sanırım .. bi bakp çıkayım diye giriyorum her seferinde ama çıkılmıyorki anacım , siz tatlı sohbet tatlı kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?