2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sılaa nurr demett hepinize iyi geceler kızlar bende kaçtım yarın görürşüzz her geçen gün göbiş öne geliyo ve geriyookaydirigubbakcemile2

dilaracım geçmişi okuyamadım , perşembe akşamdan beri yoktum sayılır , sadece başınıza hoş olmayan şeylerin geldiğini okudum kendimle ilgili gelişmeleri yazarken arada arkadaşların yazdığı mesajlardan okuduğum kadarıyla .. dönüp geçmişe bakamadım nedir ne değildir .. umarım bu mesajla yeniden hatırlatmış gibi olmak istemem , yazma da sakın ne olduysa oldu , kaldı , kalsın geçmişte ..
sadece senin yeniden burada olmana sevindim canım :1hug:

kislar ben kaciyorum hepinize iyi gecelerr....a.s.]

sılaa nurr demett hepinize iyi geceler kızlar bende kaçtım yarın görürşüzz her geçen gün göbiş öne geliyo ve geriyookaydirigubbakcemile2

iyi geceler kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakınnnnŞeniz

tatlım hoşgeldin nasılsınhihoyyyt

canımcım ben bazen 250 ml bazen 500 ml içiyorum . gaz problemim olduğu için laktozsuz süt içiyorum , bir de nesquick olunca , nımmmmmm cokacimcoook süper oluyoooo delikafadulden

demetcim , iim dedim de aslında ağrım var birass :bbo:...
bugün alt komşum çağırdı , onun da bizim apartmandan akrabaları gelecekmiş , tanıştım bir kısım komşularımla .. sonra eşimin iş yemeği vardı , dün de vardı dün yalnız kalmıştım , bugün de evde yalnız kalmayayım diye beni de götürdü sıkılmayacağımı umarak .. yaklaşık 2,5tan beri hep oturur pozisyonda olduğum için 10a kadar biraz belim ağrıyor ve karnım batıyor gibi .. o yüzden oturamıycam sanırım .. bi bakp çıkayım diye giriyorum her seferinde ama çıkılmıyorki anacım , siz tatlı sohbet tatlı kaydirigubbakcemile5

iim demetcim sen nasılsın Şeniz
hayyyyyyyyyyret sen buralardasınnnnn kaydirigubbakcemile5

kocişim nöbetçisenağlama
gündüz girememiştim bi bakayım dedim takıldım kaldımhihoyyyt
ama çok oturunca kızım rahatsız oluyo heralde karateye başladı:lepi:
kalkıcam birazdan-tatlicadiarzu-

iyiyim tatlım sadece midemde gaz-yanma sorunu var şu an perişan etti beni sanki ateş var midemde ve alevi ağzıma kadar geliyosenağlama

süt içicem bakalım fayda edecek mi:uhm:

kızlar sustunuz fisfisfis
ben geldim diye mi sırnaşık şey
ben kaçıyorum , biraz uzanayim
ii geceler , tatlı rüyalarrrr

geçmiş olsun canım , aynı dert bende de oluyor 1 haftadır .. sanki boğazıma nane esansı damlatmışlar gibi yanıyor bazen ..
sütü laktozsuz içi madem gaz problemin varsa canım yerimseniben

aynen canım bence de çık uzan bende aynını yapıcam kitabımı okurum heralde sütümü içerim inşallah mideme iyi gelir..

geçmiş olsun tatlım iyi gecelerŞeniz

Günaydınn kıslarrrr -tatlicadiarzu- Güzel kız bebeklerimiz ve yakısıklı delikanlılarımız nasıllar bugün acaba??? Ben yattım kalktım perşembeyi getirdim, görevimi başarıyla sürdürüyorum yeni dönemde de seçim politikamı bu yönde kullancam, yatıp kalkıp cumayı getircem size hemencecik diyeeee kaydirigubbakcemile3

Sağ bademciğim şiş ve 05.35 te sol bacagıma giren krampla uyanmıs olmama ragmen hersey yolunda ama bugun her an uykuya dalabilirim ekran karsısında simdideeen uyarıyımmm -tatlicadiarzu-

hepinize günaydın kızlarr zuzumm magnesıum içiyormusun ben içiyorum hergün olmasada 1 gün arayla içiyorum biraz rahatlatıyo oleyy bugün kızımı göremye gitcem 11,30 da nasıl oldu benim minik kuşum acaba neler yapıyo içerde inşallah yüzünü gösterirsositososito:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…