Allah korusun kızlar, babanem der hep dalga gecerim onunla ama hamilelerde geceleri boyle korkular olabiliyomus, dua edelim sadece, allah bizi de eşimizi de meleklerimizi de korur...
neyse kızlar ya hepimiz pisikoloğu boylamadan konuyu dağıtalım..........................
bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz kızlar
Benim kardeşimin ebbeğinden kalma var onu kullanıcam olmasaydı almayı düşünüyordum cnm ben çünkü 3 aydan sonra odasında yatıcak. Gerçi onların sesini duymamak mümkün değil ama yinede bi tedbir..:ecrin_bebek:
bende alcam canım..............
gündüzleri de işe yarayacağını düşünüyorum mutfakta falan biz bişeyler yaparken duymayabiliriz sesini...
ben alacağım..ama marka konusunda karar veremedim...........
tefal philips veya chicco olacak ama hangisiyerimseniben
günaydın canımgünaydın temmuz anneleri..keyifler yerindedir umarım.. biz kızım serra ile bugun çarsıya gidicez ona biraz alışveriş yapıcam. bu arada süt pompası almayı düşünen var mı? hangi marka?
günaydın temmuz anneleri..keyifler yerindedir umarım.. biz kızım serra ile bugun çarsıya gidicez ona biraz alışveriş yapıcam. bu arada süt pompası almayı düşünen var mı? hangi marka?
günaydın kızlar
dün oğluşumu gördüm allaha şükür haftasıyla uyumluymuş
böyle ölçümlerde hatalar çıkabilir kendini üzme dedi dr
dr gidecekler inşallah güzel haberlele dönerler
bebek telsizi bende almayı düşünüyorum[/B]
yaaa kendimi bu güm çok kötü hissediyorum..şimdi işyerinde camdan dışarı baktım ZATEN MASAMIN 2-3 MT İLERİSİ KOMPLE CAM DIŞARISINI GÖRÜYORUM TÜM GÜN....
BAHÇEDE ADAMIN BİRİ VAR DURUYOO OYSA BURASI SANAYİ BÖLGESİ...YÜZLERCE İNSAN OLUYO HEP...AMA BEN KORKTUM BİRDEN ADAMDAN YİNE AYY BENİM SİNİRLERİM BOZULDU NAPSAM Kİ YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?