2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Günaydın arkadaşlar herkese. ya bendede oluyor böyle korkular bende psikolojimmi bozuldu ne oldu diye tedirgin olmuştum . Neyseki herkeste varmış demekki normal olası bişey biraz içim rahatladı.. bende gece çok kötü kabuslar görüyorum..senağlama

neyse kızlar ya hepimiz pisikoloğu boylamadan konuyu dağıtalım..........................

bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz kızlar

neyse kızlar ya hepimiz pisikoloğu boylamadan konuyu dağıtalım..........................

bebek telsizi almayı düşünüyormusunuz kızlar

Benim kardeşimin ebbeğinden kalma var onu kullanıcam olmasaydı almayı düşünüyordum cnm ben çünkü 3 aydan sonra odasında yatıcak. Gerçi onların sesini duymamak mümkün değil ama yinede bi tedbir..:ecrin_bebek:

kızlar hepinize yorumlarınız için çoookk teşekkür ediyorum. çok tatlısınız...Şeniz

bende alcam canım..............
gündüzleri de işe yarayacağını düşünüyorum mutfakta falan biz bişeyler yaparken duymayabiliriz sesini...
ben alacağım..ama marka konusunda karar veremedim...........
tefal philips veya chicco olacak ama hangisiyerimseniben

Evet bencede konu değişsin artık
Ben düşünüyorum melek kısa bir süre sonra odasına geçirmek istiyorum lazım olucak bize canım

günaydın temmuz anneleri..keyifler yerindedir umarım.. biz kızım serra ile bugun çarsıya gidicez ona biraz alışveriş yapıcam. bu arada süt pompası almayı düşünen var mı? hangi marka?

Yaa benim oğlan dünden beri acaip hareketliii hiç durmuyo iç organlarım sarsıldııı..Bir yandan çok hoşuma gidiyo ama bi yandanda dikkatim dağılıyo çalışamıyorum:CüvCüv:

günaydın temmuz anneleri..keyifler yerindedir umarım.. biz kızım serra ile bugun çarsıya gidicez ona biraz alışveriş yapıcam. bu arada süt pompası almayı düşünen var mı? hangi marka?
günaydın canım
ben almayı düşünüyorum canım ama markaya daha karar vermedim elektrikli aklırım diyorum

günaydın kızlar

dün oğluşumu gördüm allaha şükür haftasıyla uyumluymuş

böyle ölçümlerde hatalar çıkabilir kendini üzme dedi dr

dr gidecekler inşallah güzel haberlele dönerler

bebek telsizi bende almayı düşünüyorum[/B]

canım elektrikliler çalışan anneler için daha ideal diolar, ama cok fiyat farkı var elektrikli ve manuel arasında..kullanan var mı , çok fark var mı 2 si arasında onu merak ediorum..

Bir psikologla görüş istersen melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…