2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim göbüş bi yere sığmıyor a

helede yatakta kaplumbağa gibi iki saat dönemiyom göbişimdendelikafaduldendelikafadulden

onu bende yiyorum çekirdekli siyah üzüm daha çok etkilicokacimcoook

ahh iste en sevdigim yani bu kknin.. benim gibi birileriyle konusuyo olmak muthis rahatlatiyo benii.. yataktan kalkmam bi meseleee... icine gomuldugum tarzdakoltuklardan dogrulmam ayri meselee. 7 kilo aldim. gobegimden baska bi yere dagilmis gorunmuyo ama ben sirf bu kalkma zorlugumdan kendimi fil gibi hissediyorum-tatlicadiarzu-

helede yatakta kaplumbağa gibi iki saat dönemiyom göbişimdendelikafaduldendelikafadulden

onu bende yiyorum çekirdekli siyah üzüm daha çok etkilicokacimcoook

ay canım azıcık bişey yiyeyim sığınamıyorum ya yer kalmadı galiba

sıla bende 6 kilo aldım oda göt ve göbektekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi bu arada eşimde benimle dalga geçiyo gel benim koca kaplumbağam diye beni deli ediyo yerimden kalkamayınca kaplumbam gel tosbam felan kendimi iyice fil görüyorum o öyle söyledikçe-tatlicadiarzu-

tabi bu arada eşimde benimle dalga geçiyo gel benim koca kaplumbağam diye beni deli ediyo yerimden kalkamayınca kaplumbam gel tosbam felan kendimi iyice fil görüyorum o öyle söyledikçe-tatlicadiarzu-

eşin kilo almadı mı canım benimki 9 kilo aldı o yüzden bana bişey diyemiyor

eşin kilo almadı mı canım benimki 9 kilo aldı o yüzden bana bişey diyemiyor

benim eşimde verdi ama mecbur diyetis yene gidiyo kolestrol felan çıktı karaciğerinde yağlanma ona yemek yedirmiyorum çorba salata sebze gündede 3 dilim ekmek hakkı var haftada 2 kere sütlü tatlı yiyebilir böyle gidiyo 3haftadır başladı 5 kilo verdi 3 haftada gayet iyi gidiyokaydirigubbakcemile2 kendi yiyemiyo ya bana saldırıyodelikafadulden

kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bide tam yağlımı yarım yağlımı süt ben farketmiyo ne bulursam içiyorum ama doktorum layt süt iç dedi ama onun tadıda iğrenç tatsız bi acayip kokuyo gibi geliyo-tatlicadiarzu-

canım ben lıght içiyorum günde 1 su bardağı

ben malesef duzenli sut icmiyorum. ictigimde de yari yagli iciyorum. :dilcikar:

kızlar açıkçası ben hamileyim diye kendimi çok kasmıyorum yeme içme konusunda drumunda dediği bu doğal bir olay kendini zorlama hiçbişey için dedi bende onu uyguluyorum

oyyy maşallah o tosunaaaaaaa
aynen canım benimkide tam bakarken tekmeledi ve de yakalandı cadı kızım benim:lepi:

ay canım valla çok büyük bi olay atlattığınız şükür ki sana bişey olmamış yada kızına:1no2:
ben kavgadan çok korkarım bizimle alakası olmasa bile böyle bi kavga görsem bayılırım kesin:sm_confused:Allah korumuş valla ya bence biraz uzak dur sen görümcenlerden canım...

26+4 Göbişimiz Bebişimiz:)

hele göbüşümm çıplakkennn çok tuhaf oluyorum yaaa inanamıyorummm
bakın göbüşümü ekliyim bende bidaha
kocamannnnnnnnnnnnn

maşallah fıstıklar göbüşlerinize de bebişlerinize de sizedeeeeee:1hug:

Ben geldim kıslar pek geçmişi okuyamadım
Sabah yataktan kalkamadım malesef işe de gidemedim
evden yazıyorum .Biras daha iyiyim .ışe gitseydim asla iyileşemezdim

canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine :teselli:Şeniz

geçmiş olsun canım aşınıda olmuşsun bende olucam 15de var daha bende iyiyim canım çok şükür atlattık evdeyimkaydirigubbakcemile2

iyi bari canim atlatmissin asiyi::teselli: gecmis olsun...

teşekkürler kızlar valşla çok korkarak gittim hatta gitmedim zorla götürüldüm annemle babam tarafından-tatlicadiarzu- ama hiç acımadı şu ana kadarda bi sorun yok çok şükür ama bir ay sonra gene geleceksin dedilersenağlama

canım ben kocca bir bardak (yarım litre vardır) içiyorum içine de nesquik katıyorum valla başka türlü içemiyorum napiim-tatlicadiarzu-
normal süt içiyorum light falan değil yani acaba aldığıum kiloların çoğunu süte mi borçluyum ki:mymeka:kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook

kocişim nöbetçi bu gece sabah olmaz artık senağlama

kitap okurum bende ne yapayımk

kızlar açıkçası ben hamileyim diye kendimi çok kasmıyorum yeme içme konusunda drumunda dediği bu doğal bir olay kendini zorlama hiçbişey için dedi bende onu uyguluyorum

bende kasmıyorum tabikide yinede yararlı şeyleri yemek daha güzel mesela bugün ipin ucu kaçtı biraz misafirim vardı herşey yaptım hepsindende yedim oldum davul gibidelikafadulden

sağol canım benim atlattık ama mahkeme olacak inşallah adalet yerini bulur tek temenlim ben korkarım tek başıma evde tabi artık kızım var korkmuyorum eskisi kadar 8 senelik evliyim 1 kere kaldım bi gece tek başıma onuda uyumadan sabah ettim iş gereği artık sende alışmışsındır kaydirigubbakcemile

ben de sutu nequiksiz icemiyorum. zaten senelerdir agzima sut koymus degildimm. sirf faydali die simdi istemeye istemeye istee...
cok az zaman kaldi allahim saglikla sihhatle dogurmayi buyutmeyi de nasip etsin ins... her gecen gun beklemek zorlasiyo dimi kizlar yaa???

mecbur alışılıyor canım 12 sene oldu...

oğluma hamileyken hep yalnız kalıyordum şimdi çok şükür oğluşum var erkekim benimmmmm:lepi::asigim:

ama işte eşim olmadımı uyuyamıyorum uyku tutmuyor sanki bende evde nöbet tutuyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…