kızlar benim göbüş bi yere sığmıyor a
helede yatakta kaplumbağa gibi iki saat dönemiyom göbişimdendelikafaduldendelikafadulden
onu bende yiyorum çekirdekli siyah üzüm daha çok etkilicokacimcoook
helede yatakta kaplumbağa gibi iki saat dönemiyom göbişimdendelikafaduldendelikafadulden
onu bende yiyorum çekirdekli siyah üzüm daha çok etkilicokacimcoook
tabi bu arada eşimde benimle dalga geçiyo gel benim koca kaplumbağam diye beni deli ediyo yerimden kalkamayınca kaplumbam gel tosbam felan kendimi iyice fil görüyorum o öyle söyledikçe-tatlicadiarzu-
sıla bende 6 kilo aldım oda göt ve göbektekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşin kilo almadı mı canım benimki 9 kilo aldı o yüzden bana bişey diyemiyor
diloş çok mu kiloluyduda eşin benimki zayıftı
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bide tam yağlımı yarım yağlımı süt ben farketmiyo ne bulursam içiyorum ama doktorum layt süt iç dedi ama onun tadıda iğrenç tatsız bi acayip kokuyo gibi geliyo-tatlicadiarzu-
kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz bide tam yağlımı yarım yağlımı süt ben farketmiyo ne bulursam içiyorum ama doktorum layt süt iç dedi ama onun tadıda iğrenç tatsız bi acayip kokuyo gibi geliyo-tatlicadiarzu-
Biz geldiikkkkkkkkk, kocaman bi paşa gördümöyle tatlıydıki :1hug: . 790 gram olmuş oğluşum, herşey güzel şükür 14 nisanda şeker için hastaneye gidicem. Çok hareketli dedi doktor öyleki kalbini yakalayamıyo bi türlü kaçıyo benim oğluşum kaydirigubbakcemile3 .Tam kontrol ederken eliyle pat diye vurdu hem hissedip hem ekranda görmek müthişti.Taaa 1 ay sonra gidicem bi daha.Bende 55 kilo olmuşum doktor iyi gidiyosun dedi ama bakalım
sağol canım çok şükür ben iyiyim bende bişey yok sadece bağırmaktan ses gitti işte eşimi aradım avukatı bekliyolarmış savcılığa verilmiş herşey kayıtlarda ele alınmış bakılmış suçlu onlar demişler kayıtlara göre onlar saldırdı çünkü inşallah güzel sonuçlanır bakalım mahkeme kısa zamanda çıkarda oyalanmadan bu iş biter
26+4 Göbişimiz Bebişimiz:)
Ben geldim kıslar pek geçmişi okuyamadım
Sabah yataktan kalkamadım malesef işe de gidemedim
evden yazıyorum .Biras daha iyiyim .ışe gitseydim asla iyileşemezdim
geçmiş olsun canım aşınıda olmuşsun bende olucam 15de var dahabende iyiyim canım çok şükür atlattık evdeyimkaydirigubbakcemile2
iyi bari canim atlatmissin asiyi::teselli: gecmis olsun...
kızlar açıkçası ben hamileyim diye kendimi çok kasmıyorum yeme içme konusunda drumunda dediği bu doğal bir olay kendini zorlama hiçbişey için dedi bende onu uyguluyorum
oyyy maşallah o tosunaaaaaaa
aynen canım benimkide tam bakarken tekmeledi ve de yakalandı cadı kızım benim:lepi:
ay canım valla çok büyük bi olay atlattığınız şükür ki sana bişey olmamış yada kızına:1no2:
ben kavgadan çok korkarım bizimle alakası olmasa bile böyle bi kavga görsem bayılırım kesin:sm_confused:Allah korumuş valla ya bence biraz uzak dur sen görümcenlerden canım...
maşallah fıstıklar göbüşlerinize de bebişlerinize de sizedeeeeee:1hug:
canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine :teselli:Şeniz
teşekkürler kızlar valşla çok korkarak gittim hatta gitmedim zorla götürüldüm annemle babam tarafından-tatlicadiarzu- ama hiç acımadı şu ana kadarda bi sorun yok çok şükür ama bir ay sonra gene geleceksin dedilersenağlama
canım ben kocca bir bardak (yarım litre vardır) içiyorum içine de nesquik katıyorum valla başka türlü içemiyorum napiim-tatlicadiarzu-
normal süt içiyorum light falan değil yani acaba aldığıum kiloların çoğunu süte mi borçluyum ki:mymeka:kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
kocişim nöbetçi bu gece sabah olmaz artık senağlama
kitap okurum bende ne yapayımk
bende kasmıyorum tabikide yinede yararlı şeyleri yemek daha güzel mesela bugün ipin ucu kaçtı biraz misafirim vardı herşey yaptım hepsindende yedim oldum davul gibidelikafadulden
sağol canım benim atlattık ama mahkeme olacak inşallah adalet yerini bulur tek temenlim ben korkarım tek başıma evde tabi artık kızım var korkmuyorum eskisi kadar 8 senelik evliyim 1 kere kaldım bi gece tek başıma onuda uyumadan sabah ettimiş gereği artık sende alışmışsındır kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?