2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım hamileliğin son zamanlarında bu tip sıkıntılar oluyomuş bence bunlar öyle bişiy yani gece olabilir tuhaf şeyler akla geliyomuş,ölüm korkusu gibi dua edicez sürekli başka çaresi yokki ne yazıkki hayırlısı ile doğumlarımızı yapalım kuzularımızı yanıbaşımıza alalım kalmıcak bunların hiç biri inş. :Saruboceq:

canım demir haplarını kullanıyormusun kansızlıkta çarpıntı ve yorgunluğu beraberinde getirir ihmal etme demir hapını özellikle 24. haftadan sonra hızla kanımızı kemiriyo içimizdeki tosuncuklar

Canım hafife alma çarpıntı oluyo sanıyorum bence doktorunla konuş bu durumunu haberi olsun canım geçmiş olsun :1hug:

yaaa kendimi bu güm çok kötü hissediyorum..şimdi işyerinde camdan dışarı baktım ZATEN MASAMIN 2-3 MT ıLERıSı KOMPLE CAM DIŞARISINI GÖRÜYORUM TÜM GÜN....
BAHÇEDE ADAMIN BıRı VAR DURUYOO OYSA BURASI SANAYı BÖLGESı...YÜZLERCE ıNSAN OLUYO HEP...AMA BEN KORKTUM BıRDEN ADAMDAN YıNE AYY BENıM SıNıRLERıM BOZULDU NAPSAM Kı YA

Günaydın Burcu, bence hemen doktorunla görüş, bisi oldugunu düşünmüyorum ama artık son aylara girmeye basladık, herseyden haberi olsun a.s.

canım demir haplarını kullanıyormusun kansızlıkta çarpıntı ve yorgunluğu beraberinde getirir ihmal etme demir hapını özellikle 24. haftadan sonra hızla kanımızı kemiriyo içimizdeki tosuncuklar

kullanıyorum canım. sanırım en iyisi bir danışmak. hamileliğin son aylarında bu tarz şeyler olabiliyor demişlerdi. ama doktorumla konuşmak daha uygun olur sanırım.

Sakin ol Melekkk, uzaklastır bu düşünceleri kafandan, güzel seyler oku, dinle, sakin müzikler dinle ozellikle cok işe yarıyo, bi kere huylanmışsın gece oyle devam ediyo :1hug:

:1no2::1no2::1no2:
CANIM YA HİÇ BÖYLE DEĞİLDİM NE OLDU ANLAYAMADIM GÖLGEMDEN KORKÇAM NERDEYSE BU GÜN...
aptalca senaryolar üretiyo beynim....
çok korkuyorum....
senağlamasenağlamasenağlama

akşam daha kötüydüm..ya yatak odasının kapısı açılıp biri girerse eşim onu napar çldürürmü diye düşündüm hep..............allah korusun..öldürürse ben naparım.......diye düşündüm........bu ne saçma bi düşünce...yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bide sonradan kendi kendime teselli veriyorum yatak odası burası ceza almaz diye.........
sonrada olsun o korku bana ne yapar diye düşünüyorum tövbe yarabbim..............:1ninca:

günaydın güzel anne adayları

ya sizleri okuyunca bende korktum şimdi

bende dün gece 3 civarı birden sıçrayarak uyandım

sanki biri bana dokundu elledi gibi hissettim uyandım

sonrada uyuyamadım

sabaha karşı dalmışım,işe geç kalıyodum nerdeyse :uhm:

burcu o çarpıntı ben dede var
bebeğin gelişimi ile birlikte kalp atışlarımzı hızlanıyormuş
tabi her bünye yapmıyor.
içini ferah tut

Günaydın kızlar geçmiş olsun ya herkeste bi sıkınytı var bugün anlaşılan ALLAH hayırlara getirsin

Allah korusun kızlar, babanem der hep dalga gecerim onunla ama hamilelerde geceleri boyle korkular olabiliyomus, dua edelim sadece, allah bizi de eşimizi de meleklerimizi de korur...

Çok ilginç bu neyse saat 3te rahatsız etti hepimizi ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ister istemez bişiyler düşünüyoruz gün içinde kolay değil can taşıyoruz onlara bişiy olucak korkusu hep var içimizde ne kadar belli etmesekte onun dışa vurumu oldu sanırım
Hayır olsun ferahlama çalış melek sende süt varsa iç belki rahatlatır canım farklı şeyler düşün
Öykünün videolarını seyret canım iyi gelir şimdi sana :1hug:

arkadaşlar hepinize günaydıınn. geçmiş olsun bu arada. hamilelikte böyle kabusların yaşandığını duymuştum. ve daha da önemlisi lohusalık döneminde biraz daha fazla oluyomuş. inşallah en kısa zamanda atlatırız o günleri sağsalim bebişlerle birlikte.
arkadaşlar bi de profilime göbüş foyoları ekledim. eğer bakarsanız ve yorum yaparsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…