günaydın herkese. bu sabah benim de kalbimle sorunum var. her sabah olurdu ama ben işe gelirken biraz yürüyorum ondan oluyor diyordum ve işe geldikten sonra geçiyordu. bugün geçmedi. hala devam ediyor. hani bir şeye çok heyecanlanırsınız da kalbiniz hızlı hızlı çarpar ya öyle oluyor. hala bir şey olmadığını düşünüyorum ama biraz da korkuyorum açıkçası.
günaydın herkese. bu sabah benim de kalbimle sorunum var. her sabah olurdu ama ben işe gelirken biraz yürüyorum ondan oluyor diyordum ve işe geldikten sonra geçiyordu. bugün geçmedi. hala devam ediyor. hani bir şeye çok heyecanlanırsınız da kalbiniz hızlı hızlı çarpar ya öyle oluyor. hala bir şey olmadığını düşünüyorum ama biraz da korkuyorum açıkçası.
canım demir haplarını kullanıyormusun kansızlıkta çarpıntı ve yorgunluğu beraberinde getirir ihmal etme demir hapını özellikle 24. haftadan sonra hızla kanımızı kemiriyo içimizdeki tosuncuklar
Canım hamileliğin son zamanlarında bu tip sıkıntılar oluyomuş bence bunlar öyle bişiy yani gece olabilir tuhaf şeyler akla geliyomuş,ölüm korkusu gibi dua edicez sürekli başka çaresi yokki ne yazıkki hayırlısı ile doğumlarımızı yapalım kuzularımızı yanıbaşımıza alalım kalmıcak bunların hiç biri inş. :Saruboceq:
ayyy korkmayalım melekçim dua okuyalım bol bol :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?