2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hadi gözün aydın boşu boşuna üzdün kendini ufak yanılmalar olbiliyor demekki biçok arkadaşımızın başına geldi
rahatlamışsındır maşallah oğluşuna canımcım

Nesli bak demiştik sana tatlım
Boşuna üzüldün ,şimdi için rahatlamış oldu baska dr a görünerek

canım elektrikliler çalışan anneler için daha ideal diolar, ama cok fiyat farkı var elektrikli ve manuel arasında..kullanan var mı , çok fark var mı 2 si arasında onu merak ediorum..

Canım bende almayı düşünüyorum ama şuan değil doğumdan sonra süt durumuma bağlı olarak alıcam sütüm olursa iş döneceğim için almam lazım zaten o zaman bakıcam
ama marka kafamda belli medela veya avent elektrikli alıcam canım
manuel kullanımı zormuş elinde olduğu için canın acırsa bırakıyomuşsun ama elektrikli kendi ayarlayıp temposunu o şekilde devam ediyormuş
elektirikli alıcam canım ben kaydirigubbakcemile5

bebek telsizi alırken frekansı önemliymiş tek frekanslı almamak gerekiyormuş birde sesle birlikte renk de yanarak anneyi uyaranlar var onlar daha iyiymiş kalabalık ortamda bile renkden farkediliyormuş aklınızda olsun
Henüz marka bakmadım ama bende elektronik markası olan bişiy bakarım doğubanktan felan alırım sanırım kampanyalarıda takip etmek lazımsengözlerimebaksanab

ben süt sağma mak.almayı düşünmüyorum şu anda...
doğumdan sonra 1 yıl çalışmayı düşünmüyorum çünkü...........
yada en az 7-8 ay...ee o zamana kadar hep bebeğimle birlikte olcam..........
kendim emziririm bebeğimi............
ama tecrube etmeden bilemem yine de..............
çok ihtiyaç duyarsam alırım ama doğumdan sonra

cumartesi günü saat 3 e randevu aldım kızlarrr gidip bebişimi göreyim hasret gidereyim kızımla çooooooooooooooooooooooooooooooooook özledim onu nerdeyse 10 gün olacak görmeyeli...
bide şeker yüklemem var tabiiiiiiiiiiiii

nesli canım maşallahh bebişine endişelerin bitmiştir inşallah canım...

melekcimm sana noluyoo nazara mı geldin cnm... böyle şeyler getirme aklına başka şeylerle meşgul ol.. bazen bana da oluyo içimden dua okuyorum rahatlıyorum.. sende dene istersen cnm ... dikkat et kendine..

tatlım dun eşimle gördük , satıcı bayan anlattı. Bende düşünmüodum öncelikli olarak, ama süt ziyan olmasın diye bebek içmiyorsa deep freezer da özel saklama poşet ve kaplarında 6 aya kadar saklanıomuş.

medela 139 ytl idi avent de 39-49 arası manueliydi.En iyisi yani bu konuya sadece özelleşmiş olan elktrikli medela..bakalım..bende düşünüorum ama heralde süt durumuna baglı olarak alıcam.

kızlar alt tarafta kemıklerınız gerılıyo gıbı bır acı varmı sızde de?

Öyle bir acı henüz yok canım benim sıkıntım karnım geriliyo oda sırtıma vuruyo
haziran annelerine sordum hepsi normal diyor dahada ilerlicek ilerki dönemlerde kaburga batmasıda yaşıcaksınız dediler doğurmadan normale dönemicez artık bundan sonra böyle sızlanmalarımız batmalarımız olucak canım Allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

canım unutmaya çalışıyorum..............
aslında mantıklı düşünürsem alt tarafı bi tıkırtıydı duyduğum ama gece aniden uyanınca KORKTUM SANIRIM GECENİN Bİ VAKTİ..........
unutmaya çalışıyorum canım bebeişim için güçlü olmak zorundayım...Çok üzgünüm çoook

Canım medela hastanelerinde kullandığı markaymış çok rahatmış ben fuarda görmüştüm çok güseldi hem elektrikli hem şarjlı kullanıyosun özel muhafaza poşetleri felan var 200 lira fuar özel fiyatıydı ama eşimde dediki sütün olucakmı bakalım olursa al olmazsa boşu boşuna almış olucaksın dedi haklı eğer sütüm olursa hemen alırım zaten
senin baktığın medela elektiriklimi 139 liraydı netten bulabilirmisin bana özelden atsan canım bi bakayım fuardakindenmia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…