günaydın kızlar
dün oğluşumu gördüm allaha şükür haftasıyla uyumluymuş
böyle ölçümlerde hatalar çıkabilir kendini üzme dedi dr
dr gidecekler inşallah güzel haberlele dönerler
bebek telsizi bende almayı düşünüyorum[/B]
sıla bende 6 kilo aldım oda göt ve göbektekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım elektrikliler çalışan anneler için daha ideal diolar, ama cok fiyat farkı var elektrikli ve manuel arasında..kullanan var mı , çok fark var mı 2 si arasında onu merak ediorum..
merhabalar.....
tefalin telsizi 3 frekanslı ve mavi ışık yayıyormuş
Canım bende almayı düşünüyorum ama şuan değil doğumdan sonra süt durumuma bağlı olarak alıcam sütüm olursa iş döneceğim için almam lazım zaten o zaman bakıcam
ama marka kafamda belli medela veya avent elektrikli alıcam canım
manuel kullanımı zormuş elinde olduğu için canın acırsa bırakıyomuşsun ama elektrikli kendi ayarlayıp temposunu o şekilde devam ediyormuş
elektirikli alıcam canım ben kaydirigubbakcemile5
kızlar alt tarafta kemıklerınız gerılıyo gıbı bır acı varmı sızde de?
nesli canım maşallahh bebişine endişelerin bitmiştir inşallah canım...
melekcimm sana noluyoo nazara mı geldin cnm... böyle şeyler getirme aklına başka şeylerle meşgul ol.. bazen bana da oluyo içimden dua okuyorum rahatlıyorum.. sende dene istersen cnm ... dikkat et kendine..
tatlım dun eşimle gördük , satıcı bayan anlattı. Bende düşünmüodum öncelikli olarak, ama süt ziyan olmasın diye bebek içmiyorsa deep freezer da özel saklama poşet ve kaplarında 6 aya kadar saklanıomuş.
medela 139 ytl idi avent de 39-49 arası manueliydi.En iyisi yani bu konuya sadece özelleşmiş olan elktrikli medela..bakalım..bende düşünüorum ama heralde süt durumuna baglı olarak alıcam.
meraba canım hoşgeldin nasılsınız bakalım:1hug:
hoşgeldin emelcim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?