2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bak Neslicimmm süper cıktı bebişinnnn annesi bosubosuna üzüldünn a.s. ama hersey yoluna girdi ya cok sükür, ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimmm delikafadulden

anladımm canımm olabilir tabii kormuşsun bi de sen çok hassassın sanırım ben yanlış anlamadıysam çok çabuk etkileniyorsun ama kızın için öykü için güçlü olmak zorundasın onun seninle olduğunu hatırlaman bile seni rahatlatacaktır cnm...

günaydın kızlar bikaçgündür bakamıyorum
inşallah herkes iyidir bi problem yoktur
kimbilir neler kaynattınız neyse artık ara ara sayfalara dalıp ipucu alırım

evet bitanem doğpru tespit etmişsin.çok hassasım ve çok duygusalım...............olaylardan çabuk etkileniyorum:çok üzgünüm:

Gözünaydın cnm Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah..

hadi gözün aydın boşu boşuna üzdün kendini ufak yanılmalar olbiliyor demekki biçok arkadaşımızın başına geldi
rahatlamışsındır maşallah oğluşuna canımcım

Nesli bak demiştik sana tatlım
Boşuna üzüldün ,şimdi için rahatlamış oldu baska dr a görünerek

ben de haftaya gıdıcem doktora. gecen gıttıgımde baya degısmıstı. sımdı nasıl gozukcek cok merak edıyorum

Bak Neslicimmm süper cıktı bebişinnnn annesi bosubosuna üzüldünn a.s. ama hersey yoluna girdi ya cok sükür, ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimmm delikafadulden

çok teşekkür ederim kızlar:1hug:
haklısınız ama içim bir türlü rahat etmedi
hamileliğimden beri korku içindeyim bişey olacak diye
of kucağımaza alsak hayırlısıyla kuzucuklarımızı
hoş ben doğduktan sonrada aynı olurum ya neyseklava:

neslicim gözünaydın ..bebişinden guzel haberler almışsın maşallah.. sıra bizde bakalım..

yarın da bizim dr da seker yuklememiz var ve kontrolumuz, inş hersey yolundadır.rüyalarım pek guzel deil bu aralar..sadaka vermm lazım..

HÜzÜn yılı bahsettıĞın olay bende var bı ara yÜrÜrken oluyordu hep Şımdı yatarken saĞa sola dÖnerken oluyor bacaĞımı yastıĞa atarak uyuyorum genelde o ara oluyor

doktora gidicek arkadaşlar güzel haberlerle gelirler inş.

HÜzÜn yılı bahsettİĞİn olay bende var bİ ara yÜrÜrken oluyordu hep Şİmdİ yatarken saĞa sola dÖnerken oluyor bacaĞımı yastıĞa atarak uyuyorum genelde o ara oluyor

evet canım yatarken bende de oluyodu zaten ama sımdı yuruyuncede olmaya basladı sanırım normal cok tesekkur ederım canım.....

hürremcim maşallah takvimin bayaa ilerledi.........
7.AYA GELMıŞ ALLAHIN ıZNıYLE SÜPERRRRRRRR YA...
2 KUTUCUĞUN KALMIŞ MAŞALLAH

EVET melekcim öyle oldu son kontolümüzde doktorumuz doğumun beklenenden biraz erken olacağını kuzucuğumun çok iyi geliştiğini söyledi hepimizin kuzusu sağlıklı, iyi gelişir tosun tosun doğar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…