günaydın kızlar
dün oğluşumu gördüm allaha şükür haftasıyla uyumluymuş
böyle ölçümlerde hatalar çıkabilir kendini üzme dedi dr
dr gidecekler inşallah güzel haberlele dönerler
bebek telsizi bende almayı düşünüyorum[/B]
canım unutmaya çalışıyorum..............
aslında mantıklı düşünürsem alt tarafı bi tıkırtıydı duyduğum ama gece aniden uyanınca KORKTUM SANIRIM GECENİN Bİ VAKTİ..........
unutmaya çalışıyorum canım bebeişim için güçlü olmak zorundayım...Çok üzgünüm çoook
yolundadır canım maşallah tosun gibi olmuştur oğluşun canım....
iyi haberlerle gel emel
anladımm canımm olabilir tabii kormuşsun bi de sen çok hassassın sanırım ben yanlış anlamadıysam çok çabuk etkileniyorsun ama kızın için öykü için güçlü olmak zorundasın onun seninle olduğunu hatırlaman bile seni rahatlatacaktır cnm...
kızlar alt tarafta kemıklerınız gerılıyo gıbı bır acı varmı sızde de?
bendede oluyo hatta ses bile duyuyorum
Gözünaydın cnm Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah..
hadi gözün aydın boşu boşuna üzdün kendini ufak yanılmalar olbiliyor demekki biçok arkadaşımızın başına geldi
rahatlamışsındır maşallah oğluşuna canımcım
Nesli bak demiştik sana tatlım
Boşuna üzüldün ,şimdi için rahatlamış oldu baska dr a görünerek
merhabalar.....
nesli canım maşallahh bebişine endişelerin bitmiştir inşallah canım...
melekcimm sana noluyoo nazara mı geldin cnm... böyle şeyler getirme aklına başka şeylerle meşgul ol.. bazen bana da oluyo içimden dua okuyorum rahatlıyorum.. sende dene istersen cnm ... dikkat et kendine..
ben de haftaya gıdıcem doktora. gecen gıttıgımde baya degısmıstı. sımdı nasıl gozukcek cok merak edıyorum
Bak Neslicimmm süper cıktı bebişinnnn annesi bosubosuna üzüldünn a.s. ama hersey yoluna girdi ya cok sükür, ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştimmm delikafadulden
hepinize günaydın kızlarr zuzumm magnesıum içiyormusun ben içiyorum hergün olmasada 1 gün arayla içiyorum biraz rahatlatıyo oleyy bugün kızımı göremye gitcem 11,30 da nasıl oldu benim minik kuşum acaba neler yapıyo içerde inşallah yüzünü gösterirsositososito:lepi:
Günaydın bacılar
Maşallah hepiniz süpersiniz haftasonuna çok az kaldı ben paşamı görcem inş. şeker yüklemem ve diğer testlerimde var ama ben onları unutuyorum muayne kısmı daha çok hoşuma gidiyo
Bugün kuzucuklarını görcek arkadaşlarımız hayırlı haberlerle gelsinler inş. bakalım tosunlar ne haldeler:ecrin_bebek:
Diloşumm içmiyorum magnezyum, elevit içiyorum ama dun içmemiştim ondan mı oldu acebaaa :1shok: İnsallah güsel güsel haberler bekliyorus senden kuzucukkkk... Bende cumartesi şeker yüklemesi yapıcam ama muayene olmıcam o bir sonraki cumartesi, gerçi ben yine ne yapar eder muayene olurummm, kısımı görürümmmm delikafadulden
HÜzÜn yılı bahsettİĞİn olay bende var bİ ara yÜrÜrken oluyordu hep Şİmdİ yatarken saĞa sola dÖnerken oluyor bacaĞımı yastıĞa atarak uyuyorum genelde o ara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?