2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar şimdi bir yazı okudum bebeğimizin içinde bulunduğu sıvı her 3 satte bir kendini yeniliyormuş biz bol su içsekte içmesekte vucut suyu o sıvıya dönüştürüyormuş özellikle hamilelerin son dönemlerinde doktorların bahsettiği sıvın azalmış sıkıntısı az su içmemizden kaynaklanıyormuş gözünüzün önüne su koyun bol bol için kuzularımız susuz sıvısız kalmasın

benim normal doğumun erken olacağını söyledi doktor swetcim benim doğum tarihim 2 temmuzdu doktor doğumun 28 hazira kaydı bebeğin gelişimi nedeniyle dedi

Hürremim o degisebiliyomus ya son 2 haftaya dek, bebekler bazen gelişimini geriden bazen ilerden tamamlıyomus, onun icin son dakkaya kadar tarih vermekte zorlasıyomus verilen tarihler degisebiliyomus benim doktorumda oyle demisti en son, cok meraklıydım da kaydirigubbakcemile3

ya kızlar o zaman benim normal doğumum sata göre 1 temmuz ama sezeryan olacağı için 22 haziran dedi dr. gelişimide biraz önden gidiyo o zaman ben 15 haziranda filan doğururmuum acepp

benim doğum 3 temmeuz görünüyordu.
ancak en son gitiğim de 26 haziran yazdı usg hesabında
ona bakma sen dedi.
sorn güne kadar takip ederiz.ve 3 temmuz üzürine hesap yap dedi.
bakalım ne olacak.
aynı imiş seninle aşağı yukarı durumumuz

bebışler genelde hep erken gelırler ben bu yuzden kendımı 38.haftama adapte ettım o tarıhte bebegımı kucagıma alırım ınsallah saglıkla gelsın kuzular.......

Ay ekleyebildimmi acaba fisfisfis Once modeli begeninde sora ozellikleri solıcem ama bastan anlasalım fiyat sormak yok, soylememmmm lülülülülülü

Hayırlısı olsun ya ha bir hafta önce ha bir hafta sonra sağlıklı olsunlarda

kızlar son trimestera girerken dikkat etmemiz gereken önemli noktalar var, Allah korusun preeklampsi açısından;

1)düzenli olarak aynı saatte tansiyonunuzu ölçün.14 e 9 ve ustu cıkıosa surekli takibe alın.
2)bacagınızda yuzunuzde şişlik oluosa bunun ödem olup olmadıgını parmagınızla bacagınıza bastırarak anlıyabilirsiniz.parmak iziniz çukur oluşturmamalı.
3)idrarınızdaki albumin miktarını ölçtürün ve degerler yuksek ise tuzdan uzak durun.

yukarıdaki 3 belirtinin birarada olması preeklampsi yani bebek gelişimnde gerilik ve erken doguma sebebiyet verebilir Allah korusun, Dr unuza bu konuyu danısın.

Allah tum bebeklerimizi ve bizi aksiliklerden korusun, sağlıkla kavustursun inş.

selam kızlar bugün keyifler nasıl bakalımhihoyyyt

evet ilsucum kk da sorun vardı sanırım bende giremedim bir süre hata verdi hep:sm_confused:

hürremcim maşallahh bebişinee... dediğin gibi sağlıkla gelsinler de 1 hafta geç veya erken farketmez...

demetcimm hoşgeldinn...
sen bayağı neşelisin sanırım ne güzelll.. burada da hava süperr kalabalık oğlum tekmeliyoo yarın görmeye gidicem oğlumuu ayy bende çok iyiyimm yaaa

demetcimm hoşgeldinn...
sen bayağı neşelisin sanırım ne güzelll.. burada da hava süperr kalabalık oğlum tekmeliyoo yarın görmeye gidicem oğlumuu ayy bende çok iyiyimm yaaa

hoşbuldum emelcim çok şükür yavrularım iyiyse bende keyifliyimhihoyyyt

oyyy yer teyzesi kuzucuk oğluşunuuuuŞeniz artık baya bi kuvvetlendiler demi benimki resmen dışardan görünüyor tekmelediği çok hareketli prensesim karateci olacak galiba teyzesi gibi yada abisi gibi futbolcu-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

çokkkk güzel haberlerle dön canımmmmŞeniz

zuzummmmm arabaya bayıldım hem çok şık hemde çok kullanışlıya benziyor tatlımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…