EVET melekcim öyle oldu son kontolümüzde doktorumuz doğumun beklenenden biraz erken olacağını kuzucuğumun çok iyi geliştiğini söyledihepimizin kuzusu sağlıklı, iyi gelişir tosun tosun doğar inşallah
hoşbuldum emelcim çok şükür yavrularım iyiyse bende keyifliyimhihoyyyt
oyyy yer teyzesi kuzucuk oğluşunuuuuŞeniz artık baya bi kuvvetlendiler demibenimki resmen dışardan görünüyor tekmelediği çok hareketli prensesim karateci olacak galiba teyzesi gibi yada abisi gibi futbolcu-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
çokkkk güzel haberlerle dön canımmmmŞeniz
zuzummmmm arabaya bayıldım hem çok şık hemde çok kullanışlıya benziyor tatlımkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum emelcim çok şükür yavrularım iyiyse bende keyifliyimhihoyyyt
oyyy yer teyzesi kuzucuk oğluşunuuuuŞeniz artık baya bi kuvvetlendiler demibenimki resmen dışardan görünüyor tekmelediği çok hareketli prensesim karateci olacak galiba teyzesi gibi yada abisi gibi futbolcu-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
çokkkk güzel haberlerle dön canımmmmŞeniz
zuzummmmm arabaya bayıldım hem çok şık hemde çok kullanışlıya benziyor tatlımkaydirigubbakcemile5
demetcim benimkide dışarıdan belli oluyor
karnımı açınca karnım bir sağa bir sola oynuyor:)))
Meraba Demetimmmm hosgeldin cnmmm Şeniz Teşekkür ederim cnm %90 karar verdim bakalım haftasonu bi de gidip yerinde görelim o zaman kesinleşir rengi farklı olcak ama inanılmaz kullanıslı gozukuyo, bebişime feda olsun dünyanın bütün güzel arabaları yirimmmm yiriimmmm cokacimcoook
kızlar dün gece eklemiştim ama kimse yoktu bakın ben bu modelleri çok beğendim ne zamandır arıyordum hoşuma giden birşey bulamamıştım sizlerede fikir olsun:sm_cool:
slm kızlarkaydirigubbakcemile5
bende buna benzer şeyler aldım. bir tanesi organzeli kruveze geliyor. diğeri çıt çıtlı danteli çok yumuşacık bişi emzirmek için açılıyor ikiside : annem aldırdı lohusalıkda giyermişim. iki tane daha alacağım şimdilerde giymek için izmirde uygun fiyata aldım 40-45 ytl her biri indirimdeydi.
kızlar dün gece eklemiştim ama kimse yoktu bakın ben bu modelleri çok beğendim ne zamandır arıyordum hoşuma giden birşey bulamamıştım sizlerede fikir olsun:sm_cool:
slm kızlarkaydirigubbakcemile5
bende buna benzer şeyler aldım. bir tanesi organzeli kruveze geliyor. diğeri çıt çıtlı danteli çok yumuşacık bişi emzirmek için açılıyor ikiside : annem aldırdı lohusalıkda giyermişim. iki tane daha alacağım şimdilerde giymek için izmirde uygun fiyata aldım 40-45 ytl her biri indirimdeydi.
slm amatist hoşgeldin..
gerçektende uygunmuş fiyatlar orda..
güle güle sağlıkla kullan canım...
nesliiiii bebişin iyiymiş bak çok şükürrrrrrrrrr gözün aydın tatlımmmŞeniz
boş yere üzdün kendini:1hug:
ben bu geceliklere bayıldımm.. çok güzelllerr cnm nerden alabiliriz site adresi varsa ben de alabilimyiim....
merhaba kızlar a.s.
Gecelikler çok güzel nerelerden alabiliriz...
adresi özelden gönderdim tatlım fiyatlarda gerçekten çok uygunkaydirigubbakcemile5
teşekkürler demetcim sağoll...
kızlar harika modeller buldum bakın beğenecekmisinizhihoyyyt
çok beğendim ben bu geceliği ama hamile geceliği dimi bu emzirme yeri yok
slm amatist hoşgeldin..
gerçektende uygunmuş fiyatlar orda..
güle güle sağlıkla kullan canım...
nesliiiii bebişin iyiymiş bak çok şükürrrrrrrrrr gözün aydın tatlımmmŞeniz
boş yere üzdün kendini:1hug:
slm canım
hoşbulduk . bir haftadır bileğim çok ağrıyor incittim yataktan kalkarken sanırm liflerde problem oldu hem de sağ elim sarıyorum falan ama geçme belirtisi yok. niye söylüyorum bunları eşininizden yardım isteyin kalkarken arkadaşlar. doğuma kadar sürebilecğini söyledirler ağrının elimi kullanmamam gerekiyormuşsizinde başınız gelmesinbenneyaptımki
rica ederim canım ...
alelacele özel mesaj gönderilebiyor sana canım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?