2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyy maşallah kuzucuğuna canımmmm:1hug: gözün aydınnnnŞeniz

tüm doktora gidecek ve tahlil yaptıracak arkadaşlar çok güzel haberlerle dönerler inşallahhhhhhh:Saruboceq::1hug:

ne güzell biişeyy annelikk yaa kucağımıza alınca daha iyi anlıcaz ilk bebeğini bekleyenler olarak... çok şükür büyüyorlarr benim dışarıdan belli olmadı hiç ben farketmedimm benim oğluşum sakin olacak sanırım...
inşallahh yarın dr dan döndüğümde güzell haberler yazar oğlumun resimlerini eklerim size...

demetcim benimkide dışarıdan belli oluyor
karnımı açınca karnım bir sağa bir sola oynuyor:)))

kızlar dün gece eklemiştim ama kimse yoktu bakın ben bu modelleri çok beğendim ne zamandır arıyordum hoşuma giden birşey bulamamıştım sizlerede fikir olsun:sm_cool:

Meraba Demetimmmm hosgeldin cnmmm Şeniz Teşekkür ederim cnm %90 karar verdim bakalım haftasonu bi de gidip yerinde görelim o zaman kesinleşir rengi farklı olcak ama inanılmaz kullanıslı gozukuyo, bebişime feda olsun dünyanın bütün güzel arabaları yirimmmm yiriimmmm cokacimcoook

demetcim benimkide dışarıdan belli oluyor
karnımı açınca karnım bir sağa bir sola oynuyor:)))

canım resmen giydiğim kıyafeti havalandırıyor tekmesiyle kuzucum benimmm:lepi:
bazen ani olduğunda birden ayy diyorum sonrada gülüyorum kızım korkuttun beni diyekaydirigubbakcemile3

Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları her isteyene sağlıklı yavrular versin rabbimm:Saruboceq:
Bizlerede sağlıkla kucaklayıp büyütebilmeyi nasib etsin inşallahhhh:Saruboceq:

hoşbuldummm şekercimmmmm:lepi:

canım hayırlı ugurlu olsun o zaman şimdiden sağlıkla kullansın prensesinnnnnŞeniz

melek nerelerde...

ayy hava kapalı ya nası uyku bastımirmirmirmir

sabah eşim geldi bidaha uyuduk 11 30 da kalktık valla ama hala uykum varrrrrrrrrrr-tatlicadiarzu-

ben bu geceliklere bayıldımm.. çok güzelllerr cnm nerden alabiliriz site adresi varsa ben de alabilimyiim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…