2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yardımcı olmak isterdim ama pek bilgim yok malesef...
acaba yerleşme lekesi olabilir mi senin ki? ne kadarlık olmuştun sen?

hmm güzelim sen sıkıntı stress yapma ama kendine dikkat et tabi yorulma ağır kaldırma ve doktorunla konuş en kısa sürede. devam etmiyorsa önemli bişey değildir bence. olabilir diyolar bazen. hatta kanama bile olabiliyormuş. canını sıkma. dua edeceğim senin için. keşke yardımcı olabilseydim.

günaydın
naıuslınız inşlalh korkualrın oalnalr hep gzüel haberler alırlar.
benim baş dönmem ve mide bulantım varç.canım hiç bir şey yemek istemiyor.
sabah ve öğlen böyle geçiyor.
akşam güzel bir yemek olduğunda ise yiyorum.şişiyorum.
yani neden bilmem gündüz başım dçnüp midem kaıznmasa hiç bir şey için uğraşmayacağım.
acaba bebğim gece yemeyi mi seviyor::))

canım doktorna sorsaydın neden bole oldugunu belkı ıstah artırıcı felan verırdı
bende sureklı yıyorum off çok kılo alıcam bıde canım sureklı et yemeklerı ıstıyo

Yaa bende yiyorum iştahım çok açıldı. Ama ne yersem yiyim bittikten sonra yediğimden tiksiniyorum ne acaip bişey bu böyle yaww. aranızda benim gibi bi tuhaflık yaşayan varmı?

inciiiiiiiiiiii aşk olsun hiç sölemiyosun en son beklemedeyim diodun
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah bu sefer bırakmasın seni canım benim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin

inciiiiiiiiiiii aşk olsun hiç sölemiyosun en son beklemedeyim diodun
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah bu sefer bırakmasın seni canım benim allah kucağında da görmeyi nasip etsin

ay canım yaa.. :))
kız biliyorsun korkuluyum biraz.. Dr.da görmeden emin olamıyor insan idrarda çıktı kanda çıktı ama d.ru bekliyorum.. :)
allah bin kere razı olsun canım ya.. inşallah hepimize nasip olsun... Umarım sende iyisindir tatlım :)

haklısın canım doğru sen fazla ses etme şimdilik kimseye kalp atışını falan duy sonra ilan edersin :))) doktoruda ihmal etme yani anca şu zaman görürüm diyip o zaman gitme bak bizim arkadaş 4 haftalıkken keseyide gördü kalp atışını bile duydu belli olmuyo yani
biz iyizi çok şükür artık ağarlaşmaya başaldık zamanızmız azalıyo :))) hazırlıklara başladık

acaba bende gıtsem keseyı ve kalp atışlarını duyabılırmıyım haftaya cuma gunune randevum var ama yınede sabırsızlanıyorum ıste

nilaycım selam çok sevindim kalp atışını duymana umarım okalp 9 ay boyunca sağlıkla atar.ya sen ultrasona göre kaç haftalıksın ben sata göre 1 hafta geriden gidiyorum.bide progesteronu neden kullanıyorsun merak ettim.dr bana hiç onunla ilgili birşey sormadı.öptüm canım.

istiridye yani özgüldü değilmi canım ben sizi takip ediyordum boş gebelik sayfasından senin ve yaprakın hamişliğinide çok sevinmiştimbenimde ilk bebişim kalbi durmuştu temmuz annesiyiz galiba inşallah bebişlerimiz bizi sonuna kadar bırakmaz sağlıkla kucağımıza alırız.betahcg 1500 geçince üstten gebelik kesesini görür.benim ultrasona göre pazartesi 4+4 ken sıkışık gittim kesyi gördü.10 gün sonra kalp atışı için gidicem.hayırlısı olsun hepimize

canım teşekkür ederim... Dün değil önceki gün 1274 idi
p.tesi görünür o zaman... Rabbim nasip eder inşallah..... Hepimizn ki sağlıklı olsun kucağımızdada görelim... Amin.

arkadaşlar öncelikle merhaba.bende sizler gibi temmuz annesi olacağım allahın izniyle.şuan 5 hafta 4 günlük hamileyim.bebeğimin kesesini ilk öğrendiğimizde görmüştük.haftayada kalp atışlarını dinlicez inşallah...hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar umarım.allah yardımcımız olsun..

meltem nerdesin ?
kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ben haziran anne adayıyım
dün duydum kalp atışını bebişimide gördüm keseyi 5+5 te görmüştüm 2 hafta sabrettim sonu ii oldu ama o kadar telaş ve endişe yapmıştım ki bi gördüm kocaman olmuş ağladım sevinçten allahım kucagımıza lamayı da nasip etsin cok ii anlıyorum sizi su an görmeyi nasıl istediğinizi
çünkü benim ilk gebeliğim düşük olmuştu bunda sükür sorunsuz ilerliyoruz drum gelişimi cok ii dedi 2 günde önce gidiomuş kuzum ii bakcam ona sizde ii bakın bebişlerinize öptüm hepinizi

canım teşekkür ederim... Dün değil önceki gün 1274 idi
p.tesi görünür o zaman... Rabbim nasip eder inşallah..... Hepimizn ki sağlıklı olsun kucağımızdada görelim... Amin.

ozaman bugün 2 le çarp 3000 leri bulmuştur pazartesiye kesin görürsün.kendine dikkat et relaks olalım sters yapmayın diyor doktorum birkere öyle olsuysa birdaha olacak diye birşey yok diyor.tabi ben düşünmeye çalışsamda elimde olmadan aklıma geliyor.
özgül birşey sorcam boş gebelikte betahcg değerlerin nasıldı sırayla yazarmısın rica etsem.

Canım ben kendim kan tahlili yaptırmıştım 1000 çıkmıştı
sonrea zaten usg de bakıldı kese görünmedi sonraki hafta kese gröündü bebek görünmedi ki görünmesi gereken zamanda .. Sonra kese büyüdü ancak bebek yoktu.. Normal gebelik ile aynı belirtiler...

Allahım bir daha yaşatmasın... Hayırlısı ile görebilirsek ... Ama hep risk var demi nasip allah nasip mederse olcaka canım.. Elden ne gelir... Boş gebelik geçirdim ne yapabildim hiç bir şey... Bunuda allaha bıraktım .. Rabbim neyler neylerse güzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…