Burko'cumm. canım benim inan çok üzüldüm.. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Düşüncesi bile insanı çok kötü yapıyor. Yarın randevu aldım dr.a gideceğim. Allahım inşallah anormal bir durum yoktur. Sana bunları sorup, tekrar olanları hatırlattığım için çok üzgünüm. Canım benim inşallah bundan sonrası için herşey gönlünce olur. Kendine iyi bak.
Hadi hayırlısı kızlar... Bende dr.a gittiğimde 5 haftalıksın demişti. Şok olmuştum. Çok güzel bir duygu. Allahım tüm anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Şu anda 6. haftam yeni bitti. Allah bebişlerimizi sağlıkla elimize almayı nasip eder inşallah.
canım tebrıkler..ŞenizSelam kızlar.. Benim testim silik çıkmıştı biliyorsunuz... Bende dün kan testi yaptırdım sonuç 1274 çıktı...
Haftaya gitmeyi düşünüyorum dr.a inşallah güzel gider herşey...
Netteki hesaplayıcılara göre 4+2 yim ve temmuz 20 diyor doğuma .. Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur...
Rabbim meleklerimizi korusun :)
acaba hemen doktora gıtsemmı yoksa bıraz beklesemmı kararsız kaldım
haftaya cuma gunune randevum var ama kararsızım
ben progestan etkiledi sanmıştım ama dr o yapmaz dedi..Nilaycım bende başladım hayırlısıyla progestona inş çok tepki yapmaz bende zaten inanılmaz mide ağrısı ve bulantı var.
canım inşallah sende pirinç tanenin kalp atışını duyacaksın yarın...Evet canım.. kese görünmüştü. 6,8 mm di. ilk gittiğimde üç gün sonra gittiğimde 9,8 mm olmuştu. Yarın gittiğimde kısmetse kalp atışını duyacağım. En azından dr. öyle söyledi. Umarım herşey normal gider ve kalbinin sesini duyarım. Çünkü iki gün önce kendimi hiç iyi hissetmiyordum.Yarını iple çekiyorum.
Amin tatlım..inşallah sende aramıza katılıp temmuz annesi olursun...:Saruboceq:hamişlerin allah kucaklarına almalarını nasib etsin inşallahhhh analı babalı sevdikleriyle huzurlu hayırlı bir ömür nasib etsinn...
bende çatlatma iğnesi yaptırdım cuma günü sanırım 2 hafta sonra kanda belli olurmuş, dua edin ne olur bende temmuz annesi olayımm
hak nasib eylesin kollarımıza almayı (amin)
ama daha cok kucuk acaba kese gorunurmu hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?