2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

oyy bende 2009 nisan annesiyim allahım saglıkla bebeişlerimizi kucagımıza alırız

Üzülme canım ben kötü günleri atlattım. Şimdi yeni bir bebek için çalışmalara başladım hatta:) Bunda da bir hayır vardır diyorum. Senin için de dua ediyorum. Umarım sapasağlam bir bebişin vardır ve Allah ona sağ salim kavuşmayı nasip eder. Sana ve tüm anne adaylarına:asigim:

İnşallah canım yaa. inşallah güzel haberlerini buradan duyarım. Allah hepimize sağ sağlim elimize alacağımız hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Selam kızlar.. Benim testim silik çıkmıştı biliyorsunuz... Bende dün kan testi yaptırdım sonuç 1274 çıktı...

Haftaya gitmeyi düşünüyorum dr.a inşallah güzel gider herşey...

Netteki hesaplayıcılara göre 4+2 yim ve temmuz 20 diyor doğuma .. Hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur...

Rabbim meleklerimizi korusun :)

bende henuz gıtmedım doktora dun test yaptım 2 tane ıkısıde net bır sekılde pozıtıf şok gecırdım
haftaya cuma randevu almıstım ozaman gıtmeyı dusunuyorum

Hadi hayırlısı kızlar... Bende dr.a gittiğimde 5 haftalıksın demişti. Şok olmuştum. Çok güzel bir duygu. Allahım tüm anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Şu anda 6. haftam yeni bitti. Allah bebişlerimizi sağlıkla elimize almayı nasip eder inşallah.

canım doktora gıttıgınde kese gozukmusmuydu kalp atışlarını duyabıldınızmı?

Evet canım.. kese görünmüştü. 6,8 mm di. ilk gittiğimde üç gün sonra gittiğimde 9,8 mm olmuştu. Yarın gittiğimde kısmetse kalp atışını duyacağım. En azından dr. öyle söyledi. Umarım herşey normal gider ve kalbinin sesini duyarım. Çünkü iki gün önce kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Yarını iple çekiyorum.

canım tebrıkler..Şeniz
masallah degerın cok ıyı cıkmıs.

hamişlerin allah kucaklarına almalarını nasib etsin inşallahhhh analı babalı sevdikleriyle huzurlu hayırlı bir ömür nasib etsinn...

bende çatlatma iğnesi yaptırdım cuma günü sanırım 2 hafta sonra kanda belli olurmuş, dua edin ne olur bende temmuz annesi olayımm

hak nasib eylesin kollarımıza almayı (amin)

acaba hemen doktora gıtsemmı yoksa bıraz beklesemmı kararsız kaldım
haftaya cuma gunune randevum var ama kararsızım

canım ben bu hafta git derim hem bebişinin kessini görürsün için rahatlar hemde Allah korusun bi sorun olacak olusa önlemini alırsın... benim kesem aşağıda idi mesela ben daha dikkatli davrandım bu durumda... bizde pazartesi günü gidecez kalp atışlarını duyacaz hemde pazartesi babamıza kavuşuyoruz inş.

Canım adet günüden kaç gün geçti bilmiyorum. Ama bende git derim. En azından dr.un folik asid verir, bir iki tavsiyelerde bulunur. İçinde rahat etmiş olur. 9 gün dr.a gidene kadar sürekli düşüneceksin. Kaldı ki belki de haftaya cuma günü kontrole gel bebişin kalp atışını duyalım der. Belli mi olur. Ben bekleme derim.

Nilaycım bende başladım hayırlısıyla progestona inş çok tepki yapmaz bende zaten inanılmaz mide ağrısı ve bulantı var.
ben progestan etkiledi sanmıştım ama dr o yapmaz dedi..
baş dönmem ve uyku halim gebelikten oluyormuş bırak olsun dedi doktorum sağlıklı bir gebelik geçirdiğini gösterirmiş..
kızlar bugün dr gittim ve bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu Allahıma şükür...

canım inşallah sende pirinç tanenin kalp atışını duyacaksın yarın...
Amin tatlım..inşallah sende aramıza katılıp temmuz annesi olursun...:Saruboceq:
ama daha cok kucuk acaba kese gorunurmu hemen?

daha çok küçük canım görünmez kesesi belki vajinal görebilirsiniz...
sen yinede git istersen dr folik asit kullanmıyorsan onu verir progestan falanda verebilir...

Kızlar meraba...
Bugün çok korktum öğleden sonra lavabodaydım
Bir baktım çok açık kahverengi leke olmuş
Ne olduğunu anlayamadım
Hemen doktorumdan randavü aldım yarın 3 de gidicem
Şu an hiç yok gibi bişi
Kızlar inşallah bişi olmaz
Çok korkuyorum....
Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Benim durumumda olan varmıydı arkadaşlaar lütfen yazın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…