MERHABA arkadaslar
moralim cok cok bozuk
dün hastalığımdan ötürü bir hastaneye gittim .boğazım iltihaplanmış malesef .neyse onu bi kenara bırakırsak kan ve idrar tahlili de yaptı
idrarda itihap çıktı ve kanım 7,8 e düşmüş .şoklar geçirdim. demet gibi bana da serum vereceklermiş kendi kadım doğumcumla bi konuşuyum bari içtiğim ilaclar ve yediğim pekmezler hiç bi işe yaramamaış aksine düşmüş epeyce kanım.
Günaydın kıslar hayırlı Cumalar
Dilara maşallah kızına ne güsel gelişmiş çok güsel canım ya kendine çok dikkat et sen iyi oldukça kızın çok daha iyi olucak lütfen dinlenmeni aksatma ilaçlarınıda düzenli al canım :1hug:
İlsu çok geçmiş olsun bir andamı düşmüş kanın böyle sürekli kontrolmü yaptırmak lazım acaba canım hemen doktorunla paylaş ne gerekiyosa gecikmeden yapılmalı canım.
İltihaplanma hastalıktanmı oldu acaba :uhm:
dİlara:tatlımmm maŞallah kızın kocamannn olmuŞŞ allah nazardan korusun kİlosu gayet İyİ annesİİ allah saĞlık versİn...
Bende gİtÇem yarın bakalım ÖykÜ ne kadar olmuŞ teyzesİ...
İlsu:ayyy canım ya geÇmİŞ olsun baya bİ dÜŞmÜŞ kan deĞerİn ama telaŞ etme İyİ kİ farkedİlmİŞŞ bİ Çaresİ bulunur ...
karen:gİt gÖr meleyİnİ canım herŞey İyİ olur umarım senİn İÇİn
Diloşşş bebişin cok komacannnn ya masallah yerim ben onuuu ya cokacimcoook İlsucum en son inanılmaz bi grip olmustum hastanede yatmıstım hatırlarmısın, virüs kapmısım, bogazım ve cigerlerimde iltihap vardı, tabi idrarımda ve kanımda cıktı ve kan değerim düşmüştü, 1 gün hastanede kaldım, serumlar ve küçük tüp seklinde kan ilaçları verdiler düzeldim bitanemmm, seninki de benzer bi durum olabilir bünyemiz zayıf her türlü duruma cok acıgız, ateşim 39 a yaklasmıstı allah korusun, doktorunla konus o sana gereken en iyi tedaviyi uygular cnm, bi an once iyileşirsin...:Saruboceq:
bide şunu diyim kızlar doğumdan sonra okadar çok üşücezki yazda olsa farketmiyo doncaz haberiniz olsun çok ta kısa kollu almayın geceliklerinizi ben hatta uzun kollu giyicem kendimizi daha sıcak tutmalıyız haberiniz olsun
Evet ani üşümeler hani ter basmaları oluyomuş dün akşam annemlere gittim ablam çok kokoş patikler yapıyodu bana beyaz mavi yapıcaklar geceliğimle giyermişim ayakları çok sıcak tutmak gerekiyomuş
patiklerim bitsin resmini çekip göstercem size hihoyyyt
MERHABA arkadaslar
moralim cok cok bozuk
dün hastalığımdan ötürü bir hastaneye gittim .boğazım iltihaplanmış malesef .neyse onu bi kenara bırakırsak kan ve idrar tahlili de yaptı
idrarda itihap çıktı ve kanım 7,8 e düşmüş .şoklar geçirdim. demet gibi bana da serum vereceklermiş kendi kadım doğumcumla bi konuşuyum bari içtiğim ilaclar ve yediğim pekmezler hiç bi işe yaramamaış aksine düşmüş epeyce kanım.
günaydın kızlar..çok heyecanlıyım..
birazdan dr a gidiyorum..inş herşey yolundadır, kızımı çok özledim..gelince yazarım bol bol:=)
ilsucum sanada buyuk geçmiş olsun, dr unla muhakkak paylaş bu kan degerini..
hepinizi öpüyorum, hayırlı cumalar diliyorum..
zuzuzm eve tmaşallah 28. hafataya ayak bastık bugün kızımla
sabah kuzuma da dedim annem 27. bitti annem büyüdün mü dedim .ses vermedi.
uyudu galiaba.
hani tanıyorlardı artık anne sesiniii:)))))))
ay benim kuzum tanımaz mı tanır ama annesi gibi sakindir oo sakin.......
şafak yaklaşıyorrr hayırlsı
2 gecedır kendımı hep ısrt ustu yatar pozısyonda buluyorum cok kızıyorum kendıme hemen sol tarafıma donuyorum farkedınce
Ya patiklik bi üşüme olurmuymussss, ay ben 365 gün üşürüm normalde yaaa, tek rahat ettigim zaman yaz onda da üşücekmiyimmmm annecimmmm -tatlicadiarzu-
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
zuzuuuuu bak yine getirdin hafta sonunu kaydirigubbakcemile5
Alıntı:
Dilara80 kullanıcısından alıntı
kızlar bugün kızımı gördüm çok tatlıydı birazcık yandan gösterdi kızım yüzünü elleriyle ceee yapar gibi:) tam 1100 gram olmuş boyu ölçülmüyo kızımı iyi gördü haftasıyla uyumlu ama doktor beni iyi görmedi çok solgun ve yorgun görünüyosun dedi dinlen ve kan hapımı günde 2 defa alıcam
dilaracım maşallah kızınasen de dikkat et biraz kendine :1hug:
..[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?