2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ilsu canım geçmiş olsun canım dikkat et benim kanım iyi olduğu halde haplarımı sabah akşam almamı söyledi ani düşüşler olabiliyomuş inşallah atlatıcaksın ben bide siyah kuru üzüm yiyorum çekirdekli olanından çok iyi geliyo hergün bi avuç yiyorum onuda dene istersen:teselli:

hepinize teşekkür ederim kızlarr büyüttük bebişleri zaman daralıyo heyecan basıyo iyicekaydirigubbakcemile5

GÜnaydın kızlar Çok geÇmıŞ olsun ılsucum en kısa zamanda normale dÖner ınŞallah kan sevıyen

bide şunu diyim kızlar doğumdan sonra okadar çok üşücezki yazda olsa farketmiyo doncaz haberiniz olsun çok ta kısa kollu almayın geceliklerinizi ben hatta uzun kollu giyicem kendimizi daha sıcak tutmalıyız haberiniz olsun

Melekcim önden düğmeli veya cepli olmalıki emzirmede zorluk çekmeyesin bu hoş fakat kullanman zor olur sanırım

Evet ani üşümeler hani ter basmaları oluyomuş dün akşam annemlere gittim ablam çok kokoş patikler yapıyodu bana beyaz mavi yapıcaklar geceliğimle giyermişim ayakları çok sıcak tutmak gerekiyomuş
patiklerim bitsin resmini çekip göstercem size hihoyyyt

melekçim geceliğin bence güzel
yani uzun olduğu için bence hastanede rahat edersin
çokta rahat bişeye benziyor aslında

Ya patiklik bi üşüme olurmuymussss, ay ben 365 gün üşürüm normalde yaaa, tek rahat ettigim zaman yaz onda da üşücekmiyimmmm annecimmmm -tatlicadiarzu-

Melekcim bence hazır alısveris bahanesi varken al doldur, normalde alsam eşim bıdı bıdı eder ama hamilelik bahanesiyle alcam ben bi sürü alakalı alakasız ne de olsa annamaz kaydirigubbakcemile3 Lazım bunlar derim bunlar olmadan olmuyomusss kaydirigubbakcemile3

Kötüyümmm ben kötüyümmm kötüyüümmm kötüyüümmmm, eşimi hasta ederimmm ederimmmm rimmm-tatlicadiarzu-

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
zuzuuuuu bak yine getirdin hafta sonunu kaydirigubbakcemile5

Alıntı:
Dilara80 kullanıcısından alıntı
kızlar bugün kızımı gördüm çok tatlıydı birazcık yandan gösterdi kızım yüzünü elleriyle ceee yapar gibi:) tam 1100 gram olmuş boyu ölçülmüyo kızımı iyi gördü haftasıyla uyumlu ama doktor beni iyi görmedi çok solgun ve yorgun görünüyosun dedi dinlen ve kan hapımı günde 2 defa alıcam

dilaracım maşallah kızına sen de dikkat et biraz kendine :1hug:

geçmiş olsun canım , hakkaten kanın çok düşmüş benneyaptımki
çay içmiyorsun değil mi ??

inşallah güzel haberlerle dönersin , kızınla bol bol hasret gidereceksin , ne güzel :dance:

swetcimmmmmmm maşallah yahuuu , az kalmış şurda hiiiiç bi şey kalmamış ayol , haftaları bitirmiş senin prenses

2 gecedır kendımı hep ısrt ustu yatar pozısyonda buluyorum cok kızıyorum kendıme hemen sol tarafıma donuyorum farkedınce

o bende de oluyor canım ne hikmetse gece uyurken sırt üstü yattığımda sorun yok ama bazen kafamın altına 1-2 yastık koyup uzanayım dediğimde tıkanacak gibi oluyorum ... gece nasıl uyuyabiliyorum öyle , hayret :sm_confused:
eşime söyledim , beni sırt üstü yatarken gördüğünde uyarıyor , hemen soluma dönüyorum .. artık bazen sol kolum öyle ağrıyorki sabahları ..

Ya patiklik bi üşüme olurmuymussss, ay ben 365 gün üşürüm normalde yaaa, tek rahat ettigim zaman yaz onda da üşücekmiyimmmm annecimmmm -tatlicadiarzu-

canım bu üşüme süt gelceği için oluyo süt sıtması diyolar buna 3 4 gün üşüme yaşıcaz ter boşalması ter boşalcak ama biz terin farkında olmucaz öyle bi üşüme değil yani ben hastanedeyim ilk günüm dişlerim tak tak çeneme öyle bi vuruyoduki hiç bişey ısıtamadı beni -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…