2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya patiklik bi üşüme olurmuymussss, ay ben 365 gün üşürüm normalde yaaa, tek rahat ettigim zaman yaz onda da üşücekmiyimmmm annecimmmm -tatlicadiarzu-

Oluyomuş hayatım ben geçen hafta sezeryan yapan arkadaşıma gittiğimde bazen çok üşüyorum bazen ter atıyorum anlamıyorum kendimi felan diyodu ayağında çorapta vardı menopoz dönemi gibi oluyomuş galibakaydirigubbakcemile3

Size ne anlatıcam kaydirigubbakcemile3
dün akşam geç vakit banyo yaptım , hemen saçlarımı kuruttum , alelacele atlet felan buldum giydim ki atletim hamilelikten önce giydiğim 1 beden atletmiş , göbeğim açılcak dedim ama çıkarmaya da üşendim , öyle de oldu hakkaten ..
gece bi ara benim prensimin vuruşlarıyla uyandım . meğer sırt üstü yatmışım ve sol elimle açılan göbişimi kapatmışım güya ve benim küçük tosbaaam gelmiş tırmanmış oraya , elimin altına pıt pıt vuruyo :asigim: kaydirigubbakcemile3 gece gece güldüm , bi sevdim oğlumu , sonra döndüm soluma yattım ...

Evet Stardustcımmm getirdimmm getirdimmm cok mutluyum sevgi yumagıyımm, sevgi topacıyımmmm hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Kızlar o zaman ben alaskaya gider gibi hazırlanırım bak sonradan bi yanıyımmm, gelir bulurum siziii kovalarımmm -tatlicadiarzu-

Yaramaz o saatte uyumuyomuymuş bak şuna sennn maşallah kuzuna
Geçen bende onunla uyandım gecenin 3ünde diyorum doğduktan sonradamı geceleri uyumıcak:tomato:

Birde sezeryanda çok kan kaybı olduğu için oluyor sanırım :bbo:

Bak yaaa basladık yine kan kaybı, üşümeee diye :mymeka: Bugün cuma kıslarrrr güzel seyler konusalımmmm lalalalaaaaaaa ben yerimde duramıyorum valla zıp zıpımmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tek tek hepinize tşkler arkadaslar
star dust cım çay içiyor musun diye sormuşsun günde bir bardak acık içiyorum tatlım

Yaramaz o saatte uyumuyomuymuş bak şuna sennn maşallah kuzuna
Geçen bende onunla uyandım gecenin 3ünde diyorum doğduktan sonradamı geceleri uyumıcak:tomato:

yaa sorma neslicim , bu çocuk bizim için hiç de iyi şeyler planlamıyor anlaşılan .. oyun vakti geceleyin takriben 10.30-12 arası .. coşuyo o zaman , hatta dün akşam babası da çıplacık göbişimden gördü hareketlerini , mest oldu :asigim:
doğumdan sonra uykusuz her geceeeeee şarkısını bol bol söylerim artık kaydirigubbakcemile3

Tek tek hepinize tşkler arkadaslar
star dust cım çay içiyor musun diye sormuşsun günde bir bardak acık içiyorum tatlım

ondan bi şeycik olmaz canımcım , dr.una ne zaman götürceksin sonuçlarını ??

bende Çok ÜŞÜÜyorum ama yaz doĞumu olacak Çok ta kalın gecelık almamalıyız.........
Zaten Üzerımıze pıke falan atarlar...
ılk gÜn ÜŞÜrÜz belkı ama 2. GÜn yanarız sıcaktan

ıŞTE BU KADAR GECELıKLER.............
AMA BEN YıNE DE YENı BıŞEYLER BAKÇAM DOĞUM ıÇıN ÖZEL OLSUN ıSTıYORUM KIZLAR..............
BEĞENMEDıNıZ Mı HıÇ YORUM YAPMADINIZ :çok üzgünüm:

melekcim gecelik ve pijamaların güzel ama dha rahat şeyler senin için iyi olabilir bebeği emzireceğin için önü rahat açılan yada gizli emzirme yerleri oluyo onlardan alman lazım..

evet menekşecim haklısın...
hamilelik ve emzirme için özel olanlara bakmam lazım hastane için...
bunları belki evde giyerimm ama evde de gecelikle olmayı hi sevmem

Melek hepsı gÜzel cnım
ama lohusalık ıÇın olanlardan al sen yıne
coĞunun etıketı duruyor kız sen alıp alıp kullanmadın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…