2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar günaydın

melekçim pijamaların çok güzel güle güle giy benimde böle bir sürü var ben pijama hastasıyım

çaydan bahsetmişsiniz bende günde 3 bardak içiyorum fazla değil umarım

ve bu arada kıslar süt yapması için komposto falan içmeye ne zaman başlarız

canım geçmiş olsun üzme kendini Allah beterinden saklasın geçici hastalık nasıl olsa

Melek hepsİ gÜzel cnım
ama lohusalık İÇİn olanlardan al sen yıne
coĞunun etıketı duruyor kız sen alıp alıp kullanmadın sanırım

valla ilsucum aynen öyle...
tam bi gecelik tutkunuyum çok seviyorum almayı...
ama pek giymeye fırsat kalmıyo hepsini...
hihoyyyt

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım biz pek uğrayamıyoruz ,katılamıyoruz sohpetlere
ama aklımız burada kalıyorrbenneyaptımki
umarım herkes iyidir:1hug:

Melekcim güseller hepsi şıkır şıkır ama dediğimiz gibi doğum için önden düğmeli veya gizli bölmeli bakmalısın rahat oluyo onlar canımcım
Ben Havuzlu handa bi gecelikçiye bakmıştım çok şık şeyler vardı daha sezonu açmadık 15 gün sonra gelin demişlerdi haftaya gittiğimde bakıcam oraya bilgi veririm size
3lü takımlar vardı orda pijama + gecelik+ sabahlık hepside emzirmeye uygun

bakmazmıyım gaydıncımmm bakalımm bakacağız artık....
sağlıkla gelsin de kızım...
gecelikkk heççç mühüm değil

Selam Herkese. Kızlar sızın bebeklerınız sabahdan aksama kadar sureklı hareket edıyor mu. gun ıcerısınde. Ben sankı hareketlerını bı sabah bı oglen bır de aksam hıssedıyorum. bır de ben hala karnımın alt tarafında hıssedıyorum hareketlerı. gobek delıgımın hızalarında degıl yanı. artık yukarı cıkmıs olması gerekmezmıydı. sızde nasıl

zuzu nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor...........
yine kabuğuna çekildinn canlan bikimmmmmmm
bak çok şişko oldum artık..özellikle akşamları kocaman oluyor göbüşüm

anaaaaa meleğim gözlerime inanamadım
her geçen gün daha da büyüyor göbişin
maşallah tatlım

tabi bitanem artık hızla büğüyor bebişler...
25 haftalık oldu geriye kaldı..........12-13 hafta
en hızlı geliştikleri dönem şimdiii büğüsün diye hep okşadım göbüşümü sevgiyle:CüvCüv:

zuzu nerdesin kız sesin soluğun çıkmıyor...........
yine kabuğuna çekildinn canlan bikimmmmmmm
bak çok şişko oldum artık..özellikle akşamları kocaman oluyor göbüşüm

Burdaym Melekcim arada işime dalıveriyorum bi yandan da internetten bebek şeysi araştırmaları devam ediyo tabeee kaydirigubbakcemile3 Gördüm melekcim simdi gobegi süper büyümüşşş, kısa zamanda tombullaştın sende, ama hala en şişkooo benim iste :lepi: Ama Öykücük tam gaz büyüyo annesi iste, doğum zamanı yaklasıyo cok güsel gozukmem lazım anneme diyo :sm_cool:

annecik canım bebekler anne karnında nerede rahat ederse orayı yer biliyolar kendilerine dolayısıyla tedirgin olma
demekki seninki aşağıda rahat ediyor
hareketleri değişken canım bazen çok hareketli oluyo benimkide bazen durgun öneml olan hareket etmeleri canımcım onu takip etmen yeterli her dakka olmuyo yani rahat ol yoruluyodur onlarda hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…