2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bu da benim hastane takımım
geçen ay İst.a gittiğimde almıştık

emzirme bölümleri yerimseniben

bu gecelik kavınvalidem hediye yıllar öncesinden , onlarda duruyordu , gitiiğimde giyerim hesabı , ama tarzım değil ve rahat olmadığı için hiç giymemiştim , bu gidişimde getirdim .. sezaryen olunca mecburen böyle gecelik giydiriyorlar , pijama takımı felan unutun yaane :teytey:
bir de bu yaz olduğum laparoskopi ameliyatından sonra eşim hemen gidip almıştı bana , beyaz zemin mavi puantiyeli bi gecelik , yeter yerimseniben

bunlar da terliklerimiz ve çorabım ..
evet , yazın yapıcaz doğumu ama sezaryenden sonra insan bayaa üşüyormuş .. o da ameliyat neticede .. çingaane pembe olanlar önceden de vardı , onları evde giyerim iyiiice iyileşince felan yerimseniben

Melekcim maşallah hakikaten her geçen gün büyüyo sankim döne döne yürüyeceksin yakında hehehehe:jeyyar:

evet baya büğüdü göbüşümmm........... ama hala aynı kilodayım nasıl oldu anlamıyorum...
diyer yerlerim aynı hiç kilo almadı ama göbüşüm artık bayaaaa çıktı çok şükür kızlar..
halennn 4 kilo almış bulunmaktayım...
aslında resimler çok yakın çekim arada 1 mt bile yok düşünün....
ama yinede baya büğüdü düne kadar kimse anlamıyordu ben çok üzülüyordummm:çok üzgünüm:
şimdi çok şükü gaayet ideal

çok güzel star dust güle güle kullan canım iyi günlerde

teşekkürler melek , resim eklemeye çalışırken gördüm senin gecelikleri de .. bence hiç biri sezaryen sonrasına uygun değil , daha rahat edeceğin takım yada gecelikler almalısın .. çünkü elindekiler ya pijama takımı ya da saten .. satenler hem esnek olmaz hem de doğum sonrası için çok frapan kaçar ( benim görüşüm tabi bu ) , sen bilirsin yine de .. bir de sezaryenden sonra sonda takılacağı için özellikle gecelik olması gerekiyor giydiğinin ve pijama takımının lastiği ister istemez göbekte bir baskı yapar ve kesi yerlerini acıtabilir ..

Stardust geceliginde terliklerinde cok sirin, çorap, terlik ve gecelik renk uyumu da gözden kaçmamalı, sizi haftanın şıkı ilan ediyorummmm hihoyyyt

benim paşa yine alttan alttan savuruyor tekmelerini .. biraz uzanayım , gelirim yine
keyifli sohbetler ve hayırlı cumalar olsun hepimize ..

Stardust geceliginde terliklerinde cok sirin, çorap, terlik ve gecelik renk uyumu da gözden kaçmamalı, sizi haftanın şıkı ilan ediyorummmm hihoyyyt

teşşşekkürler Türkiyeeeeeeeeeee hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey
nasıl şımardım iki dakkada naniknanik
saol tatlımmm , beğendiğine sevindim

Star Dust güle güle giyin
Ne güzle yapmışlar emzirme yerini

teşekkürler ilsu Şeniz
ii düşünmüşer diimi kaydirigubbakcemile5

günaydın bayanlar...

nasılsınız?maşallah gecelikler falan çok güzeller...

birşey soracağım kızlar benim dr umda 3 boyutlu ultrason yok. ben bebişimi allahın izniyle bir de 3 boyutlu ultrasonda görmek istiyorum yarın için aşka bir dr dan randevu aldım ama telefonda dr gerekli görürse 3 buyutludan bakıyor dediler. tehlikesi mi var siz biliyor musunuz?

evet canım zaten bunlar normal evimde olan geceliklerdi sizlerden fikir almak için ekledim...
DOĞUM İÇİN YENİ ALCAM TATLIMyerimseniben

Star dust cok tatlı cok guzeller cnm. gule gule giy inş :))) terlikler de çok şık

stardust canımmm çok güsel takımların bende böyle terlikleri takım istiyorum
Kayınvalidemle görümcem alıcakmış takımımı şık bişiy bulmam lazım terlikli felan
Sen nerden aldın ist.dan anlat bakam mavisi varmıydı böyle pastel dikkat ettinmi hem seninde oğluşun olucak pembe almışsın belli değilmiydi o zaman

melek geceliklerin çok güzel tatlım sağlıkla giymeyi nasip etsin allaım göbişinde maşallah iyice büyümüş şişko seniiilülülülülülü şaka şaka çok formundasın maşallah her zamanki gibi

star_dust seninkilerde çok hoş tatlım çok güzel sağlıkla giyin bende alıcam ama karar veremedim model bile bakmadım artık bakarım bi yerden:asigim:

:1hug: gördüğün görüntü karşısında şoook olacaksın canım küçük insanı görünce...
ben ilk hamileliğimden bu yana 3 ve 4 boyutlu usg ye giriyorum canım hiç normal usg ye girmedim ...........
o yüzden hiççç bir zararı yokdelikafadulden

Çok saol gaydin sorularımı hıc bır zaman cevapsız bırakmıyorsun bunun ıcınde ayrıca tesekkur edıyorum :))))

çok teşekkür ederim tatlım benimkaydirigubbakcemile5
evettt böyle şişkoluğa can kurban....
bu hale gelebilmeyii çok bekledim....
çok şükür sağlıkla gelsin kızım..

sağol beyaz melekcim içimi rahatlattın canım.benim dr um küçük bir poliklinikde ama sadece kadın doğum üzerine. normal doğum yapılıyor orada ama sezeryan konusunda bana sanki yetersiz gibi geliyor. doğumumu drum yapsın istiyorum ama orada değil o yüzden hastane değiştirsem mi bilmiyorum. yarın biraz da onun için gitmek istiyorumm

çok kararsızım sağlıkla gelsin bebişim inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…