Melekcim maşallah hakikaten her geçen gün büyüyo sankim döne döne yürüyeceksin yakında hehehehe:jeyyar:
Burdaym Melekcim arada işime dalıveriyorum bi yandan da internetten bebek şeysi araştırmaları devam ediyo tabeee kaydirigubbakcemile3 Gördüm melekcim simdi gobegi süper büyümüşşş, kısa zamanda tombullaştın sende, ama hala en şişkooo benim iste :lepi: Ama Öykücük tam gaz büyüyo annesi iste, doğum zamanı yaklasıyo cok güsel gozukmem lazım anneme diyo :sm_cool:
çok güzel star dust güle güle kullan canım iyi günlerde
Stardust geceliginde terliklerinde cok sirin, çorap, terlik ve gecelik renk uyumu da gözden kaçmamalı, sizi haftanın şıkı ilan ediyorummmm hihoyyyt
Star Dust güle güle giyin
Ne güzle yapmışlar emzirme yerini
teşekkürler melek , resim eklemeye çalışırken gördüm senin gecelikleri de .. bence hiç biri sezaryen sonrasına uygun değil , daha rahat edeceğin takım yada gecelikler almalısın .. çünkü elindekiler ya pijama takımı ya da saten .. satenler hem esnek olmaz hem de doğum sonrası için çok frapan kaçar ( benim görüşüm tabi bu ) , sen bilirsin yine de .. bir de sezaryenden sonra sonda takılacağı için özellikle gecelik olması gerekiyor giydiğinin ve pijama takımının lastiği ister istemez göbekte bir baskı yapar ve kesi yerlerini acıtabilir ..
Bu da benim hastane takımım
geçen ay İst.a gittiğimde almıştık
emzirme bölümleri yerimseniben
bu gecelik kavınvalidem hediye yıllar öncesinden , onlarda duruyordu , gitiiğimde giyerim hesabı , ama tarzım değil ve rahat olmadığı için hiç giymemiştim , bu gidişimde getirdim .. sezaryen olunca mecburen böyle gecelik giydiriyorlar , pijama takımı felan unutun yaane :teytey:
bir de bu yaz olduğum laparoskopi ameliyatından sonra eşim hemen gidip almıştı bana , beyaz zemin mavi puantiyeli bi gecelik , yeter yerimseniben
bunlar da terliklerimiz ve çorabım ..
evet , yazın yapıcaz doğumu ama sezaryenden sonra insan bayaa üşüyormuş .. o da ameliyat neticede .. çingaane pembe olanlar önceden de vardı , onları evde giyerim iyiiice iyileşince felan yerimseniben
günaydın bayanlar...
nasılsınız?maşallah gecelikler falan çok güzeller...
birşey soracağım kızlar benim dr umda 3 boyutlu ultrason yok. ben bebişimi allahın izniyle bir de 3 boyutlu ultrasonda görmek istiyorum yarın için aşka bir dr dan randevu aldım ama telefonda dr gerekli görürse 3 buyutludan bakıyor dediler. tehlikesi mi var siz biliyor musunuz?
annecik canım bebekler anne karnında nerede rahat ederse orayı yer biliyolar kendilerine dolayısıyla tedirgin olma
demekki seninki aşağıda rahat ediyor
hareketleri değişken canım bazen çok hareketli oluyo benimkide bazen durgun öneml olan hareket etmeleri canımcım onu takip etmen yeterli her dakka olmuyo yani rahat ol yoruluyodur onlarda hihoyyyt
melek geceliklerin çok güzel tatlım sağlıkla giymeyi nasip etsin allaım göbişinde maşallah iyice büyümüş şişko seniiilülülülülülü şaka şaka çok formundasın maşallah her zamanki gibi
:1hug: gördüğün görüntü karşısında şoook olacaksın canım küçük insanı görünce...
ben ilk hamileliğimden bu yana 3 ve 4 boyutlu usg ye giriyorum canım hiç normal usg ye girmedim ...........
o yüzden hiççç bir zararı yokdelikafadulden
Çok saol gaydin sorularımı hıc bır zaman cevapsız bırakmıyorsun bunun ıcınde ayrıca tesekkur edıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?