2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım benim bence doğumun tam teşekküllü bir hastenede olması gerekiyor her şeye hazırlıklı bir ortam olmalı bence polikilinikde felan düşünme canım normal gözüp son saniye sezeryana dönen onlarca hasta var öyle bir durumla karşılaşılsa ne yapılacak Allah korusun bence tam teşekküllü bir hastane bak canım sen

doğru diyosun canım. aslında gittiğim yer sezeryanda yapıyormuş ama işte hani büyük bir hastane değil insan tedirgin oluyor.bu saatten sonra dr değiştirsem mi acaba?yeni dr nasıl olur? ikisine de son aya kadar gitsem iyice kafam karışır valla çok kararsızım kızlar.

Canım yeni doğan ünitesi varmı peki hani küvez felan sarılık için mavi ışık felan oluyomuş bu tarz şeyler
Yani polikilinik bana güven vermez ki canım ya doğum bu nasıl olucak nasıl gelişicek bilemiyoruz ki
Gerçi sanatçılarada bakıyorum genelde polikiliniklerde yapıyolar ama tabi onlarınki hastane gibidir herşeyleri vardır
Sen nerdeydin canım nereye gidiyosun kontrole

Kıslar 3 arkadaşım 2 hafta içinde doğum yaptı üçününde çocuklarında sarılık çıktı
biri hastaneye yatmadan anne sütü ile atlattı diğer ikiside hastanede kaldılar sarılık nerdeyse her doğan bebekte oluyomuş bazısı anne sütü ile atlatıyomuş bazısına müdahale gerekiyomuş

Herkese merhaba.ben ıŞlerımı bıtırdım ve geldım.aylık raporumuzu hazırladık.kapanıŞları yaptık bıttı.

ben de 3 boyutlu usg ye gırıcem. orda bebek genel hatlarıyla daha cok bellı dımı. acaba o 3 boyutlular daki görüntüsü dogdukları görüntüsüne benziyor mu ki

Hosgeldin Selsincimmm, hayırlı olsun hihoyyyt Gaydınımmm ne sarılıgı ya ciddimisn? Bak panikleyiverdimmm simdi :1shok:

Benım kardeŞım 2 ay Önce myom amelıyatı oldu.aynı sezeryan gıbı.bebek yerıne bır kıtle Çıkardılar.o pıjama gıydı.gayet de rahattı.ayrıca ona sonda fılanda takmadılar.

ben urfadayım canım. burada 4 dr lu bir kadın doğum hastanesine gidiyorum ama poliklinik gibi küçük. allah korusun erken doğum olursa ne yaparım diye düşünüyorum o yüzden burada yeni doğan ünitesi özel doğum odaları olan tam teşekküllü büyük bir özel hastane var oraya mı devam etsem diye düşünüyorum.

Evet canım her bebek muhtemelen oluyor sarılık.arkadaŞımın bebeĞıde oldu.1 gece hastanede kaldılar.mor ıŞıklı bırŞey sokmuŞlar

Herkese merhaba.ben İŞlerİmİ bİtİrdİm ve geldİm.aylık raporumuzu hazırladık.kapanıŞları yaptık bİttİ.

Selsin kaç gündür yoksun kız hoşgeldiniz nasılsınız bakalım analı oğullu hihoyyyt ayy bu lafta bir çorba adına benzedi analı kızlı gibi:roflol:

ben de 3 boyutlu usg ye gırıcem. orda bebek genel hatlarıyla daha cok bellı dımı. acaba o 3 boyutlular daki görüntüsü dogdukları görüntüsüne benziyor mu ki

Benzemez mi annecik, eger ilk kez girceksen inan cok sasırıcaksınn, bi bakıcaksın baya bebekkk bildigin, agzı burnu gözleri elleri ayakları, parmaklarına kadar gozukuyo ve yüzü eger keyfi olurda gosterirse kaydirigubbakcemile3 cok net gozukebiliyo, biz eşimle sana benziyo hayır sana diye baya konusuyorus dahi üstüne :lepi:

Canım ben oyumu büyük hastane için kullanıyorum oranın doktorlarını bence hemen araştır kendine uygun bi tane bul ve hemen ona devam et artık bu benim fikrim canımcım:1hug:

Kızlar ne sorucam Şımdı sıze.gÖbeĞımın Çevresınde benım aĞrı var.tam gÖbek delıĞının sol tarafında bırazcık.sızde de varmı bÖyle bır aĞrı.bırde gÖbek delıĞının Çevresınde sertlık var.taŞ gıbı

Hosgeldin Selsincimmm, hayırlı olsun hihoyyyt Gaydınımmm ne sarılıgı ya ciddimisn? Bak panikleyiverdimmm simdi :1shok:

Canikom no panic genelde oluyomuş bebeklerde bazısı hafif atlatıyor bazısı müdahele istiyor işte bilgin olmasında tabikide fayda var ama telaş etmene gerek yok canım illa olacak diye bi kaide de yok
Anne sütü panzehiri gibi düşün sarılıkta anne sütü çok faydalıymış hastalığı atlatmasınaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…