sağol beyaz melekcim içimi rahatlattın canım.benim dr um küçük bir poliklinikde ama sadece kadın doğum üzerine. normal doğum yapılıyor orada ama sezeryan konusunda bana sanki yetersiz gibi geliyor. doğumumu drum yapsın istiyorum ama orada değil o yüzden hastane değiştirsem mi bilmiyorum. yarın biraz da onun için gitmek istiyorumm
çok kararsızım sağlıkla gelsin bebişim inşallahhh
Canım benim bence doğumun tam teşekküllü bir hastenede olması gerekiyor her şeye hazırlıklı bir ortam olmalı bence polikilinikde felan düşünme canım normal gözüp son saniye sezeryana dönen onlarca hasta var öyle bir durumla karşılaşılsa ne yapılacak Allah korusun bence tam teşekküllü bir hastane bak canım sen
doğru diyosun canım. aslında gittiğim yer sezeryanda yapıyormuş ama işte hani büyük bir hastane değil insan tedirgin oluyor.bu saatten sonra dr değiştirsem mi acaba?yeni dr nasıl olur? ikisine de son aya kadar gitsem iyice kafam karışır valla çok kararsızım kızlar.
Canım yeni doğan ünitesi varmı peki hani küvez felan sarılık için mavi ışık felan oluyomuş bu tarz şeyler
Yani polikilinik bana güven vermez ki canım ya doğum bu nasıl olucak nasıl gelişicek bilemiyoruz ki
Gerçi sanatçılarada bakıyorum genelde polikiliniklerde yapıyolar ama tabi onlarınki hastane gibidir herşeyleri vardır
Sen nerdeydin canım nereye gidiyosun kontrole
Herkese merhaba.ben İŞlerİmİ bİtİrdİm ve geldİm.aylık raporumuzu hazırladık.kapanıŞları yaptık bİttİ.
selsin kaç gündür yoksun kız hoşgeldiniz nasılsınız bakalım analı oğullu hihoyyyt ayy bu lafta bir çorba adına benzedi analı kızlı gibi:roflol:
ben de 3 boyutlu usg ye gırıcem. orda bebek genel hatlarıyla daha cok bellı dımı. acaba o 3 boyutlular daki görüntüsü dogdukları görüntüsüne benziyor mu ki
ben urfadayım canım. burada 4 dr lu bir kadın doğum hastanesine gidiyorum ama poliklinik gibi küçük. allah korusun erken doğum olursa ne yaparım diye düşünüyorum o yüzden burada yeni doğan ünitesi özel doğum odaları olan tam teşekküllü büyük bir özel hastane var oraya mı devam etsem diye düşünüyorum.
Hosgeldin Selsincimmm, hayırlı olsun hihoyyyt Gaydınımmm ne sarılıgı ya ciddimisn? Bak panikleyiverdimmm simdi :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?