ben urfadayım canım. burada 4 dr lu bir kadın doğum hastanesine gidiyorum ama poliklinik gibi küçük. allah korusun erken doğum olursa ne yaparım diye düşünüyorum o yüzden burada yeni doğan ünitesi özel doğum odaları olan tam teşekküllü büyük bir özel hastane var oraya mı devam etsem diye düşünüyorum.
Kızlar ne sorucam Şİmdİ sİze.gÖbeĞİmİn Çevresİnde benİm aĞrı var.tam gÖbek delİĞİnİn sol tarafında bİrazcık.sİzde de varmı bÖyle bİr aĞrı.bİrde gÖbek delİĞİnİn Çevresİnde sertlİk var.taŞ gİbİ
canikom bende yok o tarz bişiy şimdi bastırdım yok hissetmedim canımcım
myomun olabilirmi çokmu yukarda:uhm:
Kızlar ne sorucam Şİmdİ sİze.gÖbeĞİmİn Çevresİnde benİm aĞrı var.tam gÖbek delİĞİnİn sol tarafında bİrazcık.sİzde de varmı bÖyle bİr aĞrı.bİrde gÖbek delİĞİnİn Çevresİnde sertlİk var.taŞ gİbİ
Canikom no panic genelde oluyomuş bebeklerde bazısı hafif atlatıyor bazısı müdahele istiyor işte bilgin olmasında tabikide fayda var ama telaş etmene gerek yok canım illa olacak diye bi kaide de yok
Anne sütü panzehiri gibi düşün sarılıkta anne sütü çok faydalıymış hastalığı atlatmasınaa.s
ay zuzum ya şu resimde çok tombiksin çok tatlısın ya onu albümüne koysana bakacam yakından:ecrin_bebek:
Bu da benim hastane takımım
geçen ay İst.a gittiğimde almıştık
emzirme bölümleri yerimseniben
bu gecelik kavınvalidem hediye yıllar öncesinden , onlarda duruyordu , gitiiğimde giyerim hesabı , ama tarzım değil ve rahat olmadığı için hiç giymemiştim , bu gidişimde getirdim .. sezaryen olunca mecburen böyle gecelik giydiriyorlar , pijama takımı felan unutun yaane :teytey:
bir de bu yaz olduğum laparoskopi ameliyatından sonra eşim hemen gidip almıştı bana , beyaz zemin mavi puantiyeli bi gecelik , yeter yerimseniben
bunlar da terliklerimiz ve çorabım ..
evet , yazın yapıcaz doğumu ama sezaryenden sonra insan bayaa üşüyormuş .. o da ameliyat neticede .. çingaane pembe olanlar önceden de vardı , onları evde giyerim iyiiice iyileşince felan yerimseniben
aaa evet belki olabilir.bebek büyüdükçe belki ona baskı yapıyor.rahim üst tarafında filan demişti doktor.
Oooo ne diyosun Gaydınımmm, beni bu zamanlarımda ayaklarımı bi yere koymadan havaya kaldıramıyolarmıs baya kas yapmıslar-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Hemen koyıyım cnm ama cep telefonuyla cekmistim cok net diil insallah gorebilirsin
canım sen bastırma tabi çok elleşme doktorun zaten her kontrolde bakıyordur ona arkadaşımda da vardı ama onunki portakal büyüklüğünde felanmış sezeryan oldu aldı doktoru alabileceği bi yerdeymiş
İnş. seninkide alabilir kurtulursun canımcım:1hug:[/QUOTE
canım benimkide 3,5 cm civarında büyüklüğü.sezeryanda alıcak doktorum.alınabilecek bir yerdeyse.damara filan yapışık değilse alırız dedi.bakalım hayırlısı.kurtulurum inşallah ondan da
canım sen bastırma tabi çok elleşme doktorun zaten her kontrolde bakıyordur ona arkadaşımda da vardı ama onunki portakal büyüklüğünde felanmış sezeryan oldu aldı doktoru alabileceği bi yerdeymiş
İnş. seninkide alabilir kurtulursun canımcım:1hug:[/QUOTE
canım benimkide 3,5 cm civarında büyüklüğü.sezeryanda alıcak doktorum.alınabilecek bir yerdeyse.damara filan yapışık değilse alırız dedi.bakalım hayırlısı.kurtulurum inşallah ondan da
inş. canım kadınlık zor hep bişiyler çıkıyo Allah en hafif şekilde atlatmamızı nasip etsin:Saruboceq:
Hay Maşallah anne sütümü almışsın acaba kız yumuk yumuksun tam ısırmalık süper koy koy gördüğümüz kadar artık:dance:
bakalım zuzuz ben de 2 haftaya kadar cetırmeyı dusunuyprum 3 boyutlu
Yok cnm ben zerre kadar anne sütü emmemişim malesef, bebek mamasıyla büyümüşüm ondan bole topalağımmmm kaydirigubbakcemile3 Babanem hala kullandıgımız bebe mama markasından oldugunu iddia eder ama :dance:
Selsinim ben aynı acıdan doktoruma bahsettim, baktı ve bişi cıkmadı, sonucta karın büyüyo ve geriliyo agrı cok normal dedi ama doktorunla bi görüş sende istersen :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?