2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım yenidoğan ünitesi olması sende de güven yaratır, eger mümkün olabiliyosa hastaneye devam etmen bence daha iyi, ama eşinin ve senin kararın iyice düşününnn Şeniz

Canikom bende yok o tarz bişiy şimdi bastırdım yok hissetmedim canımcım
myomun olabilirmi çokmu yukarda:uhm:

Aynı agrı bendede var cnm tam sol tarafında, agrı degil daha dorusu acı seklinde dimi, hatta dokundugumda bebegin kafası mı acep diyorummmm, gerci benim bebegim ters duruyo suan senağlama Umarım düzelir bi an once, makat pozisyonu mu oyle bisi diyolarmıs

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Tımam cnm valla kısa süreli panik oldumm, aklıma milyon tane sey geldi yine valla

hoşgeldin selsincim
işlerini bitirmişsin gözün aydın
myomun olabilir o sertlik bende de yok şimdilik
ama arada kasılınca karnım sertleşiyor okadar

ay zuzum ya şu resimde çok tombiksin çok tatlısın ya onu albümüne koysana bakacam yakından:ecrin_bebek:

Oooo ne diyosun Gaydınımmm, beni bu zamanlarımda ayaklarımı bi yere koymadan havaya kaldıramıyolarmıs baya kas yapmıslar -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Hemen koyıyım cnm ama cep telefonuyla cekmistim cok net diil insallah gorebilirsin

pijama takımın ve terliklerin çok güzel güle güle giy..

aaa evet belki olabilir.bebek büyüdükçe belki ona baskı yapıyor.rahim üst tarafında filan demişti doktor.

canım sen bastırma tabi çok elleşme doktorun zaten her kontrolde bakıyordur ona arkadaşımda da vardı ama onunki portakal büyüklüğünde felanmış sezeryan oldu aldı doktoru alabileceği bi yerdeymiş
İnş. seninkide alabilir kurtulursun canımcım:1hug:

Hay Maşallah anne sütümü almışsın acaba kız yumuk yumuksun tam ısırmalık süper koy koy gördüğümüz kadar artık:dance:

sağolun kızlar o zaman allahın izniyle yarın yeni dr a bir gidelim bakalım. sonra karar veririz...

SELSİNCİM bende miyom yok ama benim de bazen oluyor. dr normal olabilir öyle ağrılar arada dedi.

ben çıkıyorum kızlar. okula gitmek zorundayım. hepinizze HAYIRLI CUMALAR diliyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın....

Hay Maşallah anne sütümü almışsın acaba kız yumuk yumuksun tam ısırmalık süper koy koy gördüğümüz kadar artık:dance:

Yok cnm ben zerre kadar anne sütü emmemişim malesef, bebek mamasıyla büyümüşüm ondan bole topalağımmmm kaydirigubbakcemile3 Babanem hala kullandıgımız bebe mama markasından oldugunu iddia eder ama :dance:

Selsinim ben aynı acıdan doktoruma bahsettim, baktı ve bişi cıkmadı, sonucta karın büyüyo ve geriliyo agrı cok normal dedi ama doktorunla bi görüş sende istersen :teselli:

bakalım zuzuz ben de 2 haftaya kadar cetırmeyı dusunuyprum 3 boyutlu

Canım 3 boyutlu derken detaylı usg ye mi gireceksin bana onun için 25. hafta bakmışlardı sanırım bebeğin tüm organlarının oluştuğu haftaymış birde en güsel görüntünün alındığı haftaymış bence onu araştır gecikmeden git canıma.s

sanmıyorum bende birşey olduğunu çok aşırı bir ağrı değil zaten.belki sizlerde de vardır dedim.varmış da nitekim bazılarımızda.belki bebeğin bir yeridir.ağrıda değilde dokunduğunda acı gibi.belki bizimki biryerlerini çıkarmaya çalışıyordur.kontrole gidince sorarım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…