2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hayırlı cumalar anneler
herkes iyidir inşallah

sarılıktan bende korkuyorum çoğu bebekte oluyor inşallah hafif olur da hastanede yatmak zorunda kalmaz
ben 1 gün bile ayrılamam kuzucumdan
inşallah burada ki tüm kuzucuklar sarılık olmaz

selsin göbek fıtığın olabilirmi bebeğin kafasıda göbek deliğinin oralarda oluyor oda baskı yapmış olabilir

benim bildiğim bebeğin geerçek gibi göründüğü 4d (4lü usg) dğilmi

nurcum iyiyiz mutluyuz haftasonu yarın paşamı görcem inş. hayırlı haberlerle döneriz canımcım
sen ne güsel dersanaye gidiyosun ya benimde çalışmam lazım kpss ye ama hiç oralı değilim senden bazı yardımlar isticem bu konuyla ilgili canım ya
netten testler varmı çözebileceğim birde ben işletme mezunuyum iki oturumada girmem gerekiyormuş ama hangi derslere çalışıcam tam anlayamadım bildiğin kadarıyla anlatırmısın bana

hüzün yılı gözün aydın
inşallah kavuşlurusn güzelce
sonra sıra bize gelir inşallah.
haziran biizm vuslat

dün tansiyonum 8/ 5 ti baya bi düşük ama ben iyi hissediyordum kendimi bu sabah yine düşük bunun farkındayım halsizlik gibi çöktü üzerimekafamçokkarıştı

Hüzün yılı hayırlısı ile gelsinler canım hasret gider bakalım ne kadar kalıcaklar doğuma kadar burdalarmı

canım nett vardır mutlaka ben dershaneye sorarım senin için hangi derslerden sorumlu olduğunu

cok tesekkur ederım kızlarŞeniz
gaydıncım 15 gun kalıcaklar ama annem doguma tekrar gelıcek ve 3 ay yanımda kalıcakmıs cok sevındım bu haberı duyuncadelikafadulden

canım nett vardır mutlaka ben dershaneye sorarım senin için hangi derslerden sorumlu olduğunu

Çok iyi olur canım ya eğer sorabilirsen işletme olarak nerelerden sorumlu olduğumu onlara ağırlık vereyim
Birde geçme puanı kaç canım 70 diye biliyorum ama doğrumu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…