2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Star Dust cnm aynısının beyazını ben aldımm. Çok güzel gerçekten hem çokda kullanışlı bende çok beğenmiştim..

sen de güle güle giy canım , çok kullanışlı diimi kaydirigubbakcemile5
ben de kararsız kaldım , beyazı da vardı ekrusu da .. ekruyu daha çok beğendim pembeden ama ( inşallah bi aksilik olmazsa ) sezaryen olacağım için , hani sıcaktan terleyip kesi çevresindeki baticonlar felan yapışır vs. açık renkte belli olur ve pembe de biraz daha görünmez belki o lekeler diye o yüzden pembe aldım ..

Star dust cok tatlı cok guzeller cnm. gule gule giy inş :))) terlikler de çok şık

star_dust seninkilerde çok hoş tatlım çok güzel sağlıkla giyin bende alıcam ama karar veremedim model bile bakmadım artık bakarım bi yerden:asigim:

pijama takımın ve terliklerin çok güzel güle güle giy..

teşekkürler kısslarrrrr a.s. inşallah sizler de içinize sinen gecelikler-pijamalar-takımlar bulursunuz ...

Gaydincım gecelik takımını Bakırköy Gür Çarşının altındaki bebek giyim ve eşyalarının satıldığı alt çarşıdan aldım .. eğer alt çarşıya meydandan gireceksen soldaki ilk yada ikinci mağaza olmalı .. 2 tane bayan satıcıları var . geceliğin markası Tuğba , fiyatı :79,50 tl . bolerolu emzirme bölümlü dersen hemen gösterirler zaten .. tütlü şeker pembe terlikleri geçen sene ykm outletten almıştım . açık pembe olanları 2 hafta önce fela aldım sanırım Marks&Spencer'dan aldım , halen var 19 tl .. mavi olanları da var ama mavi olanlar bu kadar şık deil :bbo: havlu çarşaf kumaşından gibi ve fiyonk-kurdela felan yok ..
evet oğluşum olcak ama niye ille mavi alayım ki anacım .. öyle bir şeyi ben de aldıktan sonra duydum bir kaç kişiden ama ne biliim , alakasız geldi bana yaa fisfisfis
bir de bazı arkadaşlar beyaz yada ekru almışlar , ama sezaryen sonrası baticon ve pansuman şeyleri bulaşırsa beyazda çok belli olur ve çirkin görünür diye özellikle pembe aldım , pembede geçse de o esnada hemen değiştiremezsem rahatsız olmam diye yerimseniben
bence senin de hoşuna gidiyorsa pembe al , yada içine hangisi siniyorsa:1hug:

erken doğan sarılığı olabiliyor bu yada anne kan grubu 0'sa ( sıfır) bebeğin sarılığa yakalanma riski diğerlerine göre daha fazlaymış .. fototerapi dedikleri mor ışıkla dengeliyorlar , bazen bir kaç gün bazen de 1 hafta ve üstü kalabiliyor bebecikler :çok üzgünüm: önemliolan gözüna bağlanan koruyucu bandın iyi bir şekilde ışık almayacak şekilde bağlanması , Allah korusun gelen ışık güçlü olduğundan ( yanlış aklımda kalmadıysa ) retinayı kurutup göz kusuru yada görme engeline dönüşebiliyormuş :çok üzgünüm: fototerapi sırasında da anne hastane de kalıyor ve emzirmeye devam ediyor , eltimin 2 çocuğunda ve yine bir kaç arkadaşımda da aynısı oldu ...

Gecelİklerden fİlan bahsetmİŞsİnİz.ben gecelİk gİyememkİ

selsincim sezaryen düşünmüyorsan pijama çok iyi olur ama sezaryende sonda takılıyor malesef .. ben bu yaz laaproskopi oldum ve sonda taktılar , mümkün değil kalkamıyorsun zaten ameliyatın üzerinden en az 8-10 saat geçmeden ..
bende öyle bir ağrı yok , sadece sabah kalktığımda ne tarafıma yatıyorsam bebişin durduğu o kısım ağrıyor ama ayağa kalkıp da yürüyünce geçiyor hemen ..
bende kasılma türü batmalar oluyor çok , rahime giden atar-toplar damarlar yeterince olgunlaşmamış ve rahim kasları halen hamileliğe alışmamış , o yüzdenmiş :sm_confused:

yok canım göbek fıtığı filan.belkide oğlumun kafasıdır.annesi yer onun kafasını

bende yarın doktora gıdıyorum kızımı gÖreceĞım.......
Ve Şeker yÜklemesı yaptırcam bakalım nasıl ÇıkÇak deĞerler

canım sezeryan olucak benim.myomumda var benim oda alınıcak.kardeşime takmadılar

stardust
anne kanı 0 ise mi?????????????
oyuyy benim yavrum
ben 0 - baba 0 +iki sııfr grubu
ve ben o ışığı duydum.eşime ve ablama tembih ettim.ben unutıursam küvez veya ışığa koymalrı gerekirse müdahele edin.yavru kuşumuza zarar gelmesin dedim.
takip edin deidm.
inşallah hiç bir şeye gerek kalmaz.tabi.

herkese merhaba

şeker testi yüksek çıkan varmı? benim yüksek çıktı kızlar şimdi aldım sonucu çok üzgünüm.ağlamak istiyorum yaa

herkese merhaba

şeker testi yüksek çıkan varmı? benim yüksek çıktı kızlar şimdi aldım sonucu çok üzgünüm.ağlamak istiyorum yaa

benim 50 likte yüksek çıktı canım.geçen cmtesi 100 lük yaptırdım.ondada yüksek çıktı.aşırı değil ama sınırı geçkin.doktor diyetisyen'e gerek yok.dedi sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dedi

Herkese merhaba hayırlı cumalar,geçmişi anca okuyabildim maşallah sizee.Umarım iyisinizdir. Ben bugün iyi değilim canımı sıkan bazı şeyler oldu sıkanlarıda allaha havale ediyorum şu cuma saati benneyaptımki

herkese merhaba

Meraba Amatistcimm, kac cıktı cnm üzülme ya, hem ikinci testi yaparlar orda dahada netleşir, en kötü sıkı bi diyetle hersey düzelir, moralini bozma nolurrrrr :teselli:,hatırlatıyım efemmmm hamilesiniz aglamak zırlamak yok klava:

Meraba çiçekcimmmm, kimse canını sıkmasın cnm, canını sıkan kimseler olabilir her zaman ve her yerde ama seni cok cok mutlu eden bi ufaklık var karnında daaaakaydirigubbakcemile2

Kızlar canlanın bugünnnn cuma unutmayınnn, hersey cok güsel olcak, karnımızda bebişlerimiz, saglıklıyıs elimiz ayagımız tutuyo cok şükür, 1 haftamızı daha geride bıraktık hihoyyyt Beni kaba kuvvete ve şiddete sevketmeyinis lütfennnn :mymeka:naniknanik

Swetcim hiçbişi olmıcak canımmm, sen simdiden kafana takma bole seyleri, allah korusun olsa dahi artık herseyin bir caresi var cok sükür, allah beterinden sakınsıınnnn :1hug:

Melekkk gelmiyim oraya bakkk, içini ferah tut, yarın öyküyü görcen bakkk, o hazırlanmaya bslamıs, büyümüş senin için o kadar, sen onunda canını sıkıyosunnn aaaaa :tomato:

Selsin;
Senin değerler kaç çıktı ?100 lük yükleme sonucunda benim de yüksek çıktı.Doktorum hem diyetisyen önerdi,hem de ilaç verdi.İlacı kullanmamaya çalıştım.Hergün evde şekerimi ölçüyorum ve birkaç defa yüksek değer çıkınca artık kullanıyorum ilacı.
Amatist74;
Canım senin 50 lik yükleme sonucun mu yüksek çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…