2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Haklısın zuzum aslında ben her zaman pozitifimdir,hiçbişeyi takmamaya çalışırım ama bazen insanın elinde olmuyo işte,ağlamak istemiyorum artık şiştim iyice düzelirim birazdan eşimde arıyo sesim kötü gidince oda kızıyo .Zaten oğlum nasıl olcak bilmiyorum hep sinir stres

açlik şekerim çok az yüksek ama 50 gr sonra 66 mg fazla valla ne desemki çok canım sıkıldı selsin. bebişime ters bi etkisi olmasında.dün bütün gece uyumamıştım bundan sanırımsenağlama

her ikiside canım senağlama

zaten gebelikten öncede yüksek çıkıyordu hiç bir doktor üstünde durmadı. şimdi neolcak senağlama

HAMıLELıKTE ruh hali çok değişiyor insanın bi bakmışın çok mutluyuz bi bakmışsın hiç olmayan bişeye deli gibi üzülüyoruz...
elde değil yalnış olduğunu bile bile üzülüp ağlıyoruz işte...

haklısın zuzucum kızım şimdiden süslenmeye başlamıştır dimi...
nasıl poz versem enneme diye düşünüyordur öyküm benim

her ikiside canım senağlama

peki doktorun ne önerdi canım sana?
Bende çok üzülmüştüm yüksek çıkınca şekerim.Benim eşim de şeker hastası ama benm ailemde hiç şeker hastası yok ve benim için şeker çok uzak bir ihtimal diye düşünürdüm.Ama yüksek çıkınca şok oldum...İnternette araştırma yapınca sinirlerim daha çok bozuldu ama forumda beimle aynı durumda bir arkadaş buldum,o doğum yapmış...Bebeği gayet sağlıklıymış ve bana çok moral verdi.
Sende üzülme ama doktorunla ne yapacağın konusunda karara varın.Yediklerne ve içtiklerne dikkat etmen gerekiyor.Ben o gün bir fincan kahve içtiysem ,azıcık şekerle; şekerim yüksek çıkıyor.O yüzden ilacımı kullanmaya karar verdim...

hamileleik şekerinin çok yüksek olması çok ta önemli değil diye biliyorum...
biraz dikkat edince düelir üzülmeyin

haklısın zuzucum kızım şimdiden süslenmeye başlamıştır dimi...
nasıl poz versem enneme diye düşünüyordur öyküm benim

E tabi oyledir melekcimmm senin derdin belli zaten yine kızını özledin sennn kaydirigubbakcemile3 Bak yarın onun güzel yüzünü görünce nasıl bomba gibi olcak ruh halinnnn :lepi:

E tabi oyledir melekcimmm senin derdin belli zaten yine kızını özledin sennn kaydirigubbakcemile3 Bak yarın onun güzel yüzünü görünce nasıl bomba gibi olcak ruh halinnnn :lepi:

senağlamasenağlamasenağlama evet çok özledim zuzu ben güzel kızımı....:ecrin_bebek:
yarın gelsin kızımı göreyimmm bakalım:CüvCüv: neşelenirim...:asigim:

kızlar biz geldiiiiiiiiikkkkkkkk...

serra sultan yine guzel pozlar verdi ama cd ve usb mizi evde bırakmışız öbür randevuda alıcaz.serracım 911 gr ve 32 cm..gelişimi ve özellikle burnu, duakları cok guzelmiş dr uma göre:=)) canım kuzucummm..

seker yuklemem yapıldı yarın belli olucakmış.inş o da duzgun çıkar.:Saruboceq:

bunun dışında durusu tersti ayaklar rahime doru, kafa midemin altındaydı.ve zaten sezeryan gözüküyo bana kuyrugumdaki problem nedeni ile..bizden bu kadar kızlar..Allaha şükür hersey ok gözüküo.:lepi:

CANIM MAŞALLAH GÖZÜNÜZ AYDINNN ÇOK İYİ HABERLERLE GELMİŞSİNN....
YESİNLER ONUN MİNİK DUDAKLARINI MAŞALLAH...
İNSAN ÇOK RAHATLIYOR ONLARI GÖRÜNCE DİMİ...hihoyyyt
BEN DE YARIN GÖRCEM YAVRUMUhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

Karencim maşallah kuzuna ne güsel haberlerle döndün inş. şekerinde normal çıkar canımcım bizde yarın bakalım neler olucak bir sürü testlerim var kan idrar toksoplazma şeker yüklemesi hepsi yapılacak bide muayne olucam paşamı göreyim istiyorum haftayada kendi doktorumla görücem inş. ilk defa iki hafta üst üste görmüş olucam
Görümcem zararı olmasın sık girmenin dedi bende ilk defa olduğunu hep ayda bir girdiğimi söyledim çok hassaslar bu konularda ama burdan birçok arkadaşımız her hafta giriyo ondan dolayı kafam rahat gerçi :içelim:

çok sağol melekçim..evet bugun superdi, onu görmek müthiş bişi..hiç yerimden kalkmak istemedim ama zaten 1.5 saattir ordaydık.:=)

inş yarın sen ve tatlı öyküdende çok guzel haberler alırız canımm..bekliorussss...hihoyyyt

canım benim 60 dk 186 çıkmış.sınır 180 .120 dk 143 çıkmış sınır 140 180 dk.91 çıkmış sınır 140.çok aşırı geçkin değil.ama test yaptırmadan önce.yani 50 lik yüksek çıkınca.son bir hafta yediklerime dikkat ett,im onunda etkisi vardır kesin.eşim söylemiş doktora zaten.oda şu an diyetisyen'e gerek yok.aynı şekilde dikkat etsin demiş.senin kaç çıkmıştı

Cok sevindim Karencimmm hayırlı olsun, masallah güzel kızına Benimde ters duruyo kızım, bakalım düzelir dedi doktor bekliyorusss kafamçokkarıştı

doktorumla akşam üstü konuşacağım. ama sizden öğrendiklerime göre 100 gr yaparlar sonra karar veririler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…