benim 50 likte yüksek çıktı canım.geçen cmtesi 100 lük yaptırdım.ondada yüksek çıktı.aşırı değil ama sınırı geçkin.doktor diyetisyen'e gerek yok.dedi sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dedi
Selsin;
Senin değerler kaç çıktı ?100 lük yükleme sonucunda benim de yüksek çıktı.Doktorum hem diyetisyen önerdi,hem de ilaç verdi.İlacı kullanmamaya çalıştım.Hergün evde şekerimi ölçüyorum ve birkaç defa yüksek değer çıkınca artık kullanıyorum ilacı.
Amatist74;
Canım senin 50 lik yükleme sonucun mu yüksek çıktı?
her ikiside canım senağlama
her ikiside canım senağlama
haklısın zuzucum kızım şimdiden süslenmeye başlamıştır dimi...
nasıl poz versem enneme diye düşünüyordur öyküm benim
E tabi oyledir melekcimmm senin derdin belli zaten yine kızını özledin sennn kaydirigubbakcemile3 Bak yarın onun güzel yüzünü görünce nasıl bomba gibi olcak ruh halinnnn :lepi:
kızlar biz geldiiiiiiiiikkkkkkkk...
serra sultan yine guzel pozlar verdi ama cd ve usb mizi evde bırakmışız öbür randevuda alıcaz.serracım 911 gr ve 32 cm..gelişimi ve özellikle burnu, duakları cok guzelmiş dr uma göre:=)) canım kuzucummm..
seker yuklemem yapıldı yarın belli olucakmış.inş o da duzgun çıkar.:Saruboceq:
bunun dışında durusu tersti ayaklar rahime doru, kafa midemin altındaydı.ve zaten sezeryan gözüküyo bana kuyrugumdaki problem nedeni ile..bizden bu kadar kızlar..Allaha şükür hersey ok gözüküo.:lepi:
CANIM MAŞALLAH GÖZÜNÜZ AYDINNN ÇOK İYİ HABERLERLE GELMİŞSİNN....
YESİNLER ONUN MİNİK DUDAKLARINI MAŞALLAH...
İNSAN ÇOK RAHATLIYOR ONLARI GÖRÜNCE DİMİ...hihoyyyt
BEN DE YARIN GÖRCEM YAVRUMUhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
selsin;
senin değerler kaç çıktı ?100 lük yükleme sonucunda benim de yüksek çıktı.doktorum hem diyetisyen önerdi,hem de ilaç verdi.ilacı kullanmamaya çalıştım.hergün evde şekerimi ölçüyorum ve birkaç defa yüksek değer çıkınca artık kullanıyorum ilacı.
Amatist74;
canım senin 50 lik yükleme sonucun mu yüksek çıktı?
kızlar biz geldiiiiiiiiikkkkkkkk...
serra sultan yine guzel pozlar verdi ama cd ve usb mizi evde bırakmışız öbür randevuda alıcaz.serracım 911 gr ve 32 cm..gelişimi ve özellikle burnu, duakları cok guzelmiş dr uma göre:=)) canım kuzucummm..
seker yuklemem yapıldı yarın belli olucakmış.inş o da duzgun çıkar.:Saruboceq:
bunun dışında durusu tersti ayaklar rahime doru, kafa midemin altındaydı.ve zaten sezeryan gözüküyo bana kuyrugumdaki problem nedeni ile..bizden bu kadar kızlar..Allaha şükür hersey ok gözüküo.:lepi:
peki doktorun ne önerdi canım sana?
Bende çok üzülmüştüm yüksek çıkınca şekerim.Benim eşim de şeker hastası ama benm ailemde hiç şeker hastası yok ve benim için şeker çok uzak bir ihtimal diye düşünürdüm.Ama yüksek çıkınca şok oldum...İnternette araştırma yapınca sinirlerim daha çok bozuldu ama forumda beimle aynı durumda bir arkadaş buldum,o doğum yapmış...Bebeği gayet sağlıklıymış ve bana çok moral verdi.
Sende üzülme ama doktorunla ne yapacağın konusunda karara varın.Yediklerne ve içtiklerne dikkat etmen gerekiyor.Ben o gün bir fincan kahve içtiysem ,azıcık şekerle; şekerim yüksek çıkıyor.O yüzden ilacımı kullanmaya karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?