2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol gaydin teyzesi..:=)valla bende ayda bir usg ye giriorum ama gecen ay 2 kez grdim.Bişi olmas merak etme canım..İnş sen ve paşan da çoook guzel haberlerle dönersiniz.kaydirigubbakcemile5

Gözün aydın karen güzel kızının hayırlı haberleri mutlu etti bizi darısı melekle gaydinin başına hihoyyyt

çok tesekkurler zuzum ve hurrem..:CüvCüv:

zuzum valla benmki dönsede dönmesede sezeryan..sen normal mi düşünüodun tatlım?

teşekkürler selsincimm..bütün kuzucuklarımıza maşallah

temmuzda inş sağlıkla ,şöyle misler gibi kokan tenlerini koklarız...amiiinn:1hug:

çok tesekkurler zuzum ve hurrem..:CüvCüv:

zuzum valla benmki dönsede dönmesede sezeryan..sen normal mi düşünüodun tatlım?

Ben normal cok istiyorum cnm ama pek mümkün olmuyo, sanırım sezaryen olcak ki boyle durursa zaten olcakmıs :1shok: Son dakkaya kadar umudumu kaybetmicem ama delikafadulden

kızlar ters dÜz olması Çok Önemlı deĞıl.............
Son ayda yerleŞıyor mınkler kanala dıye bılıyorum ben daha Çok hareketlıler Şu an

Ohhhhh valla sabahtan beri yedigim şekerin lokumun haddi hesabı yok terslik gibi bugun cnm cok istiyoooo tatlı, yarında yüklemem var benimde bakalım nolcekkkkk insallah anormal bisi cıkmaz ama bugun yedigim etkilemez dimi, etkilersede solerimmmm :1closedeyes:

Canım senin değerler benimkinden düşük çıkmış.Dediğin gibi son hafta dikkat etmiş olmandan da olabilir.Ben 50 lik yüksek çıktıktan sonra dikkat etmedim açıkçası varsa göreyim diye düşündüm.
Benim değerler;
Açlık: 89
1.saat: 204
2.saat:180
3.saat:142
İnşallah meleklerimiz sağlıkla doğar canım...

:mymeka::mymeka::mymeka: AL SANA ne lokumu ya kaç gündür nerden çıktıysa canım gül lokumu istiyor..ama azimliyim yemicemmmmmmmmmmmm:dilcikar:
zaten akşamdan cezalıyım:1ninca:
eve giderken 1 hamburger alıp yedim...........şakkıdı
ama sonra da baya üzüldüm.........
üzüntüden hamburgerden aldığım kaloriyi verdimlülülülülülülülülülülülü
eve gidince de hiçbişey yemedim:dilcikar:

doktorumla akşam üstü konuşacağım. ama sizden öğrendiklerime göre 100 gr yaparlar sonra karar veririler
Canım 50 lik yükleme zaten bir tarama testi.Yüksek çıkınca 100 lük yaptırmak gerekiyor.Yani 100 lük yükleme sonucunda ancak belli olur ve düşük çıkma ihtimali de yüksek ayrıca.İnşallah düşük çıkar...

gözün aydın karen . hihoyyyt

bebekler son haftalarda dönüyo cnm şuan hepimizinki ters duruyodur.

ya ben de bir iki hafta önce kızartmaya takmıştımcokacimcoook, bir de doğal olmadığını bile bile ketçaba cokacimcoook

evet senin daha yüksekmiş canım.sen ilacını kullan.benimde açlık 99 çıkmıştı.birazda yediklerine dikkat edersen sorun olucağını düşünmüyorum.ben şu anda pilav makarna yemiyorum.kepek ekmeği yiyorum.vede tatlı haftada 2 kere filan yiyyorum.zaten içtiğim şeyleri hep şekersiz içerim.temmuz gelsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…