Karencim maşallah kuzuna ne güsel haberlerle döndün inş. şekerinde normal çıkar canımcım bizde yarın bakalım neler olucak bir sürü testlerim var kan idrar toksoplazma şeker yüklemesi hepsi yapılacak bide muayne olucam paşamı göreyim istiyorum haftayada kendi doktorumla görücem inş. ilk defa iki hafta üst üste görmüş olucam
Görümcem zararı olmasın sık girmenin dedi bende ilk defa olduğunu hep ayda bir girdiğimi söyledim çok hassaslar bu konularda ama burdan birçok arkadaşımız her hafta giriyo ondan dolayı kafam rahat gerçi :içelim:
doktorumla akşam üstü konuşacağım. Ama sizden öğrendiklerime göre 100 gr yaparlar sonra karar veririler
çok tesekkurler zuzum ve hurrem..:CüvCüv:
zuzum valla benmki dönsede dönmesede sezeryan..sen normal mi düşünüodun tatlım?
doktorumla akşam üstü konuşacağım. ama sizden öğrendiklerime göre 100 gr yaparlar sonra karar veririler
canım benim 60 dk 186 çıkmış.sınır 180 .120 dk 143 çıkmış sınır 140 180 dk.91 çıkmış sınır 140.çok aşırı geçkin değil.ama test yaptırmadan önce.yani 50 lik yüksek çıkınca.son bir hafta yediklerime dikkat ett,im onunda etkisi vardır kesin.eşim söylemiş doktora zaten.oda şu an diyetisyen'e gerek yok.aynı şekilde dikkat etsin demiş.senin kaç çıkmıştı
Ohhhhh valla sabahtan beri yedigim şekerin lokumun haddi hesabı yok terslik gibi bugun cnm cok istiyoooo tatlı, yarında yüklemem var benimde bakalım nolcekkkkk insallah anormal bisi cıkmaz ama bugun yedigim etkilemez dimi, etkilersede solerimmmm :1closedeyes:
Canım 50 lik yükleme zaten bir tarama testi.Yüksek çıkınca 100 lük yaptırmak gerekiyor.Yani 100 lük yükleme sonucunda ancak belli olur ve düşük çıkma ihtimali de yüksek ayrıca.İnşallah düşük çıkar...doktorumla akşam üstü konuşacağım. ama sizden öğrendiklerime göre 100 gr yaparlar sonra karar veririler
kızlar biz geldiiiiiiiiikkkkkkkk...
serra sultan yine guzel pozlar verdi ama cd ve usb mizi evde bırakmışız öbür randevuda alıcaz.serracım 911 gr ve 32 cm..gelişimi ve özellikle burnu, duakları cok guzelmiş dr uma göre:=)) canım kuzucummm..
seker yuklemem yapıldı yarın belli olucakmış.inş o da duzgun çıkar.:Saruboceq:
bunun dışında durusu tersti ayaklar rahime doru, kafa midemin altındaydı.ve zaten sezeryan gözüküyo bana kuyrugumdaki problem nedeni ile..bizden bu kadar kızlar..Allaha şükür hersey ok gözüküo.:lepi:
:mymeka::mymeka::mymeka: AL SANA ne lokumu ya kaç gündür nerden çıktıysa canım gül lokumu istiyor..ama azimliyim yemicemmmmmmmmmmmm:dilcikar:
zaten akşamdan cezalıyım:1ninca:
eve giderken 1 hamburger alıp yedim...........şakkıdı
ama sonra da baya üzüldüm.........
üzüntüden hamburgerden aldığım kaloriyi verdimlülülülülülülülülülülülü
eve gidince de hiçbişey yemedim:dilcikar:
canım senin değerler benimkinden düşük çıkmış.dediğin gibi son hafta dikkat etmiş olmandan da olabilir.ben 50 lik yüksek çıktıktan sonra dikkat etmedim açıkçası varsa göreyim diye düşündüm.
Benim değerler;
açlık: 89
1.saat: 204
2.saat:180
3.saat:142
inşallah meleklerimiz sağlıkla doğar canım...
gözün aydın karen . hihoyyyt
bebekler son haftalarda dönüyo cnm şuan hepimizinki ters duruyodur.
kızlar ben sonucumu dün aldım çok şükür iyi çıkmış, 50mglik yükleme 112.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?