Ohhhhh valla sabahtan beri yedigim şekerin lokumun haddi hesabı yok terslik gibi bugun cnm cok istiyoooo tatlı, yarında yüklemem var benimde bakalım nolcekkkkk insallah anormal bisi cıkmaz ama bugun yedigim etkilemez dimi, etkilersede solerimmmm :1closedeyes:
kızlar ben sonucumu dün aldım çok şükür iyi çıkmış, 50mglik yükleme 112.
:mymeka::mymeka::mymeka: AL SANA ne lokumu ya kaç gündür nerden çıktıysa canım gül lokumu istiyor..ama azimliyim yemicemmmmmmmmmmmm:dilcikar:
zaten akşamdan cezalıyım:1ninca:
eve giderken 1 hamburger alıp yedim...........şakkıdı
ama sonra da baya üzüldüm.........
üzüntüden hamburgerden aldığım kaloriyi verdimlülülülülülülülülülülülü
eve gidince de hiçbişey yemedim:dilcikar:
:mymeka::mymeka::mymeka: AL SANA ne lokumu ya kaç gündür nerden çıktıysa canım gül lokumu istiyor..ama azimliyim yemicemmmmmmmmmmmm:dilcikar:
zaten akşamdan cezalıyım:1ninca:
eve giderken 1 hamburger alıp yedim...........şakkıdı
ama sonra da baya üzüldüm.........
üzüntüden hamburgerden aldığım kaloriyi verdimlülülülülülülülülülülülü
eve gidince de hiçbişey yemedim:dilcikar:
kızlar ben sonucumu dün aldım çok şükür iyi çıkmış, 50mglik yükleme 112.
zuzuuum yaptığın işmi senin yarın şeker yüklemen varrsa dikkat et bugün lütfen yanıltır sonra yüksek çıkar şekerin şu dakkadan itibaren bitir ok cnm . inş sonuçların güzel çıkar
zuzum aynen yarın yükleme var ya şeytan dürtüyo yemicem dedikçe geliyo biyerlerden geliyo bişiyler bol su içsek atarmıyız acaba vücuttaki fazla şekeri off ya yüksek çıkarsa 100 mglık çok zormuş zuzuuuuudelikafadulden
Ya bu kadar engelleme kendini öyküde gül lokumu görürsen popişinde felan şaşırma canın istediyse bi tanede olsa al ye bacım aaaa kasma bu kadarcık iki yürürsün erir gider kalmaz bişiy nefsini köreltklava:
çok sağol melekçim..evet bugun superdi, onu görmek müthiş bişi..hiç yerimden kalkmak istemedim ama zaten 1.5 saattir ordaydık.:=)
inş yarın sen ve tatlı öyküdende çok guzel haberler alırız canımm..bekliorussss...hihoyyyt
kızlar biz geldiiiiiiiiikkkkkkkk...
serra sultan yine guzel pozlar verdi ama cd ve usb mizi evde bırakmışız öbür randevuda alıcaz.serracım 911 gr ve 32 cm..gelişimi ve özellikle burnu, duakları cok guzelmiş dr uma göre:=)) canım kuzucummm..
seker yuklemem yapıldı yarın belli olucakmış.inş o da duzgun çıkar.:Saruboceq:
bunun dışında durusu tersti ayaklar rahime doru, kafa midemin altındaydı.ve zaten sezeryan gözüküyo bana kuyrugumdaki problem nedeni ile..bizden bu kadar kızlar..Allaha şükür hersey ok gözüküo.:lepi:
Ben normal cok istiyorum cnm ama pek mümkün olmuyo, sanırım sezaryen olcak ki boyle durursa zaten olcakmıs :1shok: Son dakkaya kadar umudumu kaybetmicem ama delikafadulden
aşina gözün aydın cnm
Hayırlı olsun canım sende güzel haberlerle gelenler kervanına katıldın demek :)
aşina gözün aydın canım maşallah sana ne güsel ya bizimde düşük çıkar inş. canımcım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?