2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzuuum yaptığın işmi senin yarın şeker yüklemen varrsa dikkat et bugün lütfen yanıltır sonra yüksek çıkar şekerin şu dakkadan itibaren bitir ok cnm . inş sonuçların güzel çıkar

Ya bu kadar engelleme kendini öyküde gül lokumu görürsen popişinde felan şaşırma canın istediyse bi tanede olsa al ye bacım aaaa kasma bu kadarcık iki yürürsün erir gider kalmaz bişiy nefsini köreltklava:

Ay napiiim yedim iste ama gül lokumu diil merak etme Boyle içi fıstıklı süt lokum yedim ya ondan cıkmaz heralde bisi -tatlicadiarzu- Hamburgerden bisi olmaski melekcim, patates yemediysen yanında, 1 tanecik yemişsinnn sefannn olsunnnn kaydirigubbakcemile3

kızlar ben sonucumu dün aldım çok şükür iyi çıkmış, 50mglik yükleme 112.

Hadi gözün aydın cnm, darısı yarın bizim basımıza delikafadulden

zuzum aynen yarın yükleme var ya şeytan dürtüyo yemicem dedikçe geliyo biyerlerden geliyo bişiyler bol su içsek atarmıyız acaba vücuttaki fazla şekeri off ya yüksek çıkarsa 100 mglık çok zormuş zuzuuuuudelikafadulden

zuzuuum yaptığın işmi senin yarın şeker yüklemen varrsa dikkat et bugün lütfen yanıltır sonra yüksek çıkar şekerin şu dakkadan itibaren bitir ok cnm . inş sonuçların güzel çıkar

:1no2::1no2::1no2::1no2: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ole deme nur, cıkarmı ya bugun yedigim terslik gibi acaip fazla yedimmm, ay iyce bogazımı tutamıyorummmmmm sonuclarım kötü cıkarsa nedeni belli en azından senağlama

Ben kosıyımmm en iyisi dicem yürüyemiyorum bile nereye koscam suyu dayıycam gaydınım son gayretlerimmm delikafadulden

:1shok: aaa sus kız o nerden çıktı bişeycik olmaz..şimdi yemicem yarın şeker yüüklemesinden sonra belki 1 tane yerim..
aslında pek sevmem amacokacimcoook

Gözün aydın karen maşallaaahhhh dıyelım darısı basımıza :))

canım gözün aydın maşallah serrana

Ben normal cok istiyorum cnm ama pek mümkün olmuyo, sanırım sezaryen olcak ki boyle durursa zaten olcakmıs :1shok: Son dakkaya kadar umudumu kaybetmicem ama delikafadulden

benimde ters duruyor daha dr sezeryan olursun böyle durursa dedi
canına minnet filan diye saçmaladı
niye istiyecksem zaten istesem sezeryan olurum
daha dönerler canım çok erken

benim kadın dğumcu ark var oda doğum yaparsam sezeryan olurum kesin dedi:1shok:
dr ark eşide kadın doğumcu o da isteyerek sezeryan olmuş:1shok:

ay insanı normal doğumdan korkutuyorlar yani
bende bazen acabamı demiyor değilim

s

kızlar biri şu patataes kızartması konusunda aydınlatsın beni neden bu kadar zararlı kalorisini saymazsak. ben yiyiyorum ama çok zararlıysa bebişe yemiyim

aşina gözün aydın cnm

Hayırlı olsun canım sende güzel haberlerle gelenler kervanına katıldın demek :)

Hadi gözün aydın cnm, darısı yarın bizim basımıza delikafadulden[/QUOTE]

aşina gözün aydın canım maşallah sana ne güsel ya bizimde düşük çıkar inş. canımcım ya

sağolun canlarım, inşallah hepinizin sonuçları da güzel çıkar, benim son bir haftadır ağzımda boğazımda kurumalar oluyordu, korkuyordum acaba şekerim mi yükseldi diye ama alakası yokmuş çok şükür, darısı başınıza inşallah a.s.

zuzu gerçekten yediklerine dikkat et tatlımmm yaaaaaaaaa
abartma dövcem bak zatiii sizirim bozuk kocacığıma çokkk fena sinirlendim şimdiii gözlerimden ateş çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…