Ya bu kadar engelleme kendini öyküde gül lokumu görürsen popişinde felan şaşırma canın istediyse bi tanede olsa al ye bacım aaaa kasma bu kadarcık iki yürürsün erir gider kalmaz bişiy nefsini köreltklava:
kızlar biri şu patataes kızartması konusunda aydınlatsın beni neden bu kadar zararlı kalorisini saymazsak. ben yiyiyorum ama çok zararlıysa bebişe yemiyim
kesin 100lük yaparlar canı.benim 50lik 162 çıkmıştı.ve çok dediler.140 dı sınır.ve 100 lük yaptılar.
zuzum bol bol ekşi meyve ye bugün o düşürür portakal v.s
kızlar biri şu patataes kızartması konusunda aydınlatsın beni neden bu kadar zararlı kalorisini saymazsak. ben yiyiyorum ama çok zararlıysa bebişe yemiyim
zuzu gerçekten yediklerine dikkat et tatlımmm yaaaaaaaaa
abartma dövcem bak zatiii sizirim bozuk kocacığıma çokkk fena sinirlendim şimdiii gözlerimden ateş çıkıyor
en büğük zararı kalori canım...
çok yağlı ve çok kilo aldırır...
başka zararı yokk:1no2:
:1no2::1no2::1no2::1no2: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ole deme nur, cıkarmı ya bugun yedigim terslik gibi acaip fazla yedimmm, ay iyce bogazımı tutamıyorummmmmm sonuclarım kötü cıkarsa nedeni belli en azından senağlama
Ben kosıyımmm en iyisi dicem yürüyemiyorum bile nereye koscam suyu dayıycam gaydınım son gayretlerimmm delikafadulden
ya sizden fikir almak çok güzel arkadaşlarda bugün cuma gönlümce konuşamadım bir türlü ya habire bi iş geliyor bir bakıyorum 4 sayfa yazı yazılmış selsinciğim 50 gr 216 çıktı benim sana göre oldukça yüksek( benim üzüntüm ve kızgınlığım endokronoloğuma gebe kalmadan öncede benim değerlerim yüksekti hiç umursamadılar. Hele bir kere 100 gr yapılmıştı 3.saatin sonunda 150 iydi ama hiç bi önlem alınmadı. Geçen cuma doktorumu değiştirdim. çünkü eski doktorum tiroid hapımı bile iyi düzenleyememiş. Bebeğime iyot eksiliği çok zararlı şeker o kadar değil. Birde prof olmuş kadın neresine olduysa senağlama klava:
Yiyimmm dimi aksam 55 tane kivi yiyim o zaman e anca dengelerrrr kaydirigubbakcemile3
evet cnm ye bol bol kivi
Patates kızartması kalorisi nedeniyle problem oldugu gibi cnm, en fazla yağ ceken yiyeceklerden biri, yağda bebiş için iyi degilmis, hele ki evde degil dısarda yapılanların yagının da ne kadar kaliteli oldugu düşünülürse allah korusun besin zehirlenmesi bilem olurmus insan. Yani ne yapmıyoruzzzzz, dısarda patatessss kızartması yemiyorussss :mymeka:
hım o zaman bi daha dışarda yemek yok bittiiiiii allah korusun ya
işte bazı doktorlar tuhaf nedense.bende bu yüzden ilk doktorumu değiştirdim.ama moralini bozma canım.sen diyetini yap.muhtemelen 100 lük isticeklerdir.asıl orada çıkar ne olduğu.ben 100 lük yaptırmadan önce dikkat ettim biraz.doktor yapma demişti ama ben yaptım.ben kilo aldığım için yaptım.ama şekerede etkisi olmuştur.şimdi aynı şekilde devam ediyporum.sonuçta ilacıda var.diyette yaparsan düzene girer.canım bozma moralini.
zuzuum yarın dimi yüklemen akşam 7 den sonra bişi yeme yeter sıkıntıya sokma kendini bugün yediklerin için. bak benimki yüksek çktı bende sinirden gittim döner yedim bir tatlı yiyeceğim şimdi nasıl olsa bundan sonra hiç yok senağlama
zuzu şaka yapmıyorum bak gerçekten bitanemmm bebişini düşünn...
çok yersen doğumun zor olur bitanemm...göbek yağların çok olursa özellikle sezeryan çok zor olur..son aylarımız yaza gelecek...valla nefes almamız bile zorlaşacak bide kilomuz fazla olursaaa naparız................
Yiyimmm dimi aksam 55 tane kivi yiyim o zaman e anca dengelerrrr kaydirigubbakcemile3
evet cnm ye bol bol kivi
Patates kızartması kalorisi nedeniyle problem oldugu gibi cnm, en fazla yağ ceken yiyeceklerden biri, yağda bebiş için iyi degilmis, hele ki evde degil dısarda yapılanların yagının da ne kadar kaliteli oldugu düşünülürse allah korusun besin zehirlenmesi bilem olurmus insan. Yani ne yapmıyoruzzzzz, dısarda patatessss kızartması yemiyorussss :mymeka:
hım o zaman bi daha dışarda yemek yok bittiiiiii allah korusun ya
Kivide de fruktoz varmıs meyve sekeri, limon yiyim ben limonnnn en iyisi sositososito
ya kızlar hava müthiş..şu an eminönüne gitmek vardı şöle b deniz havası eşliğinde vapurla karsıya gecmek vardı ve tabi eminönünde ne yenirse ondan yenirdi adını vermiorum..ben istanbulu zorluklarına ragmen cok seviorum ,deniz çoook rahatlatıo..
böreğim var, çayım var..balkonum var denize karsı..buyrun cay içelim oturalım kızlar..ipeğimu nerde ya..hani b ara toplancaktık ist tayfasıııı...
ya kızlar hava müthiş..şu an eminönüne gitmek vardı şöle b deniz havası eşliğinde vapurla karsıya gecmek vardı ve tabi eminönünde ne yenirse ondan yenirdi adını vermiorum..ben istanbulu zorluklarına ragmen cok seviorum ,deniz çoook rahatlatıo..
böreğim var, çayım var..balkonum var denize karsı..buyrun cay içelim oturalım kızlar..ipeğimu nerde ya..hani b ara toplancaktık ist tayfasıııı...
amatist geçmiş olsun cnm üzme kendini stres ,üzüntü şekerin düşmanı
böreğim var, çayım var..balkonum var denize karsı..buyrun cay içelim oturalım kızlar..ipeğimu nerde ya..hani b ara toplancaktık ist tayfasıııı...[/QUOTE
ooh ooh ne güzel valla yanında olmak istedim. açmalarıda ben alıp gelirdim. yarın bi açma yiyin bari benim için :) çok severimde burada yok o yüzden memleketime (istanbul) gelmeden yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?