2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar biri şu patataes kızartması konusunda aydınlatsın beni neden bu kadar zararlı kalorisini saymazsak. ben yiyiyorum ama çok zararlıysa bebişe yemiyim

en büğük zararı kalori canım...
çok yağlı ve çok kilo aldırır...
başka zararı yokk:1no2:

kesin 100lük yaparlar canı.benim 50lik 162 çıkmıştı.ve çok dediler.140 dı sınır.ve 100 lük yaptılar.

ya sizden fikir almak çok güzel arkadaşlarda bugün cuma gönlümce konuşamadım bir türlü ya habire bi iş geliyor bir bakıyorum 4 sayfa yazı yazılmış selsinciğim 50 gr 216 çıktı benim sana göre oldukça yüksek ( benim üzüntüm ve kızgınlığım endokronoloğuma gebe kalmadan öncede benim değerlerim yüksekti hiç umursamadılar. hele bir kere 100 gr yapılmıştı 3.saatin sonunda 150 iydi ama hiç bi önlem alınmadı. geçen cuma doktorumu değiştirdim. çünkü eski doktorum tiroid hapımı bile iyi düzenleyememiş. bebeğime iyot eksiliği çok zararlı şeker o kadar değil. birde prof olmuş kadın neresine olduysa senağlamaklava:

zuzum bol bol ekşi meyve ye bugün o düşürür portakal v.s

Yiyimmm dimi aksam 55 tane kivi yiyim o zaman e anca dengelerrrr kaydirigubbakcemile3

kızlar biri şu patataes kızartması konusunda aydınlatsın beni neden bu kadar zararlı kalorisini saymazsak. ben yiyiyorum ama çok zararlıysa bebişe yemiyim

Patates kızartması kalorisi nedeniyle problem oldugu gibi cnm, en fazla yağ ceken yiyeceklerden biri, yağda bebiş için iyi degilmis, hele ki evde degil dısarda yapılanların yagının da ne kadar kaliteli oldugu düşünülürse allah korusun besin zehirlenmesi bilem olurmus insan. Yani ne yapmıyoruzzzzz, dısarda patatessss kızartması yemiyorussss :mymeka:

zuzu gerçekten yediklerine dikkat et tatlımmm yaaaaaaaaa
abartma dövcem bak zatiii sizirim bozuk kocacığıma çokkk fena sinirlendim şimdiii gözlerimden ateş çıkıyor

Ediyodum son dakkaya kadar da bugun dayanamadım, ne biliim gecer diye düşündümmmm yarına Sende hemennnn hırpalıyosunnn cnm, vurun tamamm zaten yedim tatlılarııı şekerimmm cıktı bi de siz vurunnnnn

zuzuum yarın dimi yüklemen akşam 7 den sonra bişi yeme yeter sıkıntıya sokma kendini bugün yediklerin için. bak benimki yüksek çktı bende sinirden gittim döner yedim bir tatlı yiyeceğim şimdi nasıl olsa bundan sonra hiç yok senağlama

zuzu şaka yapmıyorum bak gerçekten bitanemmm bebişini düşünn...
çok yersen doğumun zor olur bitanemm...göbek yağların çok olursa özellikle sezeryan çok zor olur..son aylarımız yaza gelecek...valla nefes almamız bile zorlaşacak bide kilomuz fazla olursaaa naparız................

işte bazı doktorlar tuhaf nedense.bende bu yüzden ilk doktorumu değiştirdim.ama moralini bozma canım.sen diyetini yap.muhtemelen 100 lük isticeklerdir.asıl orada çıkar ne olduğu.ben 100 lük yaptırmadan önce dikkat ettim biraz.doktor yapma demişti ama ben yaptım.ben kilo aldığım için yaptım.ama şekerede etkisi olmuştur.şimdi aynı şekilde devam ediyporum.sonuçta ilacıda var.diyette yaparsan düzene girer.canım bozma moralini.

sağol selsin yapacak bişi yok yaşayıp göreceğiz işte ama hakikaten canım sıkıldı yanii

ya kızlar hava müthiş..şu an eminönüne gitmek vardı şöle b deniz havası eşliğinde vapurla karsıya gecmek vardı ve tabi eminönünde ne yenirse ondan yenirdi adını vermiorum..ben istanbulu zorluklarına ragmen cok seviorum ,deniz çoook rahatlatıo..

böreğim var, çayım var..balkonum var denize karsı..buyrun cay içelim oturalım kızlar..ipeğimu nerde ya..hani b ara toplancaktık ist tayfasıııı...

Yarın sabah 9 da gitcem cnm, tamam yemicem soz ama sende sakinleş artık lütfen hırpalamıyımmm :mymeka: Üstelik daha 100 lük testi yaptırmadın güzelim ya sen simdiden efkar yapıp dönere verdin kendini amaaaa sengözlerimebaksanab

Biliyorm melekcim normalde dikkat ediyodum bugun saptım gittim, cuma heyecanı iste naparsınnnn delikafadulden Yapmıcam bi daha sözzzz fisfisfisfisfisfis

ooh oh hemşo bende geliyim cokacimcoook

Ayyyy geleliimmmm vallaaaaa, ne güselll, denizi bırak börek çaya gelelim dermişimmmm oburmuşummm çünküüü delikafaduldendelikafadulden

ya sorma tatlım kaç gündür yemek gibi deniz havası aşeriyorum resmen pazar bi tur atıcam ama kesin .sen atla gel karşıya ykaydirigubbakcemile5anıma cnm en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…