2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Karen sen nerde oturuyosunnn anadolu yakasında? Ben yarın Eminönü'ne gdicem bu arada kızlar, halam bi magaza bulmus, organik pamuktan üretim anti alerjik bebek takımları 10 tl ye düşmüş, onlardan alcam, izlenimlerimi aktarırımmmm size, gezcem gezcemmm oleyyyy sonunda insallah :lepi:

2 saatım kaldııııııııııııııı
artık bu ıŞ yerınden Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sıkıldım daraldım....
DoĞum ıznıme kadar zor dayancam boĞuluyorum

Oh ne gÜzel balkon sefası.Şımdı sıze bırŞey sÖylıcem bana kızıcaksınız.hatta oklava bıle yıcem belkı.ama canım sıgara ıstedı.

Oh ne gÜzel balkon sefası.Şİmdİ sİze bİrŞey sÖylİcem bana kızıcaksınız.hatta oklava bİle yİcem belkİ.ama canım sİgara İstedİ.

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava: Hıhhh yetermi bu kadar bakıyımmmm daha var elimde bisiler yoksaaaaa

bılıyorum yanı o 1 yıldan sonra. eger aynı ısıne donmeyeceksen hemen ayrıl ızne sıkıldıysan. ben son 2 ayı beklıyorum sonra hemen ayrılacagım

bahar geldı ıs yerınde kapalı alanda durmak cok sıkıyor benı. artık seyahatlere de gıdemıyorum. tam masabası memur oldum :) o yuzden hemen ızne cıkıp hamılelıgımın ve baharın tadını cıkarmak ıstıyorum

Canım bak bakalım tam yerini öğren bizde haftaya gidicez bende bakarım şekerimŞeniz

evet zuzucum şu adresleri ögren bende haftaya gideyim inş.kuzucugumun eksiklerini tamamliim. bu arada b site adı verildi derya baykalda..sırf anne olmaya aday olnalar ve annelere özelmiş.güzel b site. isteyenlere özelden atabilirim.

bana atsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…