melek sen dogumdan sonra tekrar aynı ısıne mı donceksın
Oh ne gÜzel balkon sefası.Şİmdİ sİze bİrŞey sÖylİcem bana kızıcaksınız.hatta oklava bİle yİcem belkİ.ama canım sİgara İstedİ.
Oh ne gÜzel balkon sefası.Şİmdİ sİze bİrŞey sÖylİcem bana kızıcaksınız.hatta oklava bİle yİcem belkİ.ama canım sİgara İstedİ.
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava: klava: Hıhhh yetermi bu kadar bakıyımmmm daha var elimde bisiler yoksaaaaa
Karen sen nerde oturuyosunnn anadolu yakasında? Ben yarın Eminönü'ne gdicem bu arada kızlar, halam bi magaza bulmus, organik pamuktan üretim anti alerjik bebek takımları 10 tl ye düşmüş, onlardan alcam, izlenimlerimi aktarırımmmm size, gezcem gezcemmm oleyyyy sonunda insallah :lepi:
evet zuzucum şu adresleri ögren bende haftaya gideyim inş.kuzucugumun eksiklerini tamamliim. Bu arada b site adı verildi derya baykalda..sırf anne olmaya aday olnalar ve annelere özelmiş.güzel b site. Isteyenlere özelden atabilirim.
sen içiyomuydunki canın istedi avucunun içi yala göğsüne sür içme canımcım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?