2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

at karencim neymiş bakalım sırayla at hepimize :)
bu arada istanbul grubu toplanma işini mayısın ortalarına bıraksak bir çoğumuz izne ayrılmış oluruz daha fazla katılım olur havada güsel olur haftasonu trafiğini kalabalığınıda çekmemiş oluruz.
Hatta ben size hemen programı yaparım
Beşiktaş malta köşkünde brunch yapalım ne dersiniz enfes bir yer lale dönemide olursa harika olur hihoyyythihoyyytcokacimcoook

ben de ıcıyordum sıgara ama hamıle olunca bıraktım. benım de cnm hala cok ıstıyor. ama hıc ıcmedım ıcmeyecegım de. dogumdan sonra da ıcmeyecegım sut verecegım ıcın. sonra ıcermıyım bılmıyorum 1 sene aradan sonra

Kızlar yarın bomba gibi haberlerle döncem insallah Eminönünden, vercem direktifleri Gaydınımmm dogruuu alısverisee kaydirigubbakcemile3 Besiktasta bahcesehir üniversitesinin bahcesinde de cok gusel brunch oluyo denis manzaralııı, çimlerde otururus, ay ne guselll olur delikafadulden

Tamam canım bekliyoruz direktifleri senden sengözlerimebaksanab evet biliyorum orayıda olabilir mayıs gibi ayarlayalım kısmetse süper:sm_cool:

ya tabi güzelim.koca göbeklerle güzel otururuz çimlerde.sonra bizi kim kaldırıcak çimlerin üstünden.

İnş. zuzuzu. ayy ne guzel ıstanbuıl da yasıyorsunuz. ankara yı sevıyorum ama denızı de olsaydı keske :)

O zaman koltuktan bıle zor kalkıcaz.yerden nasıl kalkarız allah bılır.debelenır dururuz artık kalkmak ıÇın.Şımdı kafamda canlandırdımda bır sÜrÜ koca gÖbeklı bayanlar yuvarlanıp duruyor kalkmak ıÇın

Ben hayatımda hıÇ sıgara ıÇmedım o yÜzden Şanslı hıssedıyorum kendımı ıyı kı alıŞmamıŞım....
Hamılelıkte Çok sıkıntı Çekenler oluyor sıgara yÜzÜnden.............
Ya bırakmayıp ıÇmeye devam edıyorlar....
Yada Çok sınırlı oluyorlar

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum ancak girebildim bana geçen cumartesi 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonuç 152 çıktı haftaya cumada 100mg yüklenicek şekeri benim gibi yüksek çıkıpta 100mg şeker yükleten warmı? yoksada şekeri yüksek çıkan warmı?
bide oğluşuma isim anketi açıçam anket nasıl yapılıyo

Ayy komik oluruz hakkaten bir sürü göbişli hatunlar ne yapıyolar diye bakar millet
Hastanedenmi kaçmışlar acaba diye geçirirler içlerinden sositososito

Bak kendini yerde ters yatan böcükk gibi düşünnn selsinnnn, zor biliyorum ama ben oyle dşünüyorummm sırt üstü yatıp kalkmaya calısınca kaydirigubbakcemile3 Sora bi hamleyle kolundan kuvvet alarak oturur pozisyona gecices, sora sen beni ben seni iterimmm bole bole kalkarıssss kaydirigubbakcemile3

Sende cafemize gidersin Arjantin caddesindeee, yada bahceli deeee annecikkk cok güsel yerler var ordada, istanbulada bekleris tabe delikafadulden

ben yaptırdım canım 100 lük.100 lüktede sınırın biraz üzeri çıktı şekerim

Bende sigara içiyodum hamilelikten once, ogrendigim gibi bıraktım ama cok arada olmak kosuluyla son 2 aya kadar arada 1-2 nefes alıyodum artık onu da yapmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…