2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay ne komik oluruz .insanlar tuhaf tuhaf bakar bunlar napıyorlar diye.ama yardım ederler herhalde kalkmamıza

bizim bi komşu da hamiş 18 haftalık falannnnnnnn
o sa çok sigara içiyor günde en az 2-3 tane içiyo bebeği adına çok üzülüyorum

klava:klava:klava:klava:klava:klava: alın size tüm sigara içenler............:1closedeyes:
benim eşim de çok sigara içiyor ama hamiş kaldığımdan beri bir kez bile yanımda sigara içmedi içtirmedi............yerimseniben
arabadaysak bazan canı çok çekerse benzinliğe giriyor.....inip içiyor....şakkıdı

canım peki herhangi bi ialç werdimi yada diyetmi yap dedi

benimde 50 lik 162 çıktı.100 lükte sınırın biraz üstü çıktı.şu an yediklerime dikkat ediyorum.tatlı yemiyorum.haftada 1 kere yiyiyorum.pilav makarna yemiyorum.kepek ekmek yiyorum.böyle devam et dedi doktor.ilaç filan vermedi.aşırı çıkmadığı için.

cnm bende anadolu yakasında oturuyorum aa gelirim ne demek hazır böörekte yapmışsın . ay ne obur anneleriz bizler

ben şeker ilaçlarından çok korkuyorum inşallah 100 mg yüklemede bende az çıkarda diyet yap der canım ya

cnm bende anadolu yakasında oturuyorum aa gelirim ne demek hazır böörekte yapmışsın . ay ne obur anneleriz bizler

ohooo nurcum biz böregi yedik çayı içtik sigara keyfindeydiksüprizzzzz

canımcım sende anadolu yakasındaymışsın bak, b ara ayarlıyalım çok iyi olur valla:=)

ben şeker ilaçlarından çok korkuyorum inşallah 100 mg yüklemede bende az çıkarda diyet yap der canım ya

inşallah canım ya.herkesinki temiz çıksın.ama 50 likte çıksın.o 100 lük yaptırmakta zor bayağı.ben 8.30 da gittim hastaneye 12 de çıktım hastaneden.

Benım ıÇın son yarım saat kızlar.az kaldı.sıkıyorum dıŞımı.hafta sonu hıÇ bıtmesın

Kızlar ya benım bırkaÇgÜndÜr akıntım var ve rengı gıderek koyulaŞıyor................
Daha Önce hıÇ akıntım olmamıŞtı yaaa..........
TelaŞlanmaya baŞladım...

banada at cnm .

ohooo nurcum biz böregi yedik çayı içtik sigara keyfindeydiksüprizzzzz
hiç sorma bi tel çaldı kalktım 15 dk falan konuştum siz börekleri bitirmişsiniz sigara keyfi yapıyosunuz

Kızlar ya benİm bİrkaÇgÜndÜr akıntım var ve rengİ gİderek koyulaŞıyor................
Daha Önce hİÇ akıntım olmamıŞtı yaaa..........
TelaŞlanmaya baŞladım...

dün benimde koyu bi akıntım geldi cnm çamaşırımda gördüm çok az neden oluyo acaba ben telaş yapmadım ama normaldir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…