arada bir de olsa sigara içen var mı aranızda bırakamayan
canım peki herhangi bi ialç werdimi yada diyetmi yap dediben yaptırdım canım 100 lük.100 lüktede sınırın biraz üzeri çıktı şekerim
bak kendini yerde ters yatan böcükk gibi düşünnn selsinnnn, zor biliyorum ama ben oyle dşünüyorummm sırt üstü yatıp kalkmaya calısınca kaydirigubbakcemile3 sora bi hamleyle kolundan kuvvet alarak oturur pozisyona gecices, sora sen beni ben seni iterimmm bole bole kalkarıssss kaydirigubbakcemile3
sende cafemize gidersin arjantin caddesindeee, yada bahceli deeee annecikkk cok güsel yerler var ordada, istanbulada bekleris tabe delikafadulden
yalnız değilsin bende arada 1 tane içiyorum canım:1no2:ben itiraf ediyorum.çok nadir arada 1 tane içiyorum.doktora sormuştum.kızmayın bana ama olurmu
canım peki herhangi bi ialç werdimi yada diyetmi yap dedi
gel zuzucum..birbirimizin iştahını açarız tek başıma yiyesim olmuo bnm zaten tatlımcokacimcoook
canımcım karsı çok karısık..neresindesin sen..anadolu yakası sakin..sen gel canım senide bekleriz:=)
ne dedi doktor selsin merak ettim
ay ne komik oluruz .insanlar tuhaf tuhaf bakar bunlar napıyorlar diye.ama yardım ederler herhalde kalkmamıza
ben şeker ilaçlarından çok korkuyorum inşallah 100 mg yüklemede bende az çıkarda diyet yap der canım yabenimde 50 lik 162 çıktı.100 lükte sınırın biraz üstü çıktı.şu an yediklerime dikkat ediyorum.tatlı yemiyorum.haftada 1 kere yiyiyorum.pilav makarna yemiyorum.kepek ekmek yiyorum.böyle devam et dedi doktor.ilaç filan vermedi.aşırı çıkmadığı için.
cnm bende anadolu yakasında oturuyorum aa gelirim ne demek hazır böörekte yapmışsın . ay ne obur anneleriz bizler
ben şeker ilaçlarından çok korkuyorum inşallah 100 mg yüklemede bende az çıkarda diyet yap der canım ya
banada at cnm .evet zuzucum şu adresleri ögren bende haftaya gideyim inş.kuzucugumun eksiklerini tamamliim. bu arada b site adı verildi derya baykalda..sırf anne olmaya aday olnalar ve annelere özelmiş.güzel b site. isteyenlere özelden atabilirim.
ohooo nurcum biz böregi yedik çayı içtik sigara keyfindeydiksüprizzzzz
hiç sorma bi tel çaldı kalktım 15 dk falan konuştum siz börekleri bitirmişsiniz sigara keyfi yapıyosunuz
Kızlar ya benİm bİrkaÇgÜndÜr akıntım var ve rengİ gİderek koyulaŞıyor................
Daha Önce hİÇ akıntım olmamıŞtı yaaa..........
TelaŞlanmaya baŞladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?