2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bende itiraf ediyorum hamileliğim boyunca 5 tane içtim şükür bu aralar cnm istemiyo içtiklerimde ilk aylardı genelde

Benımde var akıntım ama koyu renklı deĞıl.melekcım yarın doktoruna sorarsın.belkı ılaÇ fılan verır canım.takma kafana

Bendede var ama renksizzz gibi nerdeyse, melekcimmm doktorunla konus yarın bi gusell unutma bak öyküyü görünceee gamyoncuiremsu

senin kaderini paylaşıyorum.bugün itibariyle ama sizinle karşılaştırdığımda ben daha riskliyim. benim 50 gr da size bayağı fark attım 216 benim:Saruboceq:

KaŞıntım falan yok ...........
Ama akıntımın rengı koyu gıbı Öyle Şeffaf deĞıl..doktorumu arayıp sordum...Önemlı bıŞey deĞıldır ama gel ıstersen bakalım dedı.........
GerÇı yarın da saat 3 te randevum var dı ama napsam kı....

melekcim geçmiş olsun.bence doktoruna hemen görün.Kafan karışmasın..ama kötü bişi değildir eminim.

Bence git melekcim hem sen heyecandan bugun uyuyamazsın Öyküyü gorcen diye bak simdiden görürsün, ayrıca onemli bisi yoktur bencede ama için rahatlar en azından, yarında sabahtan yüklemeni yaptırırsın, hava süper olcak, kocişinleee gezersin, alışveriş edersinnnn delikafadulden

kızlar geçmişi okudum patates kızartmasıdan böreklerden bahsedilmiş..canım çekti yaaa.ama yemicem.geçen ay 3 kilo aldım.patates çok kilo aldıyor.haftaya randevum var.tartıldım 400 gr fakan almışım.doktorum kızmayacak bu ay bana..:1hug:

OFFFFF NASIL GİDEYİM ŞİMDİ ACABA ARABA EİMDE EŞİM İŞTE DOKTOR 7 DE ÇIKÇAKMIŞ SAAT 5 OLDU..........................
EŞİMİN İŞ YERİ BURAYA BAYA UZAK BEN 6 DA ÇIKÇAM UFFFFFFFFFF AKLIM KARIŞTII..İÇİM RAHAT DEĞİL ASLINDA AMA SANIRIM YARINI BEKLİYECEĞİMMM:1closedeyes:

off benmde kociş işten gelsede sahilde yüryüşe gitsek..artık her gun 1 saat yuruorum..napiim:=( kilo almak istemiorum evde kös kös..

Amatistcimmm sen bilirsin en nihaiii ama bence bu kadar içmemişken içme, dersen ki içmeden bu psikolojiyle devam etcem, kendini yedin bitirdin saatlerdir iç bi tane rahatlaaa bitanemmm :teselli:

Görüşürüsss selsincimmm iyi haftasonları sanadaaaa a.s.

O zaman zorlama melekcim hic nede olsa yarın gidiceksinn, hem eşin yetişemez bu aksam gidersen eger işi uzaksa, o da gormek ister kızını, yarın en iyisi olcak bu durumda fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…