selam kızlar uzun zamandır giremiyordum ancak girebildim bana geçen cumartesi 50mg şeker yüklemesi yapıldı sonuç 152 çıktı haftaya cumada 100mg yüklenicek şekeri benim gibi yüksek çıkıpta 100mg şeker yükleten warmı? yoksada şekeri yüksek çıkan warmı?
bide oğluşuma isim anketi açıçam anket nasıl yapılıyo
sigara içinmi ne dedi canım.günde 1 tane içebilirsin dedi.ama ben sadece haftada 1 tane içiyorum
KaŞıntım falan yok ...........
Ama akıntımın rengİ koyu gİbİ Öyle Şeffaf deĞİl..doktorumu arayıp sordum...Önemlİ bİŞey deĞİldİr ama gel İstersen bakalım dedİ.........
GerÇİ yarın da saat 3 te randevum var dı ama napsam kİ....
KaŞıntım falan yok ...........
Ama akıntımın rengİ koyu gİbİ Öyle Şeffaf deĞİl..doktorumu arayıp sordum...Önemlİ bİŞey deĞİldİr ama gel İstersen bakalım dedİ.........
GerÇİ yarın da saat 3 te randevum var dı ama napsam kİ....
valla hamile olduğumdan beri bir tane bile içmedim ondan öncede azaltmştım ama bugün canım acayip istedi. şeytan diyo yak bir tane
selam sılacım..hoşgeldin...
Bence git melekcim hem sen heyecandan bugun uyuyamazsın Öyküyü gorcen diye bak simdiden görürsün, ayrıca onemli bisi yoktur bencede ama için rahatlar en azından, yarında sabahtan yüklemeni yaptırırsın, hava süper olcak, kocişinleee gezersin, alışveriş edersinnnn delikafadulden
sagol cnm hosbuldukka.s.
kislar akinti eger koyu renkliyse yada kokuluysa her iki secenekte de gel dedi doktor bana. fitil veriyomus sanirim ole olunca. isterseniz bi gorusun doktorunuzla
OFFFFF NASIL GİDEYİM ŞİMDİ ACABA ARABA EİMDE EŞİM İŞTE DOKTOR 7 DE ÇIKÇAKMIŞ SAAT 5 OLDU..........................
EŞİMİN İŞ YERİ BURAYA BAYA UZAK BEN 6 DA ÇIKÇAM UFFFFFFFFFF AKLIM KARIŞTII..İÇİM RAHAT DEĞİL ASLINDA AMA SANIRIM YARINI BEKLİYECEĞİMMM:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?