2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ooof fitiller gercekten gıcık...korkulcak bişeyi yok ama içeri girmeyen ve surekli kayan fitiller..en az 30 dak mudahale etmeden uzanarak , gitmiyo bu fitiller..bende bu yuzden sevmiorum.

evet zuzu yarın ı beklıyım olmazsa...
Ama doktorum da gel ıstersen demıŞtı...
Uffff neyse yarını beklıyım

beyaz melek ben telaş yapmadım hiç sende yarını bekle bence şimdi acale acale muayene olucan hiç bişey anlamıycan bişey oılmas allhın izniyle bende bi kere oldu daha gelmedi çok koyuda değildi

Aaaaaaa sigradan bahsedeneler kesimlikle yasakkkkkk
vucudmzuda ki sayılı oksşjeni bebeğimize vereceğiz.
Selsin amatist.olamdı şimdi

yok yok içemem zuzuuum.kıyamam masumuma sonra vicdan azabı çekerim. geçer birazdan bugün çok zor bir gün geçirdim hem testim hemde işlerde aksilik birde yine eski doktorum aradı gene illa gelecksin diye ondan yanii buradan çıkıştan eşimle gideceğiz bir yerlere dağıtmam lazım.zırlayıp duruyorum çünkü arada.senağlama

selsinciğim iyi akşamlar iyi tatiller kaydirigubbakcemile5

beyaz melek idrarın koyu sarıysa merak etme bol su iç hatta bir yarım saat içinde 1 litre yakın içmeye çalış eğer düzelmzse yarın doktoruna söylersen. ama daha koyuysa kahverengi gibi o zaman git

kızlar herkese iyi akşamlar ve haftasonları...biz kocişle yuruyuse çıkıcaz..herkesi öpüorum , bebeklerinize ve kendinize iyi bakın şekerlerhihoyyyt

Eveeeettt güzel anneler, bu haftalıkta benden bu kadar diyorummmm hihoyyyt Hepinisi öpüyorummm ve alışveriş dünyasının kollarına atıyorum kendimi sonunda cok sükürrr kaydirigubbakcemile3 Şeker testimde belliki şekerim cıkıcak ilkinde ama yinede umuyorum cıkmaz, yarın için şans dileyin bana :Saruboceq: Pazartesi günü geri sayımım ve yatcam kalkcamla karsınızda olcammm, esen kalınnnnn :teytey::teytey::teytey:

Ne diosunnn diloşşşş :1shok: Allahımmm yakalandımmmm kaydirigubbakcemile3 O zaman sana ozelden bi magaza adı atıyım orayada bak tescillenmiştir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…