2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ınsallah diloşummm telimiz var birbirimizde sıkısırsan ara kaba kuvvete ihtiyac olursa, 500 lük seyi iki gobek hareketiyle 100 e indiririmmmm lülülülülülü ay gittim valla kactı servis

İnsallah diloşummm telimiz var birbirimizde sıkısırsan ara kaba kuvvete ihtiyac olursa, 500 lük seyi iki gobek hareketiyle 100 e indiririmmmm lülülülülülü ay gittim valla kactı servis

tamam tatlımm bize kimse dayanamaz koca göbekle ezer geçeriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yine yoğun geçen bir günün ardından ancak bakabildim mesainin bitmesine 15
dakika kala mirmirmirmir
gün geçtikçe çalışmak dahada zorlaşıyor ya ne yapacam ben mayıs sonuna kadar:çok üzgünüm:

bugün bi hamiş gördüm belliki son bünleri ben bu göbeğe koca gebekli oldum diyordum ama maşallah baya bi şişmiş zor yürüyo eli belinde ay dedim inşallah ben bu kadar şişmem boylarımızda aynı sadece göbek vardı ama onee göbekti öyleeedelikafadulden

İnan canım bende onu düşünüyorum
bende Haziranın 2. haftası çıkıcam kısmetse izne kara kara düşünüyorum nasıl olucak diye
Git gide ağırlaşıyoruz benim ağrılarım sırtımada vuruyor 27. haftadan sonra bu şikayetler artıcakmış mide yanması kramp karın boşluğu sırt ağrıları yandık Allah yardımcımız olsun:1no2:

ıyı tatıller
hafta sonu herkes ıÇın Çok gzel geÇsın.
Enerjı toplayın ,bebeklerımzıe ıyı bakın olur mu?
Ben yarın ıŞe gelmemeyı planlıyorum ınŞallah ,gelmem
hoŞÇaklın
:)

kimsecikler kalmamiş yine:1shok:
neyapalım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
inşallah yarın grş:1hug:

umarım 100 mg yüklemesinde daha düşük çıkar kurtuluruz bu derttende

:)) inşallah ama ben umutlu değilim baksana değere . en geç salı yaptırmam gerekiyormuş 100 mg mı endokronoloğum hemen yarın dedi , doğum doktorum 2-3 gün sonra dedi. bende salıya karar verdim umarım senin iyi çıkar şekerim senağlama

Karencim güzel haberlele gelmişsin masallah serrya epeycede kilo almış .resimlerini eklersin canım bi ara artık

kızlar bugun yine dr a gittim 3 gün evde istiraht edecekmişim kalkmadan .antibiyotik verdi onları da içeceğim .kan içinde hapı günde 3 e çıkardı. eğer yine bir artıış söz konusu olmassa serum vereceklermiş .

Karencim güzel haberlele gelmişsin masallah serrya epeycede kilo almış .resimlerini eklersin canım bi ara artık

teşekkür ederiz ilsucum,evet b ara eklicem resmlerini artık..hihoyyyt

hastalığına uzuldum..kuzucuguna ve kendine dikkat et ama 3 gun istirahat iyi gelicektir, ilaçlarada devam et tatlım.geçmiş olsun tekrardan..öptmkaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun inşallah çacuk atlatırsın kan değerin normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…