Sizedeee kıslarrr hadi ben kactım bak cenem düştüüü yine kacırcam servisiii kaydirigubbakcemile3
İnsallah diloşummm telimiz var birbirimizde sıkısırsan ara kaba kuvvete ihtiyac olursa, 500 lük seyi iki gobek hareketiyle 100 e indiririmmmm lülülülülülü ay gittim valla kactı servis
slm kızlar yine yoğun geçen bir günün ardından ancak bakabildim mesainin bitmesine 15
dakika kala mirmirmirmir
gün geçtikçe çalışmak dahada zorlaşıyor ya ne yapacam ben mayıs sonuna kadar:çok üzgünüm:
slm kızlar yine yoğun geçen bir günün ardından ancak bakabildim mesainin bitmesine 15
dakika kala mirmirmirmir
gün geçtikçe çalışmak dahada zorlaşıyor ya ne yapacam ben mayıs sonuna kadar:çok üzgünüm:
umarım 100 mg yüklemesinde daha düşük çıkar kurtuluruz bu derttendesenin kaderini paylaşıyorum.bugün itibariyle ama sizinle karşılaştırdığımda ben daha riskliyim. benim 50 gr da size bayağı fark attım 216 benim:Saruboceq:
umarım 100 mg yüklemesinde daha düşük çıkar kurtuluruz bu derttende
Karencim güzel haberlele gelmişsin masallah serrya epeycede kilo almış .resimlerini eklersin canım bi ara artık
kızlar bugun yine dr a gittim 3 gün evde istiraht edecekmişim kalkmadan .antibiyotik verdi onları da içeceğim .kan içinde hapı günde 3 e çıkardı. eğer yine bir artıış söz konusu olmassa serum vereceklermiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?