2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu gün şeker yüklemem var doktorum erkenden saat 8 gibi güzel bi kahvaltı ett dedi..bende kalktım kahvaltımı ettim tek başıma pek canım bişey istemedi sabah sabah...
ama yedim....
şimdi saat 3 kadar bişey yemicem bakalım..inşallah iyi çıkar sonucummm

sanırım herkez uyuyordur bu saatte bende biraz daaha yatayım en iyisi...
kızımı görcem için çok heycanlıyım bütün gece uyuyamadım

günaydın güzel gobişli şeker şirin anneler
kimse yok galiba.
ben de bugün işe gelmeyecektim , ama malesef son dakika golu yedim.halletmem gerekn şeyler var.
inşallah öğle saati kaçabilirm .

Ayyy ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorumm...
Bıran Önce kızımı gÖrmeye gıtmek ıstıyorum ama saat 3 e daha Çok varrrrrrrr

günaydınlarr... iyi haftasonlarıı..

dün dr a gittim geç geldim kk girdim ama ne yazabildim ne de çok durabildim forumda.
ilk defa gittiğim hastaneden çok memnuniyetsiz döndüm herşey bi fiyaskoydu.. çok sinir oldum.. çok üzüldümm..neyse çok kalamıcam yinee ayrıntıları daha sonra yazarımm hala çok sinirliyim

benim gittiğim hastanede özel pek lüx değil ama doktorlarımdan memnunum sonuçta 1 gün kalcam hastanede personelil iyi doktor iyi hastane küçük okadar büyük bi yer değil ama doktorum orda onun için orda yapcam doğumumusüprizzzzz

melek güzel haberlerle dön canım gelir gelmezde yaz merakta bırakmakaydirigubbakcemile5

İNŞALLAH BİTANEM....
ÇOK HEYCANLIYIMMMMM
GELİNCE YAZARIM RANDEVUM SAAT 3 TE 6 GİBİ ANCA EVDE OLUR YAZARIN TATLIM.............
TABİ BURDA BİRİLERİNİ BULABİLİRSEMMMMMMMMMMMhihoyyyt

İNŞALLAH BİTANEM....
ÇOK HEYCANLIYIMMMMM
GELİNCE YAZARIM RANDEVUM SAAT 3 TE 6 GİBİ ANCA EVDE OLUR YAZARIN TATLIM.............
TABİ BURDA BİRİLERİNİ BULABİLİRSEMMMMMMMMMMMhihoyyyt

inşallah canım bende o saate anca gelirim eminönüe gitcem havuzlu hana belki bebişime bişeyler alırım gecelikte bakıcam hem deniz havası biraz iyi gelir hava güzel biraz rüzgarlı inşallah çarpmazkaydirigubbakcemile2

off süper yaa git dolaş tatlım bende çoközledim istanbulu yaaa
seviyorum istanbuluuu gezilecek çok yeri var....
her yaşa her bütçeye uygun şeyler var..
git kızlarına ciciler all bitanem...
akşam 6-7 gibi gel görüşürüz öykücüğümün resimlerini eklerim akşama...hihoyyyt

ayyyyy dilaracım ya 27.haftadasın baksana 30.haftaya merdiven dayadın artık 3.timestırdasın süperr ya allahım çok az kaldı mis kokulu bebeklerimize kavuşmaya allahhımmmmmmmmm düşündükçe heycandan içim içime sığmıyorr ya....
allah yardımcımız olsunnn yüzzdük yüzdük sonuna yaklaşıyoruz allahın izniyleee

sorma canım ya her geçen gün heyecan sarıyo doğumdan hiç korkmuyorum sezaryan sonuçta çok kolay geçti benim sezaryanım keşke bir an önce doğum anım gelsede aynı duyguyu yaşasam diye bakıyorum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…