Canım ne oldu neden beĞenmedİn hastaneyİİ bebİŞİn nasıldııı
eyetkiner hayırdır canım ne oldu doktormu sinirini bozdu anlayamadım :sm_confused:
hastane çok güzell temiz bi hastane ama .....
dr a gittim randevum 11:30 da içeri 13,30 da girdim... o kadar bekledimm... dr bi ara bizi bıraktı doğuma falan gittii...
onu da geçtimmm.....
dr a girdim ultrasonla bakmıyor.. usg için farklı bi yere yolluyor seni ve kadın doğum dr u bakmıyor ultrason da.. şeker tahlili istedi benden onu da o kadar geç kaldım kii yaptıramadımm.. herşey yarım kaldı üstüne bi de bütün günüm ziyan oldu... hastane oturduğum yere 1,5 saat zaten.. iyi söyleşiler yüzünden uzak olsun da güzel olsun demiştimm ama çook pişman oldumm.. şimdi başka bi yere gidicemm... çok umutlanmıştımm ne güzell orada yapacaktım doğumumu ama ... neyse işte böylee senağlama
ahh canım bencede ilgisiz bi yermiş bırak inşallah güzel bi doktorala karşılaşırsın şurda zaman daralıyo en önemli zamanlarımız helede şimdiden sonraÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlarrrr...nasılsınız bakalım..
eyetkninercim üzüldüm hastane olayına..bende hastane ve dr konusunda çok seçiciyim, hamileyiz v ilgi istiyoruz ama gel gör ki hastanlerin b counda hersey rutinleşmiş, kimse kimsenn umrunda olmuyo ama bunun yanında iyi olanlar da var hakkını yememek lazım.inş sende dogru b hastane bulucaksın tatlım , kuzucugunada maşallah canımmm..
uffffffffff emelcim ya haklısın gerçekten olacak iş değil..kötü bi sistemmm.
daha yakın ve daha iyi bi hastane arastır istersen tatlım..
sıkma canını güzelimmm
özel hastane değil mi orası...............
herkese gunaydın pek katılamıyorum aranıza malum aılem geldı onlarla vakıt gecırıyorum ınsalllah herkez ıyıdırŞeniz
hastane çok güzell temiz bi hastane ama .....
dr a gittim randevum 11:30 da içeri 13,30 da girdim... o kadar bekledimm... dr bi ara bizi bıraktı doğuma falan gittii...
onu da geçtimmm.....
dr a girdim ultrasonla bakmıyor.. usg için farklı bi yere yolluyor seni ve kadın doğum dr u bakmıyor ultrason da.. şeker tahlili istedi benden onu da o kadar geç kaldım kii yaptıramadımm.. herşey yarım kaldı üstüne bi de bütün günüm ziyan oldu... hastane oturduğum yere 1,5 saat zaten.. iyi söyleşiler yüzünden uzak olsun da güzel olsun demiştimm ama çook pişman oldumm.. şimdi başka bi yere gidicemm... çok umutlanmıştımm ne güzell orada yapacaktım doğumumu ama ... neyse işte böylee senağlama
kızlar oğluma isim anketi açıcam nasıl yapıcam yardımcı olurmusunz?
aradım ama bulamadım canım yaYSerez cim anket açmayı bilemiyorum ama KK nin anasayfasında acıklaması vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?