2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım ne oldu neden beĞenmedİn hastaneyİİ bebİŞİn nasıldııı

eyetkiner hayırdır canım ne oldu doktormu sinirini bozdu anlayamadım :sm_confused:

hastane çok güzell temiz bi hastane ama .....
dr a gittim randevum 11:30 da içeri 13,30 da girdim... o kadar bekledimm... dr bi ara bizi bıraktı doğuma falan gittii...
onu da geçtimmm.....
dr a girdim ultrasonla bakmıyor.. usg için farklı bi yere yolluyor seni ve kadın doğum dr u bakmıyor ultrason da.. şeker tahlili istedi benden onu da o kadar geç kaldım kii yaptıramadımm.. herşey yarım kaldı üstüne bi de bütün günüm ziyan oldu... hastane oturduğum yere 1,5 saat zaten.. iyi söyleşiler yüzünden uzak olsun da güzel olsun demiştimm ama çook pişman oldumm.. şimdi başka bi yere gidicemm... çok umutlanmıştımm ne güzell orada yapacaktım doğumumu ama ... neyse işte böylee senağlama

ilk bebişinle yüz yüze geldiğin an unutulmaz gözün hiç bişey görmüyo ya ne acı ne ağrı ne anann ne baban eşin hiç biri sadece gözünde bi tek bebişin var:asigim:

melekcimm sende güzell haberlerle gelirsin inşallahh... haftaya kendi dr uma gidicem ultrason da bakamadım bile bebeğimee gayet iyi dedi bakan dr bi rapor çıkarttı kendi dr uma götürmem için 800 gr olmuş.. tabii ne kadar doğru ölçüm yaptıyssaa güvenimi tamamen kaybetti orasıı..

ahh canım bencede ilgisiz bi yermiş bırak inşallah güzel bi doktorala karşılaşırsın şurda zaman daralıyo en önemli zamanlarımız helede şimdiden sonraÇok üzgünüm çoook

ahh canım bencede ilgisiz bi yermiş bırak inşallah güzel bi doktorala karşılaşırsın şurda zaman daralıyo en önemli zamanlarımız helede şimdiden sonraÇok üzgünüm çoook

sağol canım tabii şimdiden doğum yapacağım yeri görmek tanımak istiyorumm onun için araştırıyorum haftaya başka bi yere gidicemm inşallahh hayal kırıklığı yaşamam....

günaydın kızlarrrr...nasılsınız bakalım..

eyetkninercim üzüldüm hastane olayına..bende hastane ve dr konusunda çok seçiciyim, hamileyiz v ilgi istiyoruz ama gel gör ki hastanlerin b counda hersey rutinleşmiş, kimse kimsenn umrunda olmuyo ama bunun yanında iyi olanlar da var hakkını yememek lazım.inş sende dogru b hastane bulucaksın tatlım , kuzucugunada maşallah canımmm..

uffffffffff emelcim ya haklısın gerçekten olacak iş değil..kötü bi sistemmm.
daha yakın ve daha iyi bi hastane arastır istersen tatlım..
sıkma canını güzelimmm
özel hastane değil mi orası...............

dr a gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün inş..

ayrıca bademcim inş senden de hayırlı ve guzel haberler bekliorusss:=)

sağoll canımm.. inşallahh iyi bi hastane bulabilirimm.. içime sinmesi çok önemlii....

evet canım malesef sistemleri çok kötüüydüü.. özel hastane ve çok hastası var dr un herkes karnı burnunda 3-4 saat bekledi... üzüldümm ben şimdi sabırsızken 8 aylık olduğumda orada asla bu kadar saat bekleyemem dedim içimden hep... allah yardımıcımız olsun...:Saruboceq:

selam tatlı anneler ve şeker bebişleriiiiŞeniz

nasılsınız bakalımhihoyyyt

dün hava harikaydı bugün baya bi soğuk var...

amannnnn havalar nasıl olursa olsunn bizim havamız güzel olsun demi amaaaaa:lepi:kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın pek katılamıyorum aranıza malum aılem geldı onlarla vakıt gecırıyorum ınsalllah herkez ıyıdırŞeniz

gözünaydın canım:1hug:

canım yaaa bence hemen başka bir hastane bul yada doktor...

iyi bir doktor bulursan o sana hastane konusunda yardımcı olur çalıştığı hastane illaki vardır istersen bi başlık aç mutlaka sana tavsiyede bulunacak kişiler çok olur:teselli:
üzülme sinirlenme ki prensinde etkilenmesin annesiŞeniz

kızlar oğluma isim anketi açıcam nasıl yapıcam yardımcı olurmusunz?

benim hiçbir bilgim yok tatlım yaa:1no2:

ayy bugün cumartesi kızların çoğu bebişlerini görmeye ve de şeker tahliline gideceklerhihoyyyt

inşallah güzel haberlerle dönersiniz kızlarrrrrŞeniz

aklımda kalanlar melek ve gaydin...

biraz işim var sonra geçmişe bir göz atayım

merhaba arkadaslar

Beyaz Melek güzel çıkar umarım testin ,gerçi senin tatlıyla pekte işin yok dimi düşük çıkar eminim testin.
Hüzünyılı, ailen gelmiş canım hasret gider sen arada birde girersin buraya artık
Dilara, bizim içinde gez tatlım ben tıkıldım kaldım hastalıktan eve benim yerime de gez cicili şeyler al kızına
Eyetkiner, çok kötü bir ssitemi varmış gittiğin hastanenin tatlım bence çok tuhaf geldi bana acıkcası .Güvende vermemiş sana .Zaman var daha hast. değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…