2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çok sağolun kızlarr...
zaten oraya gitmeyi asla düşünmüyorum.. şeker testimi yaptırdım sonucu bile almadım sinirimden tekrar yaptırıcamm...

Sonunda anket aÇmayı becerebıldım bebeĞımızın cınsıyetlerı ısımlerı bÖlÜmÜnde oĞluŞuma ısım teyzelerı adı altında anket aÇtım hadı kızlar oylayın sonuca beraber karar werelım

merhaba hanımlar.
gecmıse bakamadım.nasılsınız?
gebelıkte akıntı normalmıdır?
bugun benden cok yogun akıntı geldi tedırgın oldum hemen doktorumu aradım.
gebelıkte normal ama sen yınede bırkac gun takıp et eger gecmezse gel dedı.
sızde de oluyormu acaba?renklı degıl,kokusu yok.yalnız süt gibi.:1no2:-tatlicadiarzu-

rosemcım o anlttıgın sekılde akıntının bır zararı yok,
ama akıntın artarsa dr un fıtıl verebılır akıntıya ıı gelıyor
kasıntılı kokulu akıntı tehlıkelıymış

bende de var canım. süt gibi aynı. dr normal demişti 2 hafta önce .son 3 ayda akıntı miktarı artabilirmiş.bende kaşıntı yok ama sanki hafif koku var. ama dr kaşıntı var mı deyince az var dedim o da krem verdi bugün.

rosemcım o anlttıgın sekılde akıntının bır zararı yok,
ama akıntın artarsa dr un fıtıl verebılır akıntıya ıı gelıyor
kasıntılı kokulu akıntı tehlıkelıymış
ılsucum tesekkur ederım tatlım ıcım ferahladı.bırkac gun takıp edeyım bakalım artıcak mı akıntı ınsalalh artmaz.
canım bende kasıntı yok.ama aynı akıntı var.
dedıgın gıbı sanırım son 3 ayda akıntıda artıs oluyor.
bana doktorum bol su ic dedı sende bol bol su ic canım.

Son düzenleme:
merhaba rosem.. uzun zamandır yoksun nasılsınız sen ve bebişin...?

aynı akınrtı bende de var cnm özellikle son 1- 1,5 haftadır arttıı.. günlük ped kullanıyorum.. normal olduğunu duydum cnm kaşıntımız olmadığı sürece..

selam kızlar akıntıdan bahsetmişsiniz bende de aynen dediğiniz gibi süt gibi bir akıntı var ama koku ya da kaşınyı yok.

ben zaten sürekli günlük ped kullanıyorum.

doktora sormadım bende hiç..

selam kislarr... nasilsiniz bakalim?? biz iyiyz sukur...

demetcim rengi koyu veya kokulu diilse problem diil diye soyledi bana doktorum.

selam kislarr... nasilsiniz bakalim?? biz iyiyz sukur...

demetcim rengi koyu veya kokulu diilse problem diil diye soyledi bana doktorum.

selam canım hoşgeldin...

valla şükür diyeyim ama pazara gittik annemle yürüyüş olsun diye ama çok yoruşmuşum..

sen nasılsın..

yok canım koku falan yok süt gibi rengi ...

Selam kızlar bizde bugün öğleye kadar çalışıp öğlenden sonra gezmelere gittik kızımla şimdide dinleniyoruz hava çok güzel herkese iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…