demet hoşgeldin canım bende sana profiline msg atmıştım bir oku cvp ver güzelim ya
gözünaydın canım:1hug:
canım yaaa bence hemen başka bir hastane bul yada doktor...
iyi bir doktor bulursan o sana hastane konusunda yardımcı olur çalıştığı hastane illaki vardır istersen bi başlık aç mutlaka sana tavsiyede bulunacak kişiler çok olur:teselli:
üzülme sinirlenme ki prensinde etkilenmesin annesiŞeniz
benim hiçbir bilgim yok tatlım yaa:1no2:
merhaba arkadaslar
Beyaz Melek güzel çıkar umarım testin ,gerçi senin tatlıyla pekte işin yok dimi düşük çıkar eminim testin.
Hüzünyılı, ailen gelmiş canım hasret gider sen arada birde girersin buraya artık
Dilara, bizim içinde gez tatlım ben tıkıldım kaldım hastalıktan eve benim yerime de gez cicili şeyler al kızına
Eyetkiner, çok kötü bir ssitemi varmış gittiğin hastanenin tatlım bence çok tuhaf geldi bana acıkcası .Güvende vermemiş sana .Zaman var daha hast. değiştirebilirsin
merhaba hanımlar.
gecmıse bakamadım.nasılsınız?
gebelıkte akıntı normalmıdır?
bugun benden cok yogun akıntı geldi tedırgın oldum hemen doktorumu aradım.
gebelıkte normal ama sen yınede bırkac gun takıp et eger gecmezse gel dedı.
sızde de oluyormu acaba?renklı degıl,kokusu yok.yalnız süt gibi.:1no2:-tatlicadiarzu-
kızlar kasıklarımda regl sancısı gibi bi ağrı var hafif sizdede oluyomu acaba?
merhaba canım
bende ağrı olmuyo ama ben sürekli uzanıyorum baskı olmadığı için ağrı hisstmiyor olabilirim ..bu haftalardan sonra olacak sanırım ağrılarımız
ılsucum tesekkur ederım tatlım ıcım ferahladı.bırkac gun takıp edeyım bakalım artıcak mı akıntı ınsalalh artmaz.rosemcım o anlttıgın sekılde akıntının bır zararı yok,
ama akıntın artarsa dr un fıtıl verebılır akıntıya ıı gelıyor
kasıntılı kokulu akıntı tehlıkelıymış
canım bende kasıntı yok.ama aynı akıntı var.bende de var canım. süt gibi aynı. dr normal demişti 2 hafta önce .son 3 ayda akıntı miktarı artabilirmiş.bende kaşıntı yok ama sanki hafif koku var. ama dr kaşıntı var mı deyince az var dedim o da krem verdi bugün.
selam kislarr... nasilsiniz bakalim?? biz iyiyz sukur...
demetcim rengi koyu veya kokulu diilse problem diil diye soyledi bana doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?