2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam canım hoşgeldin...

valla şükür diyeyim ama pazara gittik annemle yürüyüş olsun diye ama çok yoruşmuşum..

sen nasılsın..

yok canım koku falan yok süt gibi rengi ...

hosbulduk canimm... ohh ne gusell. yuruyus yapinca aciliyo insan. ben 2 gundur cikamadim evden. cok bunaldim. belki biraz daha gec bi vakitte cikaris esimle yururus..:CüvCüv:

]canım bu aralar bıraz yogunum sınavlarım var.pek gıremıyorum topıge.
ıyı sayılırız canım bugun bıraz tedırgınlık yasadık ama sımdı daha ıyıyız cok sukur.
sen nasılsın tatlım oglsun nasıl?
sanırım bu akıntı gebelıge özgü bırsey.onceden bende de vardı ama bugun bıraz fazla gelınce gercekten tedırgın oldum.neysekı cogumuzda varmıs.:CüvCüv:
[/B]

rica ederim Rosemcim
ben iyi bilirim onun tedirinliğini .seninki normal olanından ama .
[B
normal olmasına sevındım aman bırseycıkler cıkmasında.:1closedeyes:

selam kızlar akıntıdan bahsetmişsiniz bende de aynen dediğiniz gibi süt gibi bir akıntı var ama koku ya da kaşınyı yok.

ben zaten sürekli günlük ped kullanıyorum.

doktora sormadım bende hiç..
demetcım bende doktora hıc sormamıstım normal dıye dusunmustum ama bugun bıraz cok gelınce hemen doktorumu aradım.
bırkac gun takıp edıcem bakalım ınsallah azalır.kısların da dedıgı gıbı koku ve kasıntı olmaması ıyıymıs canım.kaydirigubbakcemile5

kızlar bişi sorucam..doğum iznine 32. haftada ayrılıyoruz evet ama sat tarihine göre mi yoksa usg deki hafta baz alınarak mı 32.haftayı hespalıycaz.

bende gec döllenme oldugu için satıma göre 27 hafta artı2 hamileyim ama usg ye göre 26 artı 1.hangisine göre dr a gidicem

selammm ben geldim kızım kocamannn olmuşş...
764 gram çok tatlıydı...
Herşey iyi ama şimdi çıkmam lazım ayrıntıları sonra yazarım

karencim satı baz alıyorlar
şöyleki sigorta senin sat tarihini görmüyormuş zaten dr rapor kağıdına doğum tarihini yazıyormuş .eğer sezeryan olacaksan bir hafta öncesini bile yazıyorlarmış .yeni ine çıkan bir arkadasımdan aldım bu bilgiyi

o zaman ben satımı usgme göre ayarlayıp verrim.24 eylulken 5 ekime alırım ve usgye uyumlu olur bölece..b sorun olmaz bölece..deil m ilsucum?

evet canım olur bir sorun olacağını sanmıyorum
sen işten çıkmamış myıdın ben oyle hatırlıyorum

ilsucum nasıl oldun , serum felan verecekler yazmışsın , inşallah daha iyi olmuşsundur ...
rosemcim aynı akıntıdan bende de var , akıntı geldikten hemen sonra ıslaklık hissediyorum pedimde , günde 3-4 kere değiştiriyorum .. çok gelmiyor belki ama o ıslaklık hissi sinir bozucu .. dr.uma kaşıntı ve koku olmadığını peşinen söyleyince normal demişti bana . yalnız idrar kültürü istemişti 1 hafta oldu halen vermedim (( bu h.içi onu da halledeyim bari
eyetekiner , canımcım üzüldüm hastane macerana .. ben de önümüzdeki h.sonun için yeni bir dr. yada merkez bakıcam , bakalım beni neler bekliyor olacak :)))
diloşcum naaptın , havuzluhana gideceğini yazmışsın ?? neler aldınız bakiim

Stardust cım tşkler bitanem .iyiyim şuan
buay kan hapını 3 e çıkarttık eğer yine düşme olursa 7 aylık olduğumda işte serum takacaklar sanirim .

günaydınlarr... iyi pazarlarr..

pek kimse yok ama, sanırım herkes uyuyorr.. ne kötü bi ben çalışıyorum sanırım pazar günlerii...:))))

melekcim maşallahh öykü ne güzell büyümüşş...

stardust canım teşekkürlerr inşallahh sen de benim gibi kötü sürprizlerle karşılaşmazsın... herşey yolunda gider inşallahh....

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarrr istanbulda hava çok güzelhihoyyyt

stardust canım gittim bi kaç parça bişeyler aldım öncedende almıştım zaten 2 şer tane ayaksız alt ve 3 tane çıt çıtlı badi çorap ağız mendili iç zıbın bide hırka aldım geldim artık başka bişey almıcam öncedende aldım yine çıt çıtlı badileri 6 tane oldu iç zıbın 5 tane oldu ayaksız altt 4 tane var hastane çıkışı 2 tane oldu yine öyle bi tane tulum almıştım tam takım herşeyiyle çoraplarıda bir sürü kızımdan kalan bi kaç bebiş kıyafetleri var yine yeter olduğu kadarıyla:)

Dün kontrolümüz vardı biizim,bu ayağı oğluşumun,doğum günü 7 temmuz sipinal sezeryan olucam :)
26 cm boyu 650 gr kilosu bebeğimin ve ben bu ay 3 kilo almışım 37 olmuşum
doktorum meyve de kilo yapar sık sık yeme dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…