2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyiyim canım kahvaltı için kalktım sen yazmışsın yetişemedim( sen nasılsın moralin nasıl üzme kendini inşallah iyi bi hastane ve doktor bulursun canım:CüvCüv:

moralimm iyi cnm çok şükür bugün biraz ağrım var sankii... ona kafam takıldı bi kere daha olmuştu idrar yollarımda problem çıkmıştı serum falan takmışlardı.. korktum birazcıkk...

maşalllahhhh bebeğineeee

güzelim sipinal sezeryan nedir

bir karış kesiyor dr,alttan uyuşmalı cnm sezeryan ama anestezi değil gün saat veriyor,belden iğne yapıp 5 dk.da alııyor bebeği :) senle sohbet ederken pıt çıkartıyo keseden kaldırıyo havaya anlamıyosun bile :):teytey:ve plesanta kesilmeden yani göbek kordonu bebeğini göğsüne veriyor :) hemencecik temmuz gelsinnnsenağlama
benim doktoruma tavsiye üzerine gidiyoruz ve farklı illerden sırf onun için gelen hastaları varmış bizzat şahit olduk ve kendi eşini de sipnal yapmış aynı hastanede,çekilmiş fotoları var harika yaagamyoncuiremsu

teşekkürler canımcıma.s.geçmiş olsun bu arada pek takip edemiyorumki :uhm:

masallah oğluşuna
nesguik doğum günü bile verilmiş size ne güzel
benim dr um henüz erken dedi doğum için konuşmaya

masallah oğluşuna
nesguik doğum günü bile verilmiş size ne güzel
benim dr um henüz erken dedi doğum için konuşmaya

teşşekkür ederim canımcım...olsun size de verir gün...bizim yazlığa gidicez doğumdan sonra o yüzden su iyi gelir mi diye sorduk dr.a ve ilk günden itibaren sokabilirsiniz dedi,7 temmuz dedi bakalım artık :jeyyar:dayanamazsam daha erken bile olur kilosu gelişimi iyi olursa :içelim:

canım özletiyorsun kendini arada uğra iyi olduğunu bilelimŞeniz

evet canım ben de o yüzden çok üstünde durmadım inşallah başka bir sorun olmasında...

selammm ben geldim kızım kocamannn olmuşş...
764 gram çok tatlıydı...
Herşey iyi ama şimdi çıkmam lazım ayrıntıları sonra yazarım

oyyyyyy maşallah kuzuya yaa kocamann olmuş öykümüzzzzzŞeniz
resimlerini bekliyoruz melekcimkaydirigubbakcemile5

ayy ayy yesinler onun ayağını yaa:1hug:
maşallah canım oğluşuna

seninle hemen hemen aynıyız biz canım ama 7 temmuz erken değil mi:uhm:
ben de sezeryan olucam ama benim doktorum sadece 1 hafta önce alıyor bebişi o yüzden bana 15 temmuz dedi bakalım hayırlısı inşallah:sm_cool:

sağlıkla gelsin de kuzular :Saruboceq:

moralimm iyi cnm çok şükür bugün biraz ağrım var sankii... ona kafam takıldı bi kere daha olmuştu idrar yollarımda problem çıkmıştı serum falan takmışlardı.. korktum birazcıkk...

canım pazar bile çalışıyorsun dinlenemiyorsun bence ağrı olması normal:sm_confused: valla ben evde olduğum halde biraz fazla ayakta kalsam hemen başlıyor kasıklarımda bir sancı benneyaptımki
lütfen dikkat et kendine Şeniz

sabah dışarda kahvaltımızı ettik geldik baba-oğul maça gittiler kaldım kızımla evde hava o kadar güzel ki şimdi bekliyorum gelselerde çıksak göl kenarında bir yürüyüş yapsak, bir kahve içsek....

daha da yeni gittiler sayılır:mymeka:

kızıma 2 tane şapka aldım teyzoşları bugün o kadar şekerler ki:asigim:
biri pembeli biri beyazlı:ecrin_bebek:
emzirirken kucağıma koymak için bir tane kalp şeklinde yastık aldım o da pembe o da çokk güzelllllll:sm_cool:

bebek çantası beğenemedim vee ne yaptım bilin-tatlicadiarzu-

güzel bir spor çanta aldım pembeli çok hoşuma gitti...

hiç olmazsa içime sindi..

biberon falan koyacak yeri yok tabi ama napalım zaten ilkk aylar öyle bir sorun olmayacak inşallahhhhhihoyyyt

herkeze slmmmm :teytey:
biz yine ara vermek zorunda kaldık
misafirlerim vardı hergün bi komşu ağırladım -tatlicadiarzu-
tanışma faslımız bitmedi daha maşallah :içelim:

geçmişe bakamdım inş hepiniz ve tatlı bebeişleriniz çook iyidir :1hug::1hug:

bu arad bizde kan şekerimizi ölçtürdük ve çook şükür bişeycikler çıkmadı..
ama ne iğreç bişeymiş o şekerli su kafamçokkarıştı
aç karnına içince bide çok kötü oldum..
ama bebeişim için olunca herşeye katlanılıyo işte :asigim:
kurban olurum onun için bennnn :asigim:

amann ne aceleci komşuların varmış gülistancım yaa halini görmüyorlarmı da seni karnın burnunda ugrastırıyorlar:mymeka:
bi kahveye gelseler yetmiyo mu sankimkaydirigubbakcemile
kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara...

herneyse iyi olmana sevindim canım şekerinde iyi çıkmışş ohhhhh
darısı diğer yaptırmayan arkadaşlara olsun benimde iyi çıktı çok şükürkaydirigubbakcemile5

demettcim sağoll canımm.. haklısın walla ben hiç dinlenemiyorum ama az kaldı işten ayrılmama bu ay son benim....

demetcimm kızın aldılarını iyi günlerinde giysinn cnm....

sorma canım..
Rabbim yokluğunuda vermesin önceki evde hep komşusuzluktan yakınırdım..kimse gidip gelmezdi..ama burada da maşallah gelen gelene -tatlicadiarzu-
sade kahvede vermek olmuyo bişeyler yapmak gerekiyo işte cokacimcoook
saolsunlar yardım edelim diyorlar ama yinede koşturuyorsun -tatlicadiarzu-
bundan sonra ara verecem zaten rahatsıızm diyip kabul etmicem :dilcikar:

canım şükür sonuçlar çokk ıyı seninde iyi çıkmasına çook sevindim :1hug:
inş yaptıran arkadaşlarımızda güzel haberlerle gelirler Şeniz

cgülistan canımm sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.. hala geliyorlar mı cnm sana.. bana da geleceklerr ama evde yokum kiii :))))

düşün pazar günü bile çalışıyorum onun için gelemiyorlar.. artık izne çıkınca gelirler banada o zaman bende pek giremem kk ... ((((

Allah yardımcın olsun canım.pazardamı çalışıyorsun demek kıyamam sana ya :1hug:
biz evde bile yakınırken şuram buram diye senin halını düşünemiyorum :1no2:
inş en kısa zamanda izne çıkarsın canımm a.s.
şükür güzel çıktı..8 kilo aldım yüksek çıkar diye bekliyordum ama alt sınıra çok yakın çıktı 77 ve 121 .dr.çok iyi dedi hihoyyyt
aman canım benim gibi yumuşakbaşlı olup komşulara yok dememezlik yapma :1no2:
gerçekten yoruluyorsun ki senin zaten dinlenmene çoook ihtiyacın var..Şeniz

haklısın cnm yok demek de lazımm ama ben taşınalı 1 ay oluyo zaten bi alt komşumla iyiyim...kimseyi tanımıyorum başka..... gelmek istiyorllar şimdi de ama evde hiç kalmıyorum kiii gelemiyorlarr onun için izne ayrılınca hepsini davet etmek zorundayım sanırımmm.....

kimseler yok gerçekten herkes kocişinin yanında tabi:))
benim kocişde maç izliyor sizde yoksunuz((
bebişime yine ciciler aldım bugün kendimede mavi gecelik bulabildim sonunda sabahlıklı..
cuma günüde 2. doz tetanoz aşımı oldum kolum yine ağrıyor benden bu kadar öpüyorum sizi kızlar iyi bakın kendinize prens ve prenseslerinize:)))

Nilaycım Cumartesi Pazarları durgun oluyor
Güle güle kullan pembe almıştın birde mavi aldın 2 oldu ..ee erkek annesine de mavi yakışıır yani dimi :)))
ikinci doz gerçi ilki kadarçok acıtmıyor .
Sende kendine çok iyi bak öptüm

hafta içide yetişemiyorum size çok hızlı ilerliyor sayfalar..
evet tatlım pembe pijama almıştım mavi gecelik aldım koyarım bir ara resmini:))
gecen ay daha çok acımıştı gerçekten ama ikinci dozda pek masum değilmiş neyse atlattık artık herşey bebişler için...
bende seni öptüm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…