Stardust cım tşkler bitanem .iyiyim şuan
buay kan hapını 3 e çıkarttık eğer yine düşme olursa 7 aylık olduğumda işte serum takacaklar sanirim .
günaydınlarr... iyi pazarlarr..
pek kimse yok ama, sanırım herkes uyuyorr.. ne kötü bi ben çalışıyorum sanırım pazar günlerii...:))))
melekcim maşallahh öykü ne güzell büyümüşş...
stardust canım teşekkürlerr inşallahh sen de benim gibi kötü sürprizlerle karşılaşmazsın... herşey yolunda gider inşallahh....
herkese günaydın kızlarrr istanbulda hava çok güzelhihoyyyt
stardust canım gittim bi kaç parça bişeyler aldım öncedende almıştım zaten 2 şer tane ayaksız alt ve 3 tane çıt çıtlı badi çorap ağız mendili iç zıbın bide hırka aldım geldim artık başka bişey almıcam öncedende aldım yine çıt çıtlı badileri 6 tane oldu iç zıbın 5 tane oldu ayaksız altt 4 tane var hastane çıkışı 2 tane oldu yine öyle bi tane tulum almıştım tam takım herşeyiyle çoraplarıda bir sürü kızımdan kalan bi kaç bebiş kıyafetleri var yine yeter olduğu kadarıyla:)
bir karış kesiyor dr,alttan uyuşmalı cnm sezeryan ama anestezi değil gün saat veriyor,belden iğne yapıp 5 dk.da alııyor bebeği :) senle sohbet ederken pıt çıkartıyo keseden kaldırıyo havaya anlamıyosun bile :):teytey:ve plesanta kesilmeden yani göbek kordonu bebeğini göğsüne veriyor :) hemencecik temmuz gelsinnnsenağlama
benim doktoruma tavsiye üzerine gidiyoruz ve farklı illerden sırf onun için gelen hastaları varmış bizzat şahit olduk ve kendi eşini de sipnal yapmış aynı hastanede,çekilmiş fotoları var harika yaagamyoncuiremsu
canım pazar bile çalışıyorsun dinlenemiyorsun bence ağrı olması normal:sm_confused: valla ben evde olduğum halde biraz fazla ayakta kalsam hemen başlıyor kasıklarımda bir sancı benneyaptımki
lütfen dikkat et kendine Şeniz
sabah dışarda kahvaltımızı ettik geldik baba-oğul maça gittiler kaldım kızımla evde hava o kadar güzel ki şimdi bekliyorum gelselerde çıksak göl kenarında bir yürüyüş yapsak, bir kahve içsek....
daha da yeni gittiler sayılır:mymeka:
kızıma 2 tane şapka aldım teyzoşları bugün o kadar şekerler ki:asigim:
biri pembeli biri beyazlı:ecrin_bebek:
emzirirken kucağıma koymak için bir tane kalp şeklinde yastık aldım o da pembe o da çokk güzelllllll:sm_cool:
bebek çantası beğenemedim vee ne yaptım bilin-tatlicadiarzu-
güzel bir spor çanta aldım pembeli çok hoşuma gitti...
hiç olmazsa içime sindi..
biberon falan koyacak yeri yok tabi ama napalım zaten ilkk aylar öyle bir sorun olmayacak inşallahhhhhihoyyyt
herkeze slmmmm :teytey:
biz yine ara vermek zorunda kaldık
misafirlerim vardı hergün bi komşu ağırladım -tatlicadiarzu-
tanışma faslımız bitmedi daha maşallah :içelim:
geçmişe bakamdım inş hepiniz ve tatlı bebeişleriniz çook iyidir :1hug::1hug:
bu arad bizde kan şekerimizi ölçtürdük ve çook şükür bişeycikler çıkmadı..
ama ne iğreç bişeymiş o şekerli su kafamçokkarıştı
aç karnına içince bide çok kötü oldum..
ama bebeişim için olunca herşeye katlanılıyo işte:asigim:
kurban olurum onun için bennnn:asigim:
kızlar iyi akşamlar ben memlekete geldi,m eşim yurt dışına gittisenağlamasenağlama
slm kızlar bır suru topıge yazdım........e bebek.com.da arcelık bebek urunlerı cok ındırımde mama robotu 39.40 lıra,bıberon ısıtıcı ve sterılızator 39.90 lira,tek sterılızator 19.90,tek bıberon ısıtıcı 19.90 lira...ben bıkac bısey sıparıs ettım bıle...90 lıra uzerıne kargo ucretsız.......bence bır bakın mutlaka....bılgılerınızea.s.:1hug:
herkese gunaydın Şeniz
arada bır gelıp bakıyorum cok sık gelemıyorum aılemle beraber gezmelerın tadını ckıarıyorum cok sukur:lepi:
malesef grıp oldum öksürükte başladı ne yapıcam bılemıyorum ınsallah bır an once atlatırım:Saruboceq:
herkese gunaydın Şeniz
arada bır gelıp bakıyorum cok sık gelemıyorum aılemle beraber gezmelerın tadını ckıarıyorum cok sukur:lepi:
malesef grıp oldum öksürükte başladı ne yapıcam bılemıyorum ınsallah bır an once atlatırım:Saruboceq:
herkese günaydın.iyi haftalar diliyorum.işe gene pazartesi.gerçi günler geçiyor bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz.ama pazartesileri sevmiyorum
herkese günaydın kızlarr güzel bi hafta olsun hepimiz içina.s.
hüzün canım geçmiş olsun dikkat et bol bol istirat et tamda annenler geldi gezip eylencekken nasıl yakalandın be canım((
kızlar hamişlerin duaa sı kabul olur eşim iş görüşmesine gitcek duaa edin ne olurr 4 ay bitti iş bulamadı:çok senağlama
herkese günaydın kızlarr güzel bi hafta olsun hepimiz içina.s.
hüzün canım geçmiş olsun dikkat et bol bol istirat et tamda annenler geldi gezip eylencekken nasıl yakalandın be canım((
kızlar hamişlerin duaa sı kabul olur eşim iş görüşmesine gitcek duaa edin ne olurr 4 ay bitti iş bulamadı:çok senağlama
Günaydın tüm güzel anne adayları ve güzel bebekleriii hihoyyyt Bugün pazartesi demekki neymiş kaldı 4adet yatcam kalkcammmm kaydirigubbakcemile3 Cok cabuk gecicek goruceksiniz bakkkk... Ben cumartesi şeker yüklememi yaptırdımmm, 139 cıktı... 100 lük yaptırmama gerek kalmadı cok sükürr... Ama bebişimi goremedim, cok yogundu doktorummm randevumda bu cumartesi olcak, bende şansımı zorlamıyım didimmm :1closedeyes: Cumartesi Eminönüne gittim, bebişime bi sürü cici aldım, ama Havuzlu hana gitmedim, gidene kadar herseyini almıstım yoldan kaydirigubbakcemile3 Kendime de lohusa pijamaları gecelikleri aldımmmm, en azından ihtiyacların büyük bi kısmını karsıladım rahatladımmm delikafadulden
inşallah çok iyi geçer ve kabul edilir canım.dua ediyoruz merak etme sen.
Diloşummmm inşallahhh eşinin görüşmesi cok iyi gecer bitanemm, bir an once hakettigi yere ulasır, güzel kızınız ve minik bebişinizin şansınaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
Görüşemedik haftasonu ben sana yolladıgım magazadan toparladım herseyi 3 saat felan kaldım rahatttt lülülülülülü
gözün aydın canım.100 lük'e gerek olmamasına inan çok sevindim.eee artık aldığın cicileri koyda bakalım şekerim.bak ben bugün koyucam.sen görebiliyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?