2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar iyi akşamlar ben memlekete geldi,m eşim yurt dışına gittisenağlamasenağlama

slm kızlar bır suru topıge yazdım......bır ınternet sıtesıde arcelık bebek urunlerı cok ındırımde mama robotu 39.40 lıra,bıberon ısıtıcı ve sterılızator 39.90 lira,tek sterılızator 19.90,tek bıberon ısıtıcı 19.90 lira...ben bıkac bısey sıparıs ettım bıle...90 lıra uzerıne kargo ucretsız....ısteyenlere ozel msj atarım sıtenın ısmını...bence bır bakın mutlaka....bılgılerınızea.s.:1hug:

Son düzenleme:
Stardust cım tşkler bitanem .iyiyim şuan
buay kan hapını 3 e çıkarttık eğer yine düşme olursa 7 aylık olduğumda işte serum takacaklar sanirim .

Canım inşallah bu haplarla yükselir değerin .. bi şey sorucam , kan hapları tuvalete fazlasıyla rahat çıkmana , hatta ishal mi oldum acaba demene sebep oluyor mu sende de ???

inşallah canım .. aklında var mı başka bir dr. yada merkez ?? iyice araştırsaydın diyeceğim ama zaten yapmışsındır kulisi diimi inşallah iyi bir dr/merkez bulursun canım içine sinen ..

almışsın yeterince canım bence , daha ne olsun .. üstelik sen deneyimli annelerimizdensin , ne gerekli ne değil daha iyi bilirsin yerimseniben
Allah aldıklarınızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

ne güzel doğum tarihin kesinleşmiş , artık en zevkli ve heyecanlı kısmı başlıyor : gün saymak hihoyyyt
bi şeyi merak ettim , bu spinal sezaryen ile apidural sezaryen arasında ne fark var ?? ikisinde de belden iğne yapıp vücudun alt kısmı uyuşturuluyor ya :uhm:

demetcim şapkalarınızı yesinleerrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
güle güle , iyi günlerde kullanın prensesin de sen de
inşallah olmaz biberon derdi , sonraki aylarda ihtiyaç olursa daha rahat bakarsın çanta için yerimseniben
benim bir arkadaşım da almadı bebek çantası .. şu büyük çantalar moda ya 1-2 senedir , onlarla idare etti , görümcem de aynısını yaptı .. ben de öyle yapmayı düşünüyorum . çok gözlü kullanışlı , olabildiğince hafif malzemeden yapılmış 1-2 tane çanta alıcam . çünkü ben de hiç beğenmiyorum o bebek çantalarını :1closedeyes:

hakkaten yaa , ben de pek haz etmem böyle durumda gelen misafirlerden .. biz de hamile arkadaşlarımıza misafirliğe giderdik ama ona hiç bir şey yapmamasını tembihlerdik .. kendi aramızda paylaşırdık yapacaklarımızı , o sadece çayı demler , servisi felan biz yapardık yine , yeme içme faslı bitince de bulaşıkları biz yerleştiri makineye giderdik .. hem o bizleri görmüş olur ve bizi ağırlamaktan yorulmazdı biz de arkadaşımızı görmş olur ve ona zahmet vermediğimiz için içimiz rahat ederdi ..
ben de o testi 1-2 hafta içinde yaptırıcam sanırım :tomato:
sonucunun iyi çıkmasına sevindim canım ..
bi daha yok misafir felan , burada ağrılycaz birbirimizi okeyto kaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar ben memlekete geldi,m eşim yurt dışına gittisenağlamasenağlama

hoşgeldin nurcum , senin memleket nire yerimseniben
benim eşim de haftaya gidecek İngiltereye senağlama yaklaşık 1 hafta olmayacak .. annemler yakın , onlar gelir bana heralde .. Allah kavuştursun canım :Saruboceq:

canım teşekkürler paylaşımın için .. iyi niyetli ve samimi olduğun şüphesiz ama yanlış anlaşılmaman için belirteyim dedim , açıktan site adresi vermek yasakmış ben de burada okumuştum bir kaç kişiden .. uzaklaştırma vb. yaptırımlar uyguluyorlarmış , aklında bulunsun yerimseniben

canım teşekkürler paylaşımın için .. iyi niyetli ve samimi olduğun şüphesiz ama yanlış anlaşılmaman için belirteyim dedim , açıktan site adresi vermek yasakmış ben de burada okumuştum bir kaç kişiden .. uzaklaştırma vb. yaptırımlar uyguluyorlarmış , aklında bulunsun yerimseniben[/QUOTE]

uyarın ıcın ben tesekkur ederım canım unutmusum bunu....yazdıgım topıclerde duzelttım msjı....tekrar sagola.s.

herkese gunaydın Şeniz
arada bır gelıp bakıyorum cok sık gelemıyorum aılemle beraber gezmelerın tadını ckıarıyorum cok sukur:lepi:
malesef grıp oldum öksürükte başladı ne yapıcam bılemıyorum ınsallah bır an once atlatırım:Saruboceq:

herkese günaydın.iyi haftalar diliyorum.işe gene pazartesi.gerçi günler geçiyor bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz.ama pazartesileri sevmiyorum

hüzünyılı geçmiş olsn canım.dikkat et kendine

Geçmiş olsun hüzünümm, bak benimde bi onceki gribim oyle baslamıstı allah korusun, hemen doktorunla görüş önlemini al ben yapmadım hastanelik oldummmma.s.

herkese günaydın.iyi haftalar diliyorum.işe gene pazartesi.gerçi günler geçiyor bebeklerimize bir adım daha yaklaşıyoruz.ama pazartesileri sevmiyorum

Günaydın selsincimmmm, bende pazartesi sendromu yapmamak için 550 tane neden buldum kendime sabah kaydirigubbakcemile3 bebeklerimize yaklasmamız içinnn pazartesi olması gerekiyo üstelik

herkese günaydın kızlarr güzel bi hafta olsun hepimiz içina.s.

hüzün canım geçmiş olsun dikkat et bol bol istirat et tamda annenler geldi gezip eylencekken nasıl yakalandın be canım((

kızlar hamişlerin duaa sı kabul olur eşim iş görüşmesine gitcek duaa edin ne olurr 4 ay bitti iş bulamadı:çok senağlama

Günaydın tüm güzel anne adayları ve güzel bebekleriii hihoyyyt Bugün pazartesi demekki neymiş kaldı 4adet yatcam kalkcammmm kaydirigubbakcemile3 Cok cabuk gecicek goruceksiniz bakkkk... Ben cumartesi şeker yüklememi yaptırdımmm, 139 cıktı... 100 lük yaptırmama gerek kalmadı cok sükürr... Ama bebişimi goremedim, cok yogundu doktorummm randevumda bu cumartesi olcak, bende şansımı zorlamıyım didimmm :1closedeyes: Cumartesi Eminönüne gittim, bebişime bi sürü cici aldım, ama Havuzlu hana gitmedim, gidene kadar herseyini almıstım yoldan kaydirigubbakcemile3 Kendime de lohusa pijamaları gecelikleri aldımmmm, en azından ihtiyacların büyük bi kısmını karsıladım rahatladımmm delikafadulden

inşallah çok iyi geçer ve kabul edilir canım.dua ediyoruz merak etme sen.

Diloşummmm inşallahhh eşinin görüşmesi cok iyi gecer bitanemm, bir an once hakettigi yere ulasır, güzel kızınız ve minik bebişinizin şansınaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

Görüşemedik haftasonu ben sana yolladıgım magazadan toparladım herseyi 3 saat felan kaldım rahatttt lülülülülülü

gözün aydın canım.100 lük'e gerek olmamasına inan çok sevindim.eee artık aldığın cicileri koyda bakalım şekerim.bak ben bugün koyucam.sen görebiliyormuydun

inşallah çok iyi geçer ve kabul edilir canım.dua ediyoruz merak etme sen.

sağol canım inşallah alınır işe:Saruboceq:

zuzumm şekerin normal çıkmış sevindim canım gerek kalmamış ne güzel gittim canım gitmez olurmuyum saat 2 gibi dediğin mağazaya girdim bende fazla kalmadım başka yerleride gezdim o mağazadan burdada var evime yakın 2 katlı kızımın bir çok kıyafetini ordan almıştım:) bende yine baya bişeyler aldım yine artık almıcam dün annem geldi hangi ara aldın diyo baan yeter alma dedi kızdı-tatlicadiarzu-

gözün aydın canım.100 lük'e gerek olmamasına inan çok sevindim.eee artık aldığın cicileri koyda bakalım şekerim.bak ben bugün koyucam.sen görebiliyormuydun

Bazen görebiliyorum bazen göremiyorum bende anlamadım bu güvenlik ayarını kaydirigubbakcemile3 Sen koy da ben bakmanın bi yolunu bulurummm. Fotosunu cekmeye üşeniyorummm yaaaaa, yoksa koycamda a.s Cok tembelim cook bildigin gibi diil, bu arada bugün bikac adres dah atcam gaydinla sanaa bu konuda ihtisas yapıyorummm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…