2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkese günaydınnnnn az önce çekindik veee karşınızdayız,üstümdeki bol göbüşüm pek belli değil ama hamile üstü olduğundan sanırım :1rolleyes:.Umarım herkes iyidir, melekcim sende foto koydun galiba bakıcam hemen :jeyyar:

günaydın hüzünyılı canım kaç gündür yazmadım ama okuyorum yazıyorum cevap alamıyorum kendi kendime yazıyormuşum gibi geliyor canım gözünaydın annenler geldi ne güzel yardımcı olur şimdi annen sana

ay cıcegım masallah cok seker cıkmıssınız yerın sızı benŞeniz

sagol canım tesekkur ederım evet annemler geldı cok sukur 10 gun sonra gıdıcekler sonra annem doguma gelıcek yanımda kalıcak ınsallahkaydirigubbakcemile5

çicek maşallah :) benım hamıle resmım yok hıc sadece hamıle kalmadan oncekı bı resmım var. orda ne kadar zayıfmısım aslında sısman bulurdum o zamanlar kendımı. sımdı ıc gecırıyorum

canım çok şeker çkmışın
hamile kıyafetinde bek belli olmuyor göbüşün

evet canım bazen öyle oluyor
kendi kendine konuşuyor gibi oluyorsunkaydirigubbakcemile3
banada oluyorkaydirigubbakcemile5

YAA DERıNCıM BANA DA OLUYO O KADAR AKTıF OLMAMA RAĞMEN TONLARCA RESıM KOYUYORUM 1-2 KıŞı YORUMLUYOR...
BEN TAKMIYORUM TABıı...MESELA 2 RESıM KOYDUM BıRı YAN BıRı DÜZZ....ARADAKı FARK NASIL DıYE SORDUM KıMSE SALLAMADI...........
NAPıMMM ŞıMDı....:jeyyar:

Derincimmm hosgeldin nasılsın cnnm, ufaklık nasıllll :içelim:

zuzucum hoşbulduk canım iyiyiz biz kızımla sizde kızınkla maşallah iyisiniz kocaman olmuş kızın biz iyiyizde kızımla sorunumuz mantar acayipp şekilde mantar var drumuz fitil verdi sabah akşama atıyorum birde sprey verd,i o bölgeye aman allahım havalara zıplatıyor beni çok yakıyor antibiyotikde alıyorum inş geçer bakalıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…