2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Göbişinin bi fotosunu çekte görelim canım endişelenme bence iç karnın geniştir

canım üzülme bişey yemesen de bu haftalar en çok kilo alınan haftalar...
telaşlanma sağlıkla gelsin bebeler takmıyorum bende kiloyu nasılsa vereceğime eminim ..........
:sm_cool:

sen kilo verirsinde melekcim ben veremem 60 ile hamile kaldım ben şuan 67yim işte:bbo:68 olmuşumdur hattaklava:geceleri kalkıp meyve yiyorum alışkanlık oldu bende,dr.meyve de kilo yapar aşırı yeme dedi bana,acayip iştahım da var napıcam bilmiyorum yaa...

teşekkür ederim cancazıma.s.göbek sorun değil ya,içerdeki gelişimi önemli canımcım...rahminin yapısına bağlı dışarı çıkıp çıkmaması,arkadaşım doğum yaptı benim kadar bile göbeği olmadı 9 aylıkkenCADIARZUbebeğin gelişimi iyiyse sorun değil,tunik tarzı belden bağlamalı bişiler giyin moralini düzelt :1hug:

Bu akşam kızımın odasının boyasına başlanıyor pembiş bi odası olacak cumarteside mobilyaları gelecekmiş hihoyyyt ama döşemeyeceğim öylece kalacak doğuma yakın yerleştirim artık :asigim:

Hürremcim dün bizde aldık boyasını buz mavisi aldık mobilyalarıda beyaz mavi kulplu olucak bizde haftaya boyatıcaz inş...hihoyyyt

ay canım hiç üzme kendini verirsin doğumdan sonra bebeğin iyi olsunda

rosem benimkisi vaginal bakmadı
akıntım için verdi fitili
kokulu mu kasıntı var mı diye sordu eğer onlar olsaydi alttan bakacaktı
ınsallah benımkıde bakmaz koku ve kasıntı yok zaten.senağlama

yani el ile yoğunluğuna ve kıvamına baktı sanırım bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için
tesekkurler canım.ılgın ve verdıgın bılgıler ıcın.
ınsallah benımkı vajınal felan bakmaz.:çok üzgünüm:

EVET TATLIM EN İYİSİ BÖYLE BELLİ OLACAK BAKALIM..................
ÇÜNKÜ GERÇEKTEN RESİMDEN RESME KIYAFETTEN DURUŞA ÇOK FARK EDİYO
BEN KENDİ ADIMA GÖBEYİMM BAZEN BÜĞÜK BAZEN MİBİK OLUYO EN İYİSİ ÖLÇMEKKKdelikafadulden

Hoşbulduk teşekkür ederim. Yalnız kızlar bir selam verdim işim çıktımecburen ayrıldım. Az önce geldim ve sayfalar okadar hızlı ilerlemişki nerde yazdığımı aramak için yarım saatim gitti. Maaşallah ne kadar hızlısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…