nesguik maşallah göbişine. cok tatlı :)) kızlar aranızda en az cıkan bebnım gobegım benımkı cok buyumedı. nasıl dıyım nesguik ın gobegının yarısı kadar ve bıraz yayvanı. bazen endıselenıyorum.
canım üzülme bişey yemesen de bu haftalar en çok kilo alınan haftalar...
telaşlanma sağlıkla gelsin bebeler takmıyorum bende kiloyu nasılsa vereceğime eminim ..........
:sm_cool:
nesguik maşallah göbişine. cok tatlı :)) kızlar aranızda en az cıkan bebnım gobegım benımkı cok buyumedı. nasıl dıyım nesguik ın gobegının yarısı kadar ve bıraz yayvanı. bazen endıselenıyorum.
Bu akşam kızımın odasının boyasına başlanıyor pembiş bi odası olacak cumarteside mobilyaları gelecekmiş hihoyyyt ama döşemeyeceğim öylece kalacak doğuma yakın yerleştirim artık :asigim:
sağol canımcımmmm:ecrin_bebek:tek üzüldüğüm taraf ayda 3 kg almışım bu ay 67 olmuşum, her zaman 1 kg alıyordum bu ay 3 kg birden almışm:çok üzgünüm:tosuncuğuma yarasın diye herşeyi yiyorum damak tadı gelişiyor diye yemek seçmeden herşeyden yiye yiye ne hale geldikgamyoncuiremsu
ınsallah benımkıde bakmaz koku ve kasıntı yok zaten.senağlamarosem benimkisi vaginal bakmadı
akıntım için verdi fitili
kokulu mu kasıntı var mı diye sordu eğer onlar olsaydi alttan bakacaktı
rozemcim doktoruna göre değişebilir............
bazılarını muayne etmeden vermiş senin doktorunun tutumu nedir bilemem..
ama vaj.muaynenin bir sakıncası yok..........
yani bana spektrıum takmadı elle BAKTI........
tesekkurler canım.ılgın ve verdıgın bılgıler ıcın.yani el ile yoğunluğuna ve kıvamına baktı sanırım bebeğin suyu olup olmadığını anlamak için
haklısın canın resim yanıltıcı olabiliyor
yakından çekilince bazı arkadaşlarınçok büyükmüş gibi duruyo:CüvCüv:
ben ölçtüm...
tüm belim 90
sadece göbeğim 49 cmtam en şişkin yerinden ölçtüm
sizde ölçün çünkü ben göbeğim küçük diye çok üzülüyorum belkide küçük değildir
Hürremcim dün bizde aldık boyasını buz mavisi aldık mobilyalarıda beyaz mavi kulplu olucak bizde haftaya boyatıcaz inş...hihoyyyt
nesguik toplamda kac kılo aldın
60 kg ile hamile kaldım işte şuanda 68 im.Ve 6 ayım bitti 7den gün alıyorum canımcım...
canım senınle aynıyız bende 60 ıle hamıle kaldım sımdı 68 kıloyuma.s
peki hangi hastaneye gidiyosun canım, bebeğin ne kadar ,benimki 650 gr 26 cm :ecrin_bebek3 gün önce cumartesi günü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?