2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben arabayla bıyere gıderken cok korkuyorum malum istanbulun yollarını bılıyosunuz sureklı sallanıyo araba heryer yama sınır oluyorum ya artık korkudan bıyere gıdemıyorum
hatta annemler bugun yazlıga gıttı ben korkudan gıdemedım evde kaldımsenağlama

bu yandan ve yakından kendim çektim...................................

bu önden ve normal mesefeden eşim çekti....

yandan daha çok belli oluyor hamile olduğun,benimkini yandan da arkadan öndende anlıyolar artık,otobüslerde yer veriyolar :sm_cool:alışveriş merkezlerinde kızlar soruyolar kaç aylık yada kız mı erkek mi diyelülülülülülüçok hoşuma giidyor anlatamam başkasının da hamile olduğumu anlaması kadar harikaaa bişi olamazzzzz,kendine aldıklarını çok beğendim özellikle yavru ağzı gibi olanı bayıldımmmmm,güle güle günlerde kullan melekcim...pardon kullanınnnnnn :)

kızlar ben arabayla bıyere gıderken cok korkuyorum malum istanbulun yollarını bılıyosunuz sureklı sallanıyo araba heryer yama sınır oluyorum ya artık korkudan bıyere gıdemıyorum
hatta annemler bugun yazlıga gıttı ben korkudan gıdemedım evde kaldımsenağlama

çiçekçim evet bende resim ekledim....
senin için tekrar eklimmm

evet canım bazen öyle oluyor
kendi kendine konuşuyor gibi oluyorsunkaydirigubbakcemile3
banada oluyorkaydirigubbakcemile5
canım evet yaaa yazıyorsun cevap alamıyosun insan sinir oluyor kimse forumda beni salamıyto diye:asigim:

melekcim güldürdün beni ilahii:roflol:yzmıycam dedim iki üç gün yazmadım ama tabii okudum sürekli ama alışkanlık işte 6 aydır buradayız dayanamadım yinede yazayım dedimkaydirigubbakcemile5 belki duyan oluer sesimi dedim

ilsu melek sağolun kızlar inş geçicek
çiçek maşallah canım size
melekcim maşallah sizede artık iyice belli oldu göbüşün evet yandan çok daha belli

......................................................................

Son düzenleme:
canım ben haftasonu tam 12 saatlık yolculuk yaptım.gercı mecburıyetten yaptım ama doktoruma sordugumda kanama ve agrı olmadıgı surece bırsey olmaz dedı.
hele kı senın gıdecegın yerler kısa mesafedır doktorun bır rısk gormedıgı surece cok fazla korkma canım.

derıncım gecmıs olsun.mantarı teshıs ıcın doktorun vajınal muayene mı yaptı?
akıntın varmıydı?bende de bırkac gundur akıntı var wc ye gıttıkten sonra gelıyor.senağlama

çiçekçim evet bende resim ekledim....
senin için tekrar eklimmm

Yandan süper tam bi hamilesin artık ama önden pek belli değil olsun şekerim bizde yan yan gezeriz yengeçler gibi :dance::dance:

ilsu melek sağolun kızlar inş geçicek
çiçek maşallah canım size
melekcim maşallah sizede artık iyice belli oldu göbüşün evet yandan çok daha belli

Sağol derincim a.s.

herkeze slmmmmm :teytey:
şükür bugun musaitim ve sizlerle olabılecemm hihoyyyt

güne sizin güzel göbüşlerinizle başladım :CüvCüv:
kocabi maşallah
melekcim ve çiçek çok tatlısınız maşallah :1hug:

melek bende merak ettim göbek çevremi ve 87 çıktı kaydirigubbakcemile3
hiç bu ölçülerde olmamıştı çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

derincim geçmiş olsun canım :teselli:
inş en kısa zamanda atlatırsın :Saruboceq:

araba deme bana hüzün yılı her bindiğimde sıçramaktan bi hal oluyom..
eşim nekadar dikkat etsede malum ist.trafiği
Allaha emanet canımız

Hastane için 3 ayrı takım aldım kızlar,pembe,yeşil,lila :) hem evde o sıcaklarda hem hastanede iyi olur

Son düzenleme:

Sağol gülistancım a.s. ,ya bende merak ettim şimdi dur ip falan bişeyler bulayımda ölçmeye çalışayım kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim resim hakkında yorumlarınız için 6,5 ayı aştık artık..7. aydayız...
çok şükür göbüşüm artık belliiii zaten belli olmaması tuhaf olurdu ama yinede 7 aylık gibi değil tabi............
en azından sadece göbek var............önden az belliii yandan baya belli...........arkadan hiçççççççççççbelli değil..
kalçalarım geniş değil.....sanırım bu avantaj yaratıyor....5 kilo aldım bakalım kaç ile tamamlıyacağız...
teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…