yandan daha çok belli oluyor hamile olduğun,benimkini yandan da arkadan öndende anlıyolar artık,otobüslerde yer veriyolar :sm_cool:alışveriş merkezlerinde kızlar soruyolar kaç aylık yada kız mı erkek mi diyelülülülülülüçok hoşuma giidyor anlatamam başkasının da hamile olduğumu anlaması kadar harikaaa bişi olamazzzzz,kendine aldıklarını çok beğendim özellikle yavru ağzı gibi olanı bayıldımmmmm,güle güle günlerde kullan melekcim...pardon kullanınnnnnn :)
canım evet yaaa yazıyorsun cevap alamıyosun insan sinir oluyor kimse forumda beni salamıyto diye:asigim:evet canım bazen öyle oluyor
kendi kendine konuşuyor gibi oluyorsunkaydirigubbakcemile3
banada oluyorkaydirigubbakcemile5
YAA DERİNCİM BANA DA OLUYO O KADAR AKTİF OLMAMA RAĞMEN TONLARCA RESİM KOYUYORUM 1-2 KİŞİ YORUMLUYOR...
BEN TAKMIYORUM TABİİ...MESELA 2 RESİM KOYDUM BİRİ YAN BİRİ DÜZZ....ARADAKİ FARK NASIL DİYE SORDUM KİMSE SALLAMADI...........
NAPİMMM ŞİMDİ....:jeyyar:
Dün akşam bıdık kızımı gördüm, daha dogrusu bacak şovunu, ayak ve ellerini gördüm, kalbini dahi zor dinledim, kaçırıp durdu kendini, yüzünü hele o kadar ugrasmaya ragmen malesef goremedimmm senağlama Haftaya cuma tekrar gidicem umarım bu sefer boy boy resimlerini çekebilirimmmm :dance: 854 gr olmuş kızım, boyu da 32 cm. olmuş komacaaaannn bi kız olmus artıkkkk masallah
zuzummm maşallah kızınaa kocaman olmuş annesi böyle devam yerimseniben
ay cıcegım masallah cok seker cıkmıssınız yerın sızı benŞeniz
Sağol hüzüncüm pek belli değil işte bide siyah ya rengi ondan sanırım yan da durmamışım kaydirigubbakcemile3
melekcim göbüşün günden güne fark atıyo valla maşallah canım
papetland canım sana bi kaç seçenek koyuyorum bunlardan beğendiğin kısımlarını alıntı yapabilirsin tam bizim alıcamız modeli ne yazıkki bulamadım canımcım. Benimki 4 kapılı orta 2 kapı camlı perdeli arkası yan iki kapı raflı ortada askılık kısmı var altlar çekmeceli dolabın üst tarafıda yüklük yapılmış kapaklı çok kullanım alanı bol bir dolap anlıcan :jeyyar:
bu dolap çok amaçlı çok güzel görünüyor canım düşünülebilir bencede
ooooooo sizin göbüşte süpermiş bayan yerimseniben maşallah
cicekcim çok zarif çıkmışsın
göbüş pek belli değil ama
Sağol canım evet üstüm siyah ama yandan belli yani
çicek maşallah :) benım hamıle resmım yok hıc sadece hamıle kalmadan oncekı bı resmım var. orda ne kadar zayıfmısım aslında sısman bulurdum o zamanlar kendımı. sımdı ıc gecırıyorum
sağol annecik bende hatıra olsun diye çekiniyorum arada sende çekin bence sonra bakar bakar biz neymişiz deriz.:dance:
Evet canım üstüm bol, bununla çok rahat ettim uça uça çalışıyorum sanki :dance:canım çok şeker çkmışın
hamile kıyafetinde bek belli olmuyor göbüşün
Çiçekcim gerçekten çok tatlı çıkmışsınız yerimseniben
Sağol hürremcim
sağol melekcim seninde öyle kuzun artık burdayım ben diyo a.s.ÇİÇek maŞallah Çok Şeker gÖbÜŞÜnnn
canım ben haftasonu tam 12 saatlık yolculuk yaptım.gercı mecburıyetten yaptım ama doktoruma sordugumda kanama ve agrı olmadıgı surece bırsey olmaz dedı.kızlar ben arabayla bıyere gıderken cok korkuyorum malum istanbulun yollarını bılıyosunuz sureklı sallanıyo araba heryer yama sınır oluyorum ya artık korkudan bıyere gıdemıyorum
hatta annemler bugun yazlıga gıttı ben korkudan gıdemedım evde kaldımsenağlama
derıncım gecmıs olsun.mantarı teshıs ıcın doktorun vajınal muayene mı yaptı?zuzucum hoşbulduk canım iyiyiz biz kızımla sizde kızınkla maşallah iyisiniz kocaman olmuş kızın biz iyiyizde kızımla sorunumuz mantar acayipp şekilde mantar var drumuz fitil verdi sabah akşama atıyorum birde sprey verd,i o bölgeye aman allahım havalara zıplatıyor beni çok yakıyor antibiyotikde alıyorum inş geçer bakalıma.s.
ilsu melek sağolun kızlar inş geçicek
çiçek maşallah canım size
melekcim maşallah sizede artık iyice belli oldu göbüşün evet yandan çok daha belli
herkeze slmmmmm :teytey:
şükür bugun musaitim ve sizlerle olabılecemm hihoyyyt
güne sizin güzel göbüşlerinizle başladım :CüvCüv:
kocabi maşallah
melekcim ve çiçek çok tatlısınız maşallah :1hug:
melek bende merak ettim göbek çevremi ve 87 çıktı kaydirigubbakcemile3
hiç bu ölçülerde olmamıştı çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
derincim geçmiş olsun canım :teselli:
inş en kısa zamanda atlatırsın :Saruboceq:
araba deme bana hüzün yılı her bindiğimde sıçramaktan bi hal oluyom..
eşim nekadar dikkat etsede malum ist.trafiği
Allaha emanet canımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?