2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yaaaa söyleme melek karnım ac zatennnn bende isterimmm soraaaa merakta ettim ama ogrenmicemmm bana neee cokacimcoook

Bi arkadaşım hamile canı mevsim dışı bişiye aşermiş ve yeni çıktı bu meyve kilosu 100 milyon felanmış kız şoklarda tabi kocası şehir dışına sık çıkan birisi adanada daha ucuza bulmuş bir sürü almış pahalı şeyler istemeyin bakayım adamlara yazıkkksüprizzzzz

eriğin kilosu da 98 tl imiş haftasonu tv de izledim
manav diyorki hamile kadınlardan büyük rağbet varkaydirigubbakcemile3

hoş buldum canım evdeki işler yüzününe bi kaç dün fazla giremicem sen nasılsın annenle vakit nasıl geçiyo gezmiyomusunuz kıss çıkın dışarı dolaşınkaydirigubbakcemile5

kolay gelsın dılosum fazla yorma kendını
bende ıyıyım nasıl olayım annemler bugun yazlıga gıttı ben gıtmedım araba cok sallanıyo korkuyorum artık yollar berbat bılıyosun...

ben de istedim gaydın..........
pazar günü 2 tane meyve canım çekti............
çok şükür ikisini de yedim...
biraz pahalıydı ama deydi............
biri irandan gelmişşş.çok lezzetliydi hormonsuzdu tadı mükemmeldi ama azcık pahalıydı.............
öbürünü de dağa çıkmıştık haftasonu yolda arabayı durdurup aldımmm yedimm çok tatlıydıı

sonunda çilek pazarlara düşmüş
karpuzda cıktı artık bazı yerlerde araba arkasında satıcılara rastladım marketlere vardı zaten
dıger yaz meyvelerıde yavas yavas cıkmaya baslasa artıkdelikafadulden

Yaaaa ben erikiiii cok severimmm ama simdi cok ekşi cok sükür ki canım cekmiyooo kaydirigubbakcemile3 Hadi kıslar benden bugünlük bu kadar, yarn sabah görüşünceye dek esen kalınız, bebişlere iyi bakınızzzzz, yatıyım kalkıyım ben ki geriye kalsın 2 tane yatcam kalkcammm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…