Küsüümmm ben ama hadi yine cevaplıyım bariiii :dilcikar: Seninki yuvarlakkkk :1rolleyes:
Gaydınnn yaw bak gördükce seni de gülüyorum herkes neye gülüyo bu deli dye bana bakıyooo :dance: Ay cok sirin yaaaa portakalınnn üstüne çizilen bi gaydın kafasıııı :teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
allah hepinizin iyiliğini versin emi güldürdünüz valla sizde gülün inş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu resim 19+5 ken çekilmişti Portakal orda kallllhihoyyyt
[/URL][/IMG]
Demetimmmm gıııı sende beni güldürdünnn, pembeleri giyip oturcakmıs erkek olursaaaa, allah seni bildigi gibi yapsınnnn kaydirigubbakcemile3 Hadi öpüyorummm bak cekicen gobeeeni yukardan kuşbakısııı döverimmmmklava:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Anaaaa küsmüşşş sen benle 1 dk bilenem küs duramazdın be..............delikafaduldendelikafadulden
nasıl oldugunu ben de anlayamadım ama gayet guzel melek. fıstık gıbı hıc kılo masallah dıyelım :)))
nasıl oldugunu ben de anlayamadım ama gayet guzel melek. fıstık gıbı hıc kılo masallah dıyelım :)))
Melekcim bence karnın çok sivri değil ama vücudun zaten normalde de zayıf olduğu için çok yayılmış gözükmüyosun ama dikkat ettiysen bel oyuntun pek kalmamış sen daha iyi bilirsin canım bel oyuntun varmı yoksa yayıldın demektir ama dediğim gibi zayıfsın kapasite bu anacım aşamazsınkikaydirigubbakcemile3
Nerdesinnn kıs Diloşşşş iyce badanacı oldun sennnn valla gamyoncuiremsu
oglenlerı ne yıyorsunuz kızlar
gubim aramıza hoşgeldin canım, bebişinin cinsiyeti ne idi tatlım?
gaydinin dediği gibi sürekli katılım bekliorus canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?