2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Gaydınnn yaw bak gördükce seni de gülüyorum herkes neye gülüyo bu deli dye bana bakıyooo :dance: Ay cok sirin yaaaa portakalınnn üstüne çizilen bi gaydın kafasıııı :teytey:

Ya sorma o gün resmen portakal pozu oldu bu çekmiş bulunduk bizde çok gülmüştük
yarın normal ustürüplü halimle çekicemkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

allah hepinizin iyiliğini versin emi güldürdünüz valla sizde gülün inş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepberaber gülelimmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

Bu resim 19+5 ken çekilmişti Portakal orda kallllhihoyyyt

[/URL][/IMG]

ayyyy öldüm yaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya off yaa şarj bitmeseydi hemen çekerdimmmmmmmmmdelikafadulden:lepi:

bayıldım bu pozaaaaasırnaşık şey

napiim bacım erkek büyüttüm diye pembeye hasret kalmışım ne bulduysam pembe aldım erkek olursa bidaha mavi dolap dizecdek halim yok ya şansına küssün demi ama-tatlicadiarzu-

çekicem yarın ölmez sağ olursam sözzz öptüm hepinizi oğlum sıra bekliyoo:sm_cool:

Melekcim bence karnın çok sivri değil ama vücudun zaten normalde de zayıf olduğu için çok yayılmış gözükmüyosun ama dikkat ettiysen bel oyuntun pek kalmamış sen daha iyi bilirsin canım bel oyuntun varmı yoksa yayıldın demektir ama dediğim gibi zayıfsın kapasite bu anacım aşamazsınkikaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün anca girebildim badana yapılıyo heryer heryerde-tatlicadiarzu- geçmişi bile okuyamadım mazur görün doktora giden kızlar iyi haberlerle dönmüşsünüzdür inşallah bi kaç sayfa geriye baktım maşallah hepinizn göbekler foraaa gülmekten öldüm maşallah hepinize göbişler bi harika tabiki içindeki mucizeler bambaşka bi harikaa

nilayb1981 * ilsu*gaydın58*zuzuum*selsin*karen81

sıcak hoşgeldin için teşekkür ederim.

göbişler süper vallahi bende benimkine büyük diyordum 9. ayda ağzıma giricek diye tahmin etmekteyim :CüvCüv: bir anda fırladı aman nazar değmesin göbişlerimize göbekli olmanın bu kadar keyif vericeğini kim söylese inanmazdım.kaydirigubbakcemile3

nasıl oldugunu ben de anlayamadım ama gayet guzel melek. fıstık gıbı hıc kılo masallah dıyelım :)))

canımmm bel oyuntum tabi biraz kalınlaştı ama dar bişey giydiyimde yine de var.........
göbeğim ne sivri ne de yuvarlak gibi ortası...
ama kalçalarım hiç dağılmadı çok dar olduğu için göbek te dar duruyo............
kapasiteyi aşmasak bariiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…