2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben pek aşermedim nedense
canımın istediği şeylerde herkesin kolayca alıp yiyebileceği şeylerdi

ben pek aşermedim nedense
canımın istediği şeylerde herkesin kolayca alıp yiyebileceği şeylerdi

gercekten aşermek bambaska bırsey canının cekmesı cok baska
ılk hamılelıgımde ben cok kötü aşermıstım gecenın bı yarısı olmadıgı ıcın katıla katıla aglamıstım :1shok:
ama bunda öyle bır asarme yasamadım cok sukur

evet soğuyacak ve yağmur yağacakmış
Bende sevinmiştim kış bitti die
uzun kabanımın önü kapanmıyor cünkü napcam şimdi :)

ciddenmi yaa soğumasın tam temizliğe başladım soğumasın yeter çok yağdı bu sene yağmur işlerim varrrrrrrrrrrr-tatlicadiarzu-

Diloş benden söylemesi camları silme sildirme anacım sildirdiğin gün yağmur yağar kesin nisan sonu mayıs gibi sildir canımcım yoksa geçer önüne sende yağmur gibi ağlarsınkaydirigubbakcemile3

evet soğuyacak ve yağmur yağacakmış
Bende sevinmiştim kış bitti die
uzun kabanımın önü kapanmıyor cünkü napcam şimdi :)

kaydirigubbakcemile3benımkılerın hıçbırı ustume olmuyo ya sınır oluyorum gercı ben bıtek hafta sonu dısarı cıkıyorum oda arabayla gezıyorum zatı ama sen hergun ıse gıdıp gelıyosun :teselli:

Diloş benden söylemesi camları silme sildirme anacım sildirdiğin gün yağmur yağar kesin nisan sonu mayıs gibi sildir canımcım yoksa geçer önüne sende yağmur gibi ağlarsınkaydirigubbakcemile3

ay bu kesınlıkle dogru bızım evde ne zaman cam sılınse hemen arkasından yağmur yagıyo ınanamıyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…