2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annecik el kadar bebelerle gidilmez hayatım adapte olamazlar yazık günah eşim hayatta desteklemez düşünki onun 1 ay izni var umrunda olmaz yani:1no2:

gördün mü gaydın pantalonun beliniiiiiiiiiiii

Gördüm canımcım çok saol
İlginç ya normal dar kesim pantolona penye eklemişler ama çok şık durmuş hiç belli değil süper ya
İyi günlerde giy canımcım süper iş görür ya
Bende şimdi pantolonlarımın bir ikisine yaptırsammı diye düşündüm ya böyle dar model yokki burda :uhm:

AkŞam olmak bılmıyooo akŞama doktora gıdeceĞım...........
Hem de yeĞenımı gÖrcem ablamın bebıŞının cınsıyetı bellı olacak bu akŞam kısmetse

benim şuanki kurtarıcım taytlar zaten bende yaz gelsin istiyorum elbise etek tayt ne bulursam giycemdelikafadulden

portakal defilesi başlıyorrrr

ayyyyyyy portakalım çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaa maşallah sana göbüşüne ve bebişineeeeeeŞeniz:lepi:

maşallah canım her resmin bi başka güzelŞeniz

TeŞekkÜrler gaydıncım............
Bademİn daha reglİne varmıŞ...
Kayınvalİdesİ vefat etmİŞ test yaptıramamıŞ..bİ gelİŞme yok Şu an

ay başı sağolsun bademin geldimi böyle üstüste geliyor acılar yaabenneyaptımkiAllah sabır versin eşine ve bademe....

kızlar hamişlikte göbek deliği dışarı mı çıkıyor ki hiç duymamıştım

ilk kez duyuyorum valla oğlumda 20 kg almıştım ama hiç böyle bişey olmamıştı şimdide yok çok şükür aksine düzleşiyor-tatlicadiarzu-

annecik el kadar bebelerle gidilmez hayatım adapte olamazlar yazık günah eşim hayatta desteklemez düşünki onun 1 ay izni var umrunda olmaz yani:1no2:

oğlum 1yaşındayken gittik tatile antalyaya ve 3. gün aynen geriye döndük hastalandı kuzucum:1no2:

ayy önce annecim geldi kızlar o gitti sonrada elektrikler gitti ancak geldi

eşim bugün erken gelecek hava güzel dışarı çıkarız biraz hava alayım sıkıldım çok....

akşam olmak bilmiyooo akşama doktora gideceğim...........
Hem de yeğenimi görcem ablamın bebişinin cinsiyeti belli olacak bu akşam kısmetse

ay ne güzel.hem anne hem teyze olucan.bizde kardeşimle bundan önceki hamilelğimde kardeşim ile aramda 1 ay vardı.o benden bir ay sonra hamile kaldı.hemde ikimizinkide ikizdi.herkes şok olmuştu.ama bebeklerimiz yaşamadı.onunkilerde öldü.onda myom vardı.o baskı yapmış bebeklere.sonra myom ameliyatı oldu.şimdi hemen istemiyor.yaz gibi düşünüyor.ben istiyorum teyze olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…