2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Zona olması ıcın nesguik sivilce tarzı kabartılar olması gerekıyor dedıklerı gıbı dıger kızların. 1 tane bıle varsa olabılırmıs. doktora mutlaka gozuk. cok ılgıncdır benım gohus altlarım agrıyor bu hafta. karnım buyuyor o yuzden mı acaba

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum su ana kadar kaç kilo aldınız acaba dun doktorum bana cok kilo almısın dedi moralim bozuldu biraz 53 kiloyula hamile kaldım 61 kilo oldum :S

maşallah gaydincim.seninkide bayağı büyük hani.yağızcık rahat belli

Gaydın süper görünüyorsun
portakal rengi de çok yakışmış
masallah yağıza büyümüş annesi iyice

bunları yeni eklemiştimmm kimse yorum yapmadığına göre beğenmediniz yada görmediniz..........
yada ben yorumunuzu görmedimmmmmmmmmm
bu sabah sizin için çekindim işe gelmeden önce

moralını bozma ebru. benım de canım sıkılıyordu. cunku elımde degıl benım bunyem once de cok hızlı kılo alır cok hızlı verırdım. sanırım hamılelıkde de oyle oluyor. o yuzden dogumdan sonra hızlı verecegımı sanıyorum. ama dogumdan sonra cok prensıplı olmak gerekıyor. tek tesellım dogum sonrası. seker falan cıkmasın bebk saglıklı olsun ben de son aylarda zorlanmayım kılodan dolayı baska bır sey ıstemıyorum

gaydın ve annecik en alttaki resim sizin için............
hani şu bel oyuntusu muhabbeti..........
fena sayılmaz dimi

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum su ana kadar kaç kilo aldınız acaba dun doktorum bana cok kilo almısın dedi moralim bozuldu biraz 53 kiloyula hamile kaldım 61 kilo oldum :S

bende 54 le hamile kaldım 65 kiloyum.. benim doktorum kilo takibini yapmıyacağını söyledi eskiden önemli bi veriydi ama artık teknoloji ilerledi kiloyu takip etmeme gerek yok dedi.. sen kaçıncı haftandasın

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum su ana kadar kaç kilo aldınız acaba dun doktorum bana cok kilo almısın dedi moralim bozuldu biraz 53 kiloyula hamile kaldım 61 kilo oldum :s

valla ben 20 martta kontrole gittiğimde tam tamına 12 kg almıştım.daha sonra kaç kilo aldım bilmiyorum.12 nin üzerine aldım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…