2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Çok ÜzÜldÜm selsıncımm saĞlık olsun...
ınŞallah en kısa zamnda sende teyze olursun canımm
Çok gÜzel gerÇekten

annecik ben arada yürüyorum havalar düzenli gitse günde yarım saat yeterli gelicek ama henüz düzene sokamadım canım:1no2:

Evet az kaldı................
Bende ÖykÜmÜ gÖrcem akŞama ne Çok Özledım gene oyda daha 3 gÜn Önce gÖrdÜm kızımı

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum su ana kadar kaç kilo aldınız acaba dun doktorum bana cok kilo almısın dedi moralim bozuldu biraz 53 kiloyula hamile kaldım 61 kilo oldum :S

57 ile hamile kaldım şimdi 62 oldum canım.Ama sen zayıfmışsın zayıf olanlar daha çok alıyor zaten.

ben de sıkıldım benım 1 saatım kaldı cıkmak ıcın. mecburen servısı beklıyorum. hamıle oldukdan sonra araba yı bıraktım. aranızda hala araba kullanan var mı

akşama ne yemek yapcaz şimdi.nefret ediyorum yemek yapmaktan.işten gidince çok zor geliyor yapmak.daha doğrusu ne yapacağının bulmak

ben de sıkıldım benım 1 saatım kaldı cıkmak ıcın. mecburen servısı beklıyorum. hamıle oldukdan sonra araba yı bıraktım. aranızda hala araba kullanan var mı

Ben kullanıyorum canım başkası hiç güven vermiyor sakin sakin gelip gidiyorum mesafemde az 20 dk.sürüyor.Daha 1-2 ay kullanacağım sanırım.

[QUOE=zuzuuum;6179007]Kızlar korkulacak birşey olmamakla birlikte bugün bende bilas fena oldum 2,5 saat once... Basım inanılmaz dönüyo durmadan suan nispeten daha iyi, işyeri hekimine gittim tansiyonum düşmüş, geçmesini bekliyorum bugün katılamıcammm hepinisi öpüyorum...:a015:

Zuzucum geçmiş olsun canım dikkat et kendine a.s.

portakal defilesi başlıyorrrr

gaydinnnnnn bu ne tatlılık ya, tü maşallah deyip tükürdüm valla kaydirigubbakcemile3,çok şeker çıkmışsınız canım

bunları yeni eklemiştimmm kimse yorum yapmadığına göre beğenmediniz yada görmediniz..........
yada ben yorumunuzu görmedimmmmmmmmmm
bu sabah sizin için çekindim işe gelmeden önce

Melekcim sende çok hoş görünüyosun elbiselerle göbüşler daha bi fora oluyo galiba dimi,biz giyinince onlarda derlenip toplanıyo :) :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…