Yaa bende yiyorum iştahım çok açıldı. Ama ne yersem yiyim bittikten sonra yediğimden tiksiniyorum ne acaip bişey bu böyle yaww. aranızda benim gibi bi tuhaflık yaşayan varmı?
canım sana yardım edıcek bırılerı varsa cagır bence ck fazla kendını yorma canım..Valla benimde yok ama en küçük melek bende sanırım şu an....
Rosem cim canım bende akşamları çok uykum geliyor yorulmuş hissediyorum kendimi... Yemekden sonra canım bişey yapmak istemiyor....
Bu c.teside taşınıyoruz.. Kiradayım ben işim nedeni ile... işime daha yakın bir eve geçiyorum... Tamda hamişliğe denk geldi... çok işim var akşama toparlanmam lazım raın temizlik c.teside göç var... Bari bulantım rahatsızlığım olmadan taşınayımda...
meltem nerdesin ?
kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ben haziran anne adayıyım
dün duydum kalp atışını bebişimide gördüm keseyi 5+5 te görmüştüm 2 hafta sabrettim sonu ii oldu ama o kadar telaş ve endişe yapmıştım ki bi gördüm kocaman olmuş ağladım sevinçten allahım kucagımıza lamayı da nasip etsin cok ii anlıyorum sizi su an görmeyi nasıl istediğinizi
çünkü benim ilk gebeliğim düşük olmuştu bunda sükür sorunsuz ilerliyoruz drum gelişimi cok ii dedi 2 günde önce gidiomuş kuzum ii bakcam ona sizde ii bakın bebişlerinize öptüm hepinizi
canım bılıyorsun benım doktor benı cok gec cagırdı.Yeni hamiş arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rosem doktora gittin mi? Arkadaşlar aslında beslenmemizden bahsetsek iyi olur. Nasıl besleniyorsunuz? Düzenli ve dengeli beslenebiliyor musunuz?
bende hemen kılo almak ıstemıyorum ama sanırım yaklasık 1 kıloya yakın hemen kılo aldım..Kızlar ben özel bişey yapmıyorum yaa. Yemek mevzusunda... Bu ayda zaten alacaklarını anne karşılayabiliyormuşş.. Kilo almak istemiyorum be yaa
6+6 yım bugün
elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.
yemek içmeye tabi bu ahfta herşey alt üst oldu.sabahları mide bulantısı baş dönmesi,felan filan
sorna mide de yanma derken zorla yediğim şeyler var.
sütün adını duymak bile midemi bulandırıyor.
geçen hafta içebiliyorudm.
ama balık ve et olunca yiyorum akşamları.sevdiğim yemek varsa hiç kaçırmıyorum.
tıka basa aç olunca mide ne versen yiyiyor.sonra da kıvranıyorum.
sabah işe gelirekn çok sarsılıyorum ,bai dönmesi artıyor.
ancak. bugün yemek olarak çubuk krakre,bir kase yoğurt ve ekmek yiytebildim.
az sonra da bir elma yemek için uğraşacağım.
ama ne bieyim ben biraz unutkan oldum kafamı toparlayamıyorum gün içinde hep yorgun ve solgun görünmeye başladığımı hissediyorum.fakat göbeğim sanki 3 aylık hamile giib dışarda.eski pantolonlarım düğmeisni kapatamıyorum.kotları ve tam oturanalrı giyemiyorum.hep en bol ve genişerler.
göbeği benim gibi hemen çıkan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?