2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yaa bende yiyorum iştahım çok açıldı. Ama ne yersem yiyim bittikten sonra yediğimden tiksiniyorum ne acaip bişey bu böyle yaww. aranızda benim gibi bi tuhaflık yaşayan varmı?

evet ben de ne yesem sonrasında tiksiniyorum.. ama iştahım da pek yerinde değil. yediklerim midemi kaldırıyo iki gündür. akşama kdar rahatsızlığı gitmiyor akşam da bişey yiyemiyorum doğal olarak. sonra sabah altıda midem kazınıyo açlıktan uyuyamıyorum..
ama tam olarak bulantım da yokkafamçokkarıştı

ayşegül41 aramıza hoşgeldinhihoyyyt inş sen de sorunsuz huzurlu mutlu bi hamilelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına:hooray: alırsın tabi bütün anna adayları da

merhaba kıslar.nasılsınız?
mıde bulantılarınız kacıncı haftada basladı?benım henuz bırsey yok.
ama cok fazla uyuyorum.basımı yastıga koydugumda uykum gelıyor..kaydirigubbakcemile3

Valla benimde yok ama en küçük melek bende sanırım şu an....
Rosem cim canım bende akşamları çok uykum geliyor yorulmuş hissediyorum kendimi... Yemekden sonra canım bişey yapmak istemiyor....

Bu c.teside taşınıyoruz.. Kiradayım ben işim nedeni ile... işime daha yakın bir eve geçiyorum... Tamda hamişliğe denk geldi... çok işim var akşama toparlanmam lazım raın temizlik c.teside göç var... Bari bulantım rahatsızlığım olmadan taşınayımda...

canım sana yardım edıcek bırılerı varsa cagır bence ck fazla kendını yorma canım..

Yeni hamiş arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rosem doktora gittin mi? Arkadaşlar aslında beslenmemizden bahsetsek iyi olur. Nasıl besleniyorsunuz? Düzenli ve dengeli beslenebiliyor musunuz?

Canım burdayım. Dün siteye bir türlü giremedim. Bugün girer girmez de sana mesaj yazdım. Çok sevindin canım. İnşallah böyle devam eder. Ben 4+6'yken gördüm keseyi ayrıca bebeğimi de gördüm. 5 haftalıkken bebek gözükmezmiş ama doktorum görmek için bayağı bir uğraştı. Belli belirsiz göründü. Zayıf insanlarda bebek ve kese daha önce gözükür dedi. Şuan 5+2 olduk. Şimdilik pek bir belirtim yok. Kalp atışları için 24 kasımda çağrıdı. Bekliye bilir miyim bilmiyorum?

Yeni hamiş arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rosem doktora gittin mi? Arkadaşlar aslında beslenmemizden bahsetsek iyi olur. Nasıl besleniyorsunuz? Düzenli ve dengeli beslenebiliyor musunuz?
canım bılıyorsun benım doktor benı cok gec cagırdı.
bende dusundum gelecek hafta 6 hafatalık oluyoruz baska brı doktora gıdecem.
ıcım rahat etmedı.sımdı gıtmek ıstemedım vajınal ultrasondan bakarlar belkı dıye korktum.zaten vajınalden nefret edıyorum..kaydirigubbakcemile
beslenmemıze gelınce ben gecelerı yatarken sut ıcıyorum.ondan once aksam yemegınde yogurt yıyorum.cay,kahve tuketmemeye dıkkat edıyorum.cay yerıne sabahları meyve suyu ıcıyorum bırde meyve cok tuketıyorum.
yaslı bır akrabamız nar yıyınce bebegın guzel olucagını soylemıstı arada bır nar yıyorum.sızede tavsıye ederım..kaydirigubbakcemile3

buarada bunu sormustum ama elevıt mı kullanıyorsunuz?ben halen folık plus ıcıyorum elevıte cesaret edıp gecemedım.:1shok:

Son düzenleme:
Kızlar ben özel bişey yapmıyorum yaa. Yemek mevzusunda... Bu ayda zaten alacaklarını anne karşılayabiliyormuşş.. Kilo almak istemiyorum be yaa
bende hemen kılo almak ıstemıyorum ama sanırım yaklasık 1 kıloya yakın hemen kılo aldım..
bebısler saglıklı bır sekılde buyusunde gerısı sorun degıl canım.
dogumdan sonra ınsallah verırız.kaydirigubbakcemile3

Bende çay ve kahveyi epeyce azalttım. Süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Ya bu arada bişey sorucam kızlar ben p.tesi doktora gittim bebişin kalp atışlarını gördük fakat doktor kese tam esnek ve yuvarlak değil dedi. Şimdilik pek sorun olmayacağını, takip edeceğini söyledi. Ama beni canım baya sıkıldı hiç başına böyle bişey gelen varmı?

kızlar aranızda sıgara ıcen varmı?
ben 2 gun once ogrendım hamıle oldugumu ve dun sıgarayı bıraktım fazla aklıma gelmıyo arada bı canım ıstıyo
ama yavas yavas alısıyorum

Ben daha beslenmemi düzene sokamadım. Bu durumdan da rahatsızlık duyuyorum.Çalışınca daha bir zor oluyor. Gerçi daha hepimiz çok yeni öğrendik hamile olduğumuzu. Bundan sonra düzene girer inşallah. Benimde hamile öğrendiğimden beri aksatmadığım şeyler günde en az bir bardak süt, bir kase yoğurt, bol bol meyve ve 5-6 tane fındık,ceviz badem birkaç tane kuru incir, 2litre su. Henüz sebze-et dengesini kurmuş değilim. Ekmeği de azalttım. Bende fazla kilo almak istemiyorum. Şuan hiç kilo almadım. Yalnız sabah tartıldığımda 55 kilo çıkıyorum. Akşamları 56,5 çıkıyorum. Bayağı bir şişkinlik oluyor.

6+6 yım bugün
elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.
yemek içmeye tabi bu ahfta herşey alt üst oldu.sabahları mide bulantısı baş dönmesi,felan filan
sorna mide de yanma derken zorla yediğim şeyler var.
sütün adını duymak bile midemi bulandırıyor.
geçen hafta içebiliyorudm.
ama balık ve et olunca yiyorum akşamları.sevdiğim yemek varsa hiç kaçırmıyorum.
tıka basa aç olunca mide ne versen yiyiyor.sonra da kıvranıyorum.
sabah işe gelirekn çok sarsılıyorum ,bai dönmesi artıyor.
ancak. bugün yemek olarak çubuk krakre,bir kase yoğurt ve ekmek yiytebildim.
az sonra da bir elma yemek için uğraşacağım.
ama ne bieyim ben biraz unutkan oldum kafamı toparlayamıyorum gün içinde hep yorgun ve solgun görünmeye başladığımı hissediyorum.fakat göbeğim sanki 3 aylık hamile giib dışarda.eski pantolonlarım düğmeisni kapatamıyorum.kotları ve tam oturanalrı giyemiyorum.hep en bol ve genişerler.
göbeği benim gibi hemen çıkan var mı?

Canım şişkinliktendir.Bende de var. Ben 5+2 yim. Tartılınca aynı çıkıyorum. Bugün ilk defa pantolonum sıktı ve beni rahatsız etti. Sabah kaltığında önce bir bardak ılık su iç. Ardından 2-3 tane kuru kayısı ye. Gün içerinde de birkaç tane kuru incir yemeye çalış.

Swethome canım şişkinlikden göbeğinhemen çıkmıştır.. çünkü meleğin çok küçük bende değişiklik yok ama şişlik var zaten göbüşlüydüm aynen devam :)

evet canım benımde gobegım 3 aylık hamıle gıbı sankı kocaman pantolonlarım uzerıme olmuyo bu gıdışle doguma kadar 100 kılo olurum heralde:1shok:

biliyorum bebeğim kiraz kadar bile olmadı daha.
ancak benm midem zaten rahatsızdı hormonların etkisi ile şişitikçe şişiyor.
işyerinde millet anlayacak diye çok geniş şeylerde giymiyorum ama otmal giyiyyorum yinede pırtlıyorrrr benşm göbek.
allah ahyırlı etisn.bir kaç hamile arkadaşla konuştum bazıalrı 5 aya kadar hiç. çıkmamışç
bazılarıda benim gibi birden pırtlamış
ben hamile olduğumu anlamadıan önce adet şişkinliği sanmıştım.yine pantolonların düğmeisni açıyordum.
sanırım göbekli felan bir şey oalcağım..:)))))
ooooyy bebeşim için şişko olacağım ha
annem sağlıklı olsunda ben koşturuken zayıflarım inşallah.
hayat ona umarım çok güzel şeyler hzırlıyorudrç
tatlı bebeğime tatlı bir hayat inşallah
hepimzinkine de tatlı hayırlsı sağlıklı uzun bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…