2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde düşük cnm 9 lara düştü çok halsiz hissediyorum kendimi kan üzümü aldım ondan yiyorum hapımı ikiye çıkardım bakardım n olcak sonuç.

karencim ilaçların yanında aslında beslenmede çok önemli bol bol kuru üzüm yemeye çalış cnm pekmez yiyebiliyorsan pekmez ye.

canım valla her seyden de yemeye çalışıorum ama hep düşük ..

sizin degerleriniz nasıl..mesela 12-13 olan var mı kan degeri yani bu mümkün mü...

karencim tesekkur ederim canim
ya kizlar nerdeyse hepiniz seker yuklemesi yaptirmissiniz ama bizim burda kolay kolay seker yuklemesi yapmiyolar, birden cok kilo alirsan yapiyolar yuklemeyi...

Ay hepsi cok güsel olmus melekcimmm ya ellerine saglıkkkk ama ben o cadııı kızı cok sevdimmm ama yazısını cıkaramıyorummmmm bi türlüüü senağlama Yane sitede cıkıyo, profilime copy paste yaptıgım zaman sadece z harfi kalıyo annamadımki :uhm:

Olay yaptım yalnız iyice takvimiii bile bu kadar olay yaptımmm ben nası dogurcaksammm kaydirigubbakcemile3

karencim sevdiğim bir arkadasım hamiş 16 haftalık kan değeri 15 :)))
kızda zapzayıf düşün yani
benim enson 7,8 di haftaya yineliycem haber veririm
et yiyorum artık, kuru üzüm yiyorum birde kan hapını günde 3 defa içiyorum

hay maşallah arkadasına, kız sırf karaciğer olsa gereksırnaşık şey

sennde dusukmuş ama iyi beslenmişsin inş iyi çıkar tatlım.kan hapın ne, ben maltofer içiyorum.

gyno ferro sanol benimkinin ismi
aslında iğne vurunsak o daha iyi ve etkili eğer yine yükslemesse benimki dr a teklif etcem iğneyi ve serumu

günlük canım 10tane filan daha etkili ama
ben vurunmuştum eskilerden
çok yakıyor gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…