2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimm de merdiven çıkarken nefesim kesiliyor... kesik kesik konuşuyorumm hık deyip kalcam bi gün...:)))

bu arada burada çook sıkıldımm ben yaa ne iş var ne bişiyy sabahtan beri oturuyorummm.. yoğun iş temposundan sonra sıkıcıııı....................

yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum kizlar hepinize, moralim acayip yerine geliyo boyle yorumlari okudukca
annecik ben brukseldeyim.

Karencim bende ctesi yaptırmıştım kan ölçümü 12 çıkmış canımcım doktorum değerlerin iyi dedi sadece şekerim accık çıktı 147 onun içinde bu ctesi 100lük yaptırcaz

Merdivenden çıktığımda bende tıkanıyorum çok fazla merdivenden çıkıp inmemeye çalışıyorum dengen bozulabiliyomuş korkuyorum merdivenlerden granit birde isyerindekiler kayıyo riskli diye asansörü kullanıyorum

maşallah gaydincim...12 b hamişe göre iyi b deger..pekmez falan mı içiosun sende

yok yavrum pekmez aklıma gelirse kahvaltıda felan çok nadir ama yerim ekstra yaptığım bişiy yok normalde kansızdım ben çok hemide
ama bebek düşünmeye başladığımızda kontrole gitmiştim doktor takviye yapalım hamilelikte lazım olucak demişti sonuçlarıma göre ve günde iki kez tek kullanımlık şuruplar içmiştim 1 ay boyunca onun etkisi olmuş olabilir canım
birde demir hapıma doktor verir vermez başladım düzenli hergün 1 tane alıyorum hiç ara vermedim diyebilirim:1hug:

Bu merdiven çıkamama durumu hamileliğimin başından beri var bende.Tıkanıyorum ben ve bir süre nefesim gidiyor.ılk zamanlar reflüden çok çekmiştim o dönem başladı ve halen geçmedi.

kızlar bebegın kılosu zayıf olanlar doktorum bana soyle bı tavsıyede bulunmustu. her sabah recel ye kahvaltıda. glikoz bebege kılo aldırır. su an kılosu ıyı gıdıyor dusuk kılolu olmaması ıcın her sabah recel ye dedı. ben de yıyorum afıyetle

merhaba kızlar,,,,
bugün kızıma lc waikikiden renk renk çoraplar aldım minicik minicik , tavsiye ederim, 6 çorap 9 lira, yenidoğan için, hem fiyatı uygun hem de lastikleri yumuşacık

hamiş arkadaşlarım cildinde değşiklik olan varmı benim bütün vücudum pul pul döküldü siyah bir şey giydiğimde hele iç kısmı bembeyez oluyor hala da devam ediyo çok güzelde nemlendiryorum vücudumu hele şimdi bir de karnım kaşınmaya başladı gören uyuz oldum sanıcak çok fena-tatlicadiarzu-

Aaaa delinin zoruna bak kısss gelmiyimmm orayaaa, ne güsel iste otur bebişine bişiler bak nettennn :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…