2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sağol ilsucum ..benmkde yukselmezse bende iğne teklif edicem dr a..ah bebişlerimizin için nelere katlanıorus.yeterki onlar saglıklı buyusunler.

merhabalar
zuzum artık normale dönmüş biim gibi saymaya başlamışsın
ben şirket işleri için dıalrı çıkmıştım.
biraz banka dolaştım:)))))) asansör de yok merdiven çıakrken çokkkk komik oluyorum nedense ,
bua rada dıalrısı çok sıcak ve çok gzüelmiş.
ama ben üzerime bir şeyler giymiştim.pişman oldum.
bu aralar nefesi keislecek gibi olan var mı aranızda.
ebush senin resmide az önce görüdm maşallah nazar değmez inşallah

Olmuyooo ya vazgeciyorummmmm, gerizekalı şirketiminnn salak yasaklarından biri olabiliirrrr malesefff bak ciddi sinirlendimmmmm, saydırcammm simdi bu şirketeeee yine klava:

Evett cnmm sezaryenden snra bütün dengem bozulduuu, geri sayamıyorummm -tatlicadiarzu-

Benim nefesimde hep kesiliyo cnm yaaa. 2 merdiven çıksam yetiyo nefes nefese kalıyorum birde karnımda baskı hissediyorum..

tesekkurlercanim, aynen bende cok cabuk yoruluyorum artik, bizim apartman da asansor yok maalesef, su merdivenler yuzunden disari cikmaya useniyorum..... hemen nefes nefese kaliyorum....

ya geçtim merdiveni ben dolmuşa bile yuvarlanarak biniyorum akşam eve dolmuşla döndüm dün, binene kadar anamdan emdiğim süt burdumdan geldi dizlerimde hiç derman yok ya ıkına sıkına bindim ayağımı atıp kendimi çekemedim resmen hareketsizlikten oluyo galiba :sm_confused:

ben yürüyen merdivenleri zorunlu olmadıkça çıkmamaya çalışıyorum normal merdiven kullanıyorum spor yapmış olmak için ama yavaş yavaş çıkıyorum karnıma sancı giriyor hızlı çıkarsam zatem merdivenin sonunda aynen bendede nefes kesilmesi oluyor.

selam kızlarrrr bebiş 5 haftalık oldu
çok tedırgınım ama
persembe kontrolum war

birde evde akşamları ekstradan bir şeyler yapıp ,eşimle konuşmaya çalışırlen
bakıyorum ki o acaip bakıyor
o na farkediyorum sanki saatlerce koşmuş gelmiş gibi kesik kesik nefes alıp ,boğuk boğuk konuşuyorum
ben fakredince o da kahkahayı patlatıyorrrrrr

Evet ebush şimdi gördüm resimlerini bi hamileye göre fazla alımlısın sen yaa one ölee manken gibi :jeyyar: maşallahın var göbüşünde çok şirin

Bende inerken hemen iniveriyorum, çıkarkennn söylene söylene cıkıyorum, zaten azcık olan nefesi de orda yiyorummmm kaydirigubbakcemile3 En komik yokuş cıkarkennn ve konusmaya calısırken oluyorummm, sesim iyice inceliyo inceliyo ve sonunda bisi kalmıyooo delikafadulden

Selsin ve Ebush teşekkürler oğluşum hakkındaki yorumlarınız için.
Ebush maşallah sadece göbeğin çıkmış çok tatlısın bende 5 kilo aldım ama benim göbüş senden büyük-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…