2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet ya Şu ızın olayı bıraz can sıkıcı.bende 35 haftamda ayrılıcam ızıne.nasıl olucak ne olucak bılmıyorum.doktorlar artık ne zaman bıtırırlerse raporu.zamanı gelınce gÖrÜcez

Ebushcummm teşekkür ederimmmm cnmmmm, sen neler yaptınnn bi batıp bi cıkıyosun karabatak gibi valla, olmuyo boleee klava:

Kıslar bakın bakem tickerlara hankisi güsellll, artık herseyi anket, geri sayım ve coktan secmeli yapıyorum ya olaya bak kaydirigubbakcemile3

canım bu günlerde pek tatlı şeyler yeme
Cumartesi günü inş düşük bir sonuç alırsın diyete gerek kalmaz

zuzumm ben 1. yi beğendimm tabii hepsi birbirinden güsell seçim yapmak zorr

Evet kızlar aslında birincisi cok uygunnn minik kısımmm kelebegimmm ve kedimmmm boncukkk kaydirigubbakcemile5

Hepsı Çok gÜzel zuzucum sen bılırsın hangını en Çok benımsedıysen onu koy.........
Ben takvımıme Çok alıŞtım ve benımsedım mesela

canım bu günlerde pek tatlı şeyler yeme
Cumartesi günü inş düşük bir sonuç alırsın diyete gerek kalmaz

Dikkat ediyorum bu hafta canım yemiyorum patates bile çok yemedim yemeği yaparken dikkat ediyorum oda şeker olarak fazlaymış
İnş. düşük çıkarda rahatlarız ya

Şekerı dÜŞÜk Çıkınca noluyor bı bılgısı olan var mı............
70-140 arası yazıyor deĞer.............
Benım 65 Çıktı 50 lık

En iyisi birini secip, sık sık degistirip yenilicemmmm, kara kedisi de var cadı kısımınnn melek teyzesiii kaydirigubbakcemile3 Nerdesinnn kısss Swettttt sabahtan beriiiiii klava:

bu da benim 26+5 haftalik halim kizlar....

Eklentiler

• $Afbeelding 364.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $Afbeelding 366.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $Afbeelding 379.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $Afbeelding 372.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 17
kara kedisi hiç dikkatimi çekmemişti :)))çok hoşmuş
geriden gelmicen artık bizim gibi normalden takip etcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…